Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי, אנחנו זוג + 2 (2 כסאות בטיחות), בתקציב עד 60 אש״ח.

הדבר שהכי חשוב לי ברכב זה בטיחות

הדבר השני זה תא מטען מספיק גדול

וכל השאר זה דיי בונוס.

אשמח להצעות

תודה רבה

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי elro
פורסם (נערך)

יהיה לכם נוח מאוד עם פיג'ו 308 סטיישן. התקציב מאפשר לרכוש רכב משנתון מתקדם.

אולי תמצאו פורד פוקוס סטיישן 2016 ( שסוף-סוף קיבל בשנתון הזה גיר אוטומטי נורמלי ). תבדקו בטופ טרייד לגבי פורד או בלובינסקי טרייד לגבי 308sw

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגאז' אומנם מפתיעה לטובה במרווח תא הנוסעים. אבל היא לא יכולה לתת מענה נכון למשפחה שזה הרכב העיקרי שלה.

היא טובה בתור רכב שני.

מחירה כחדשה וכמשומשת מאוד יקר. כך שבאותו תקציב ניתן לרכוש רכבים גדולים ממנה ולא פחות טובים שיתאימו יותר לצרכים של משפחה (השואל הגדיר תא מטען גדול כצורך עיקרי).

ממליץ לחפש משפחתית בטיחותית כמו הסטיישנים שהוזכרו כבר. ואוסיף גם את האוקטביה שיכולה להתאים מאוד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה על ההמלצות.

הפג׳ו 308 או האוקטביה אכן נראות לי בחירה טובה ומתאימה לצרכים שלנו.

תודה רבה :)

פורסם

אם מרבית הנסיעות בעיר, הייתי נמנע מאוקטביה מעבר תקופת האחריות, בגלל הגיר הרובוטי שלא אוהב נסיעות מהסוג הזה, והחלפת מצמדים באה יחסית מוקדם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתרון בג׳אז זו הבטיחות האקטיבית שחסרה בפיזּו 308, פרמטר שפות"ש דירג במקום ראשון.

כמובן שתא המטען קטן משמעותית מהדגמים האחרים שצוינו.

אותנו הג׳אז שירתה נאמנה כרכב עיקרי גם עם 3 ילדים קטנים, אבל כמובן שזה מאד אינדיבידואלי

פורסם
היתרון בג׳אז זו הבטיחות האקטיבית שחסרה בפיזּו 308, פרמטר שפות"ש דירג במקום ראשון.

כמובן שתא המטען קטן משמעותית מהדגמים האחרים שצוינו.

אותנו הג׳אז שירתה נאמנה כרכב עיקרי גם עם 3 ילדים קטנים, אבל כמובן שזה מאד אינדיבידואלי

תודה רבה ,

האמת שלא שמתי לב למערכות בטיחות האקטיביות שיש בהונדה.

אף על פי שתא המטען שלה קטן משמעותית אשקול אותה כאופציה.

יש רעיון איפה אני יכול לראות את פנים הרכב כדי לקבל פרופורציה ?

תודה

פורסם

שים לב שבג'אז רמת גימור טרנד אין שום מערכת בטיחות.

תתמקד בקומפורט ואלגנס .

פורסם (נערך)

אנחנו זוג עם 2 ילדים קטנים מסתדרים מצויין עם ג'אז צורה חדשה דגם קומפורט.

מעבר למערכות הבטיחות אני קניתי אותה כי היא חסכונית, עלויות ביטוח נמוכות, מרווח פנים נדיב מאוד, תא מטען כלל לא קטן!!! עגלת תינוק נכנסת בקלות! (350 ליטר).

בנוסף קיבלה ציון טוב במבחני ה iihs האמריקאי שבודק את חוזק הגג וכן ריסוק של 25% מחזית הרכב (small overlap)

מוזמן לקרוא את שרשור הסריקה שלי והסיבות שגרמו לי לבחור בה

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-הונדה-ג-אז-2015-שרשור-סקירה-ותחזוקה-מתעדכן

החסרון זה המנוע שמרגיש קצת חלש אבל חוצמיזה לדעתי רכב מושלם למי שמחפש רכב חסכוני מרווח ונוח למציאת חניות.

דגם קומפורט עדיף בהרבה. ההפרש לא משמעותי.

חפש אחת מיד פרטית מטופלת ושמורה. ממליץ על אוטוסנטר.

מה שכן תבדוק מתי החליפו מצבר כי זה מצבר start stop שעולה איזה 1300 שקל.

לגביי דגם טרנד אני חושב שיש רק בלימה אוטונומית ומובילאיי לא מקורי, תבדוק זאת אבל שוב לדעתי לא משתלם. עדיף קומפורט או אלגנס.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...