Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי, אם אתה מחפש רכב ספורטיבי קח ex37, תקבל אותו אוטו בסטיישן

סטיישן? הEX זה לא ג׳יפון/קרוסאובר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה אמור להיות מעיין ג'יפון, אבל תכל'ס הוא היה נראה גרסת סטיישן. הוא לא היה גבוה יותר, בטח שלא מעוצב יותר, אוטו שנפל בין הכיסאות, היום, הוא מציע ביצועים טובים, אמינות טובה, למי שמחפש כזה אוטו.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

התשובות פה מוזרות מאוד

בתור בעלים של g37 שנת 2012, חייב לציין שחיפשתי אחת טובה כמעט ארבעה חודשים.

כשפורסמה אחת טובה היא נמכרה מיד. גם את הרכב הספציפי שלי קניתי 12 שעות מהרגע שפורסם, במחיר מחירון.

העניין הוא שאין רכב שנותן תמורה זהה באזור המחירים האלו.

מזכיר שמדובר במנוע 3700, 320 סוסים והנעה אחורית.

כל זה בסדאן פרקטית אך גם עם מאפיינים ספורטיביים.

מה עוד ניתן לקבל תמורת 80-90?

לגבי אמינות, יעידו רובם של הבעלים של הרכב כי הוא אמין לחלוטין (טפו טפו). אין מחלות ידועות (אולי מסרק הגה דולף אחת ל7 שנים) מעבר לזה אין משהו מיוחד.

תצרוכת דלק גבוהה (משולב 1:7) אבל תמורת עוד 400 שח בחודש, אתה מקבל רכב מדהים עם אחד מנועי הV6 הטובים.

ממליץ לנסוע על אחת כדי לראות שמחבר.

פורסם

אתה צודק אבל

מצד שני, ב 90 אלף אתה קונה היום רכבים חדשים, מודרנים, עם מנועי טורבו בכלל לא פראיירים (בטח אחרי עדכון תוכנה קליל)

שמגיעים עם הרבה בונוסים שאין בG37 שאין מה לעשות כבר מרגיש כמו רכב קצת זקן

והאינפיניטי היא עדיין סדאן משפחתית ולא רכב ספורט הארדקור (למעט אולי ה S קופה שכמעט ולא ניתן למצוא) נטולת פוזה לפחות כאן בארץ

תוסיף לזה שרובן ככולן מגיעות עם קילומטראז' גבוה וגם אינפיניטי בגיל הזה צריך לתחזק, אין מה לעשות, והתחזוקה היא לא זולה בלשון המעטה...

בקיצור זה מחיר לכל היותר "הוגן", ולא אגרויסה מציאה

פורסם
התשובות פה מוזרות מאוד

בתור בעלים של g37 שנת 2012, חייב לציין שחיפשתי אחת טובה כמעט ארבעה חודשים.

כשפורסמה אחת טובה היא נמכרה מיד. גם את הרכב הספציפי שלי קניתי 12 שעות מהרגע שפורסם, במחיר מחירון.

העניין הוא שאין רכב שנותן תמורה זהה באזור המחירים האלו.

מזכיר שמדובר במנוע 3700, 320 סוסים והנעה אחורית.

כל זה בסדאן פרקטית אך גם עם מאפיינים ספורטיביים.

מה עוד ניתן לקבל תמורת 80-90?

לגבי אמינות, יעידו רובם של הבעלים של הרכב כי הוא אמין לחלוטין (טפו טפו). אין מחלות ידועות (אולי מסרק הגה דולף אחת ל7 שנים) מעבר לזה אין משהו מיוחד.

תצרוכת דלק גבוהה (משולב 1:7) אבל תמורת עוד 400 שח בחודש, אתה מקבל רכב מדהים עם אחד מנועי הV6 הטובים.

ממליץ לנסוע על אחת כדי לראות שמחבר.

אני נוסע קרוב לחמש שנים בוולוו s60t6 שעולה כמו ה-g37 ולדעתי, בסיכום כולל, לא נופלת מהאינפיניטי.

פורסם

לדעתי, ה אינפיניטי ספורטיבית יותר ואמורה להיות אמינה יותר, אבל כיום היא כבר מאוד מיושנת, והיא לא מזדקנת יפה, הצבעים נראים עייפים ובלי ברק, גם העור לא נראה יפה. אני הייתי מעדיף אוטו מודרני יותר

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...