Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

זו פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שבחודשים האחרונים נעזרתי המון בפורום תוך כדי חיפוש בהיסטוריה.

בקצרה אני מחפש רכב 7 מקומות כאשר כעת הרצוי הוא טויוטה ורסו או מאזדה 5

התקציב בין 50 ל 60 אלף.

כבר עברתי 2 רכבים שעשיתי בדיקה ולא קניתי כי הבעלים "שכחו / לא ידעו" על תאונות, החלפות מנוע וכו.

הרכב ה-3 שעשיתי לו בדיקה ועליו אני מבקש לשאול הוא טויוטה ורסו שנת 2013 שעבר כ-100,000 ק"מ

תוצאות הבדיקה היו תקינות למעט חשש לנזילת שמן, אני לא מבין גדול ברכבים אך אני מבין שזה יכול להיות נזילה לא רצינית אך יכול להיות שזה מעיד על בעיה רצינית יותר במנוע?

לבעל הרכב יש קונה נוסף והוא פחות סבלני בלקחת את הרכב למוסך אחר לבדיקה.

אבקש את התרשמותכם והמלצתכם במידת האפשר

המחיר המבוקש על הרכב 65,000 ש"ח.

אני מבין שאני כבר מתעייף מהבדיקות האלה שגם עולות לי המון כסף וחושש שאני מאבד משיקול הדעת.

מצד שאני אני מודע לכך שלא תהיה בדיקה שתהיה 100% תקינה

השאלה עלות/תועלת האם שווה

תודה

test1.jpg

test2.jpg

test3.jpg

פורסם

שמע לפעמים זה כסתח ולפעמים לא.

גש למוסך מומחה שיבדוק את העניין ביחד עם הבעלים. תבדוק היסטוריית טיפולים ומתי בוצע טיפול אחרון. אם במוסך יגידו שהכל בסדר ואולי רק צריך טיפול, תקזז מהמחיר ותשלים את העסקה.

כי מלבד הסעיף הזה הבדיקה נראית לא רע.

פורסם

לגבי המנוע- חוסר שמן מתחת למינימום- המנוע הזה לא אמור לצרוך גרם שמן בין טיפולים. נזילות שמן- לא אמורות להיות נזילות שמן ברכב הזה ב- 100 אלף ק"מ.

אם חוסר השמן נובע מהנזילות הנ"ל צריך לתמחר את עלות תיקון הנזילות. אבל צריך לבדוק אם חוסר השמן לא נובע משריפת שמן במנוע ולא מנזילות. יש גם הפרשי לחצים בין הבוכנות ואני לא יודע אם ברמה סבירה או לא.

תושבות מנוע- זה דבר שניתן להחליף- צריך לשקלל זאת במחיר.

הסעיף לגבי הגיר- מה שרשום לא ייתכן מאחר ומדובר בגיר רציף ואין בו דיסקיות ואין בו גם הילוכים, כלומר ייתכן שמדובר בסעיף כסת"ח ואולם ייתכן כי ישנה בעיה אמיתית בגיר שפשוט נוסחה בצורה גנרית.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...