Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מחפש רכב למשפחה צעירה עם שני ילדים בני 8, שיענה לדרישות הבאות:

אוטומטי, עד 25,000₪

שלא יהיה גדול מידי (בשביל להצליח לחנות בתל אביב) אבל שיהיה מספיק מרווח מבפנים, אנשים גבוהים.

שיהיה קל לתחזוקה - כלומר חסכוני בדלק, טיפולים לא יקרים, ביטוח סביר

ושנתון כמה שיותר גבוה בהתאם לדרישות הקודמות :)

תודה!

עריכה אחרונה על ידי WouldYouHelpMe
פורסם

ניסאן נוט תתאים לדרישות, פרט לחיסכון בדלק.

טויוטה ספייס וורסו תוסיף חיסכון בדלק, אבל תהיה קצת מעל התקציב לרכבים במצב סביר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יונדאי i25 מנוע 1600. רכב יחסית מאובזר, אמין, צריכת דלק סבירה (הכל יחסי, כמובן). אפשר להשיג במחירים סבירים - אחותי קנתה מאלבר לפני שנה, 2013 ליסינג לשעבר עם 100K ק"מ ב 30K. מאוד מרוצה עד עכשיו. בתקציב הזה וביחס לדרישות זה יכול להתאים לכם בול.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מצטרף להמלצה על i25 1600 כרכב משפחתי בסיסי וזול לאחזקה.

הייתי מוסיף לחיפוש גם רכבי האצבק שיהיו יותר קלים לחניה כמו i30, קיה סיד וסוזוקי sx4 המאוד אמינה ונוחה לתמרונים בזכות תנוחת ישיבה מעט גבוהה מהמקובל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כבעלים של ניסאן נוט 2013 אני נוטה להסכים עם מה שנאמר כאן.

האוטו אצלי שנתיים ואין תקלות. מרווח אחורי טוב מאחור .

צריכת דלק בתוואי מעורב עם נטייה לעיר ומזגן פועל ברוב השנה - 1 ל11.5 . לא רע אבל יש טובות יותר.

נוחה לחנייה בזכות מבנה האצ'בק. מערכת שמע עם BT מובנה מה שלדעתי לא קיים בספייס וורסו.

במשך השנתיים טיפלתי במוסך מורשה יבואן כי קבלתי אחריות מקרסו טריידאין .

זה כמובן לא זול אבל לאחר הנחות זה היה עדיין בגדר הסביר.

הבעייה היא שאין ממנה מבחר גדול אך אם תמצא - בחירה ראויה לדעתי.

אני העדפתי אותה על פני I25 כי הכסא ביונדאי היה לי מאוד לא נוח.

לסוזוקי SX4 האצ'בק יש שוק יותר טוב ולכן ב25 יהיה יותר קשה למצוא אחת ראויה.

מצאתי לאחרונה לקרובת משפחה רכב זה משנת 2012 פרטי יד ראשונה ק"מ נמוך ובדיקה טובה ב 35.5 והטלפון של המוכר לא פסק מלצלצל

פורסם (נערך)

פולקסווגן גולף פלוס.

רנו סניק.

שתיהן יתנו מרווח פנימי גדול מאד למרות גודל חיצוני קטן, גג גבוה, יחידות הנעה מודרניות (בגולף תיבות הילוכים פלנטריות 6 הילוכים עם מנועי 1.6 אטמוספיריים בהם האמינות והתחזוקה רגילים (בטווח המחיר הזה תמצא רכבים אחרים עם תיבות פלנטריות עם 4 הילוכים בלבד) או תיבות כפולות מצמד בשילוב עם מנועי טורבו בהם התחזוקה יכולה להיות יקרה עם קורית תקלה, אבל הביצועים ברמה אחרת לגמרי מרכבים בטוווח המחיר הזה. בסניק מנועי 2 ליטר של ניסאן וגיר רציף).

שני הרכבים הנ״ל לא חסכוניים בדלק מלבד גירסאות הטורבו של הגולף שהן יחסית חסכוניות (בוודאי יחסית לרכבים בטווח המחיר הזה).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

יונדאי i25 מנוע 1600. רכב יחסית מאובזר, אמין, צריכת דלק סבירה (הכל יחסי, כמובן). אפשר להשיג במחירים סבירים - אחותי קנתה מאלבר לפני שנה, 2013 ליסינג לשעבר עם 100K ק"מ ב 30K. מאוד מרוצה עד עכשיו. בתקציב הזה וביחס לדרישות זה יכול להתאים לכם בול.

מצטרף להמלצה על i25 1600 כרכב משפחתי בסיסי וזול לאחזקה.

הייתי מוסיף לחיפוש גם רכבי האצבק שיהיו יותר קלים לחניה כמו i30, קיה סיד וסוזוקי sx4 המאוד אמינה ונוחה לתמרונים בזכות תנוחת ישיבה מעט גבוהה מהמקובל.

כבעלים של ניסאן נוט 2013 אני נוטה להסכים עם מה שנאמר כאן.

האוטו אצלי שנתיים ואין תקלות. מרווח אחורי טוב מאחור .

צריכת דלק בתוואי מעורב עם נטייה לעיר ומזגן פועל ברוב השנה - 1 ל11.5 . לא רע אבל יש טובות יותר.

נוחה לחנייה בזכות מבנה האצ'בק. מערכת שמע עם BT מובנה מה שלדעתי לא קיים בספייס וורסו.

במשך השנתיים טיפלתי במוסך מורשה יבואן כי קבלתי אחריות מקרסו טריידאין .

זה כמובן לא זול אבל לאחר הנחות זה היה עדיין בגדר הסביר.

הבעייה היא שאין ממנה מבחר גדול אך אם תמצא - בחירה ראויה לדעתי.

אני העדפתי אותה על פני I25 כי הכסא ביונדאי היה לי מאוד לא נוח.

לסוזוקי SX4 האצ'בק יש שוק יותר טוב ולכן ב25 יהיה יותר קשה למצוא אחת ראויה.

מצאתי לאחרונה לקרובת משפחה רכב זה משנת 2012 פרטי יד ראשונה ק"מ נמוך ובדיקה טובה ב 35.5 והטלפון של המוכר לא פסק מלצלצל

פולקסווגן גולף פלוס.

רנו סניק.

שתיהן יתנו מרווח פנימי גדול מאד למרות גודל חיצוני קטן, גג גבוה, יחידות הנעה מודרניות (בגולף תיבות הילוכים פלנטריות 6 הילוכים עם מנועי 1.6 אטמוספיריים בהם האמינות והתחזוקה רגילים (בטווח המחיר הזה תמצא רכבים אחרים עם תיבות פלנטריות עם 4 הילוכים בלבד) או תיבות כפולות מצמד בשילוב עם מנועי טורבו בהם התחזוקה יכולה להיות יקרה עם קורית תקלה, אבל הביצועים ברמה אחרת לגמרי מרכבים בטוווח המחיר הזה. בסניק מנועי 2 ליטר של ניסאן וגיר רציף).

שני הרכבים הנ״ל לא חסכוניים בדלק מלבד גירסאות הטורבו של הגולף שהן יחסית חסכוניות (בוודאי יחסית לרכבים בטווח המחיר הזה).

תודה לכולכם!

הכיוון כרגע הוא בעיקר i25 וsx4 לאור המלצותיכם, אך עקב בעלות על מאזדה 323 (או 3) האצ׳בק בעבר, יש להם קצת געגועים לדגם... האם מאזדה 3 האצ׳בק 2008 (תת דגם comfort עם 105 כ״ס) תתאים לדרישות שלהם? (בעיקר מבחינת תחזוקה)

• תוכן חדש...