Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתכנן לקנות קורולה היברידית חדשה, הייתי בסוכנות, הם לא מוכנים לדבר על הנחה במחיר בכלל!! והציעו לי תוספות לרכב במקום ... מה לדעתכם כדאי יותר לבקש ?? הם לא פירטו מה בדיוק מה אפשר לתת רק הזכירו חיישני רוורס וספוייליר ..

גם שמעתי (לא בטוח) על ימי מכירות של טויוטה במהלך אפריל עכשיו, האם זה נכון ?? והאם כדאי לחכות כי זה דגם חדש ולא בטוח שיעשו הנחה בכל זאת .. ??

תודה רבה

פורסם

אם אין הנחה, אפשר לדרוש אנחה. אם גם את זה לא נותנים, תוציא את הכסף על רכב אחר אם מיקוח זה הקטע שלך.

לקבל בחינם דרעק בהתקנות מקומיות זה משהו שהייתי נמנע ממנו.

פורסם

התקנות חשמליות מקומיות הייתי נמנע, ספויילר יכול להיות נחמד אבל תיראה את הגודל שלו.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנחה על הקורולה החדשה כנראה לא תקבל בזמן הקרוב כי כרגע אנשים עומדים בתור לקנות את הרכב הזה. אפילו בליסינג 0 ק"מ ההנחות עליה מגוכחות.

אני לא יודע אם הקורולה החדשה מגיעה בסטנדרט עם מערכת toyota connected , אם לא אז הייתי מנסה לקבל את המערכת הזו בחינם.

• תוכן חדש...