Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרכים:

1. מרווחת מאחור כולל מזגן מאחור (חשוב לילדים). מי יותר מרווחת?

2. צריכת דלק יהווה שיקול משמעותי

3. הרבה נסיעות בינערוניות, לכן חשוב לי גם כיף בנהיגה

הרכב יקנה כיד 2, השאלה מה צריך להקפיד בקניית רכב כזה ביד 2?

כמו כן מה ההבדלים בין הסוגים השונים של האוקטביות? ראיתי 1.2, 1.4 וכן הלאה.

תודה.

פורסם

לנו במשפחה יש סקודה 1.4 ומאזדה6. האמת שהקרב צמוד. הסקודה יותר חזקה בהאצה באופן מורגש. המאזדה יותר נוחה. שתיהן טובות.

אצלנו במשפחה אני בוחר ב6 עקב הנוחות, היופי והאמינות.

אשתי בסקודה עקב המנוע הנמרץ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

המינוס הגדול של האוקטביה הוא הגיר- יבש כפול מצמדים ומספיק לערוך כאן חיפוש DSG7 ולשאול את עצמך,האם אתה מוכן לקחת בשם ההנאה את הסיכון שהגיר יתקלקל ? אם כן תכין 10K לכל צרה שלא תבוא.

אישית,הייתי מעדיף את המאזדה 6 עם מנוע 2500 המאובזרת ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אצלנו במשפחה אני בוחר ב6 עקב הנוחות, היופי והאמינות.

אשתי בסקודה עקב המנוע הנמרץ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

מממ מעלה תהיות... (;-

לא הוזכר כאן ההבדל העצום בתא המטען ובשימושיות של הדלת החמישית.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
המינוס הגדול של האוקטביה הוא הגיר- יבש כפול מצמדים ומספיק לערוך כאן חיפוש DSG7 ולשאול את עצמך,האם אתה מוכן לקחת בשם ההנאה את הסיכון שהגיר יתקלקל ? אם כן תכין 10K לכל צרה שלא תבוא.

אישית,הייתי מעדיף את המאזדה 6 עם מנוע 2500 המאובזרת ביותר.

הסקודה מפחידה מאוד עם הגיר... איך יכול להיות שיש כ"כ הרבה סקודות בכביש עם הגיר המפחיד הזה?

ואם אני קונה עם אחריות של שלמה סיקסט למשך שנה, זה מספיק טוב או עדיין מפחיד?

פורסם

האוקטביה למרות היותה שייכת לקבוצה מתחת למאזדה 6, מרווחת ממנה מאחור, ותא המטען ענק בהשוואה לבגאז׳ המאכזב במאזדה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

את המרווח, השימושיות, וצריכת הדלק העדיפה תקבל באוקטביה. ה-6 מצידה מתנהגת יותר טוב.

מנוע ה-1.4 חזק באופן מורגש מה-1.2 (140 כ"ס ו-25 קג"מ מול 105 כ"ס ו-18 קג"מ).

פורסם
הסקודה מפחידה מאוד עם הגיר... איך יכול להיות שיש כ"כ הרבה סקודות בכביש עם הגיר המפחיד הזה?

ואם אני קונה עם אחריות של שלמה סיקסט למשך שנה, זה מספיק טוב או עדיין מפחיד?

לא מעט מהן הן ליסינג ככה ששיקול האמינות פחות משנה.

אלו שלא אז או שהאנשים חסרי מודעות לגבי הגיר או שהם מודעים ומוכנים לשלם את המחיר של החלפת קלאצ׳ים עבור רכב יחסית חסכוני, זריז ומרווח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ידני לא, רק DSG7 (רובוטי כפול מצמדים יבשים).

דווקא לנסיעות מרובות מחוץ לעיר הגיר פחות מפחיד. בנסיעות בעיר\פקקים המצמדים זקוקים להחלפה מהר (אפילו אחרי 30-40 אלף קילומטרים), בכבישים פתוחים פחות.

הבעיה היא שהרכב משומש, ולא ברור באיזה מצב תקבל את הגיר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה , זאת סטיה מנושא השרשור.

בכל מקרה, לא ברור מה אתה מחפש (בנזין\דיזל, ), מה יהיה השימוש ברכב ומה התקציב.

ממה שראיתי, יש כל מיני רכבים בלוח, אולי סיאט לאון יכול להיות תחליף, או אפילו פורד פוקוס ידני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...