Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 SW שנת 2018 - 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאתם מתכוונים להחזיק את הרכב 7 שנים, שזו תקופה ארוכה יחסית, עניין ירידת הערך ברכב "0 ק"מ" הוא שולי כך שזה באמת משתלם.

כדאי גם לבדוק את תאריך העליה לכביש כדי להנות ממקסימום אחריות, ולוודא שהמחיר תואם את ההפחתה של "ליסינג 0 ק"מ".

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדגם 2019 בטוח שאחרי המתיחת פנים,לדעתי גם ה2018.

100000ש"ח לרכב ברמה הזאת מודל 2019 לדעתי עסקה פשוט מעולה.

לפני, אחרי, מי שרוצה לקנות רכב "חדש" עם טכנולוגיה ישנה, שיבושם לו.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם
המערכת מגיעה בלי אנדרואיד אוטו, BT בלבד.

בנוסף, מדובר בגיר הישן (6 הילוכים) והאחריות היא מיום שהרכב עלה על הכביש (ולא מיום שאני מקבלת אותו).

זה נראה בכל מקרה VFM טוב, אנחנו חושבים על זה...

מה הכוונה בגיר ישן/חדש?

במפרט היבואן כרגע רשום "אוטומטית עם 6 הילוכים קדמיים AISIN"

פורסם
לפני, אחרי, מי שרוצה לקנות רכב "חדש" עם טכנולוגיה ישנה, שיבושם לו.

מה בדיוק אתה מצפה לקבל ומה בדיוק מיושן בגיר איסין יפני + מנוע 1.2 ליטר טורבו ?

ב 93K מדובר בתמורה מעולה לכסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא דיברתי על המנוע/גיר. דיברתי על המערכת. זו גם לא מערכת שאפשר פשוט להחליף. היא גם אחראית על תפעול של המזגן, למשל.

פורסם

למיטב ידיעתי אפשר לשדרג גרסה למערכת המולטימדיה כך שהיא תתמוך באנדרואיד אוטו ובאפל קאר פלי,

שווה לבדוק בפורמים של הרכב בחו"ל ו/או אצל היבואן.

פורסם
מה שבאמת צריך לשים על השולחן הוא פעם אחת ולתמיד סימוכין מבוססים ולא משהו מסוג ה"כולם יודעים" על ה"אמינות היחסית המחורבנת" של מכוניות צרפתיות ואיטלקיות, כי זה בעצם מה שאתה טוען, למרות המילים היפות והליטופים שאתה מרעיף מסביב.

שום מילים יפות ואין שום אמירה על אמינות מחורבנת.

כל מה שאמרתי מבוסס.

תוכיח שלא?

אני מפנה ל:

סקרי שביעות רצון בארץ ובעולם?

דעת הקהל (ומה לעשות, הוא זה שקובע בסופו של יום, הוא גם "שדה הניסויים הגדול ביותר ולמעשה היחידי לבחינת הנושא).

ועוד ועוד ובאמת לא בא להיכנס לשטות הזו.

שים לב שמי שפתח את השרשור זו גברת שכנראה אין לה שמץ של מושג במכוניות, כולם כאן כולל אני מטפטפים דבש וסילאן ומורחים אותה באינסוף תשבוחות על הרכב אבל מישהו (אנוכי) ראה לנכון גם להציג צד אחר שאיננו מופרך, ליצרן ולארץ המוצא מוניטין לא טוב בעייני רוב הציבור, רוב הציבור אמנם טועה רוב הזמן(כנראה שתיווכחו בכך בבחירות הקרובות מחר) אבל בכל זאת לא טועה כל הזמן והגברת הנכבדה צריכה לדעת שכשהיא תוציא קרוב ל-100,000 ש"ח על פיג'ו, אין הדבר דומה להוצאת אותו סכום על טויוטה, מה לעשות?

האם לא נכון להציג לה תמונה שלמה? שמדובר גם ברכב טוב ועסקה טובה אבל גם בתדמית בעייתית, ירידת ערך דרמטית והסתברות מעט גבוהה לתקלות יחסית ליצרנים מהמזרח, מה מילים יפות?

מתי קורולה נמכרה ע"י היבואן לליסינג ומשם לציבור ב-40,000 ש"ח פחות מהמחירון?

ועוד דבר אחד, אינני באמת יודע מה גיל החברים כאן ומה עברם המוטורי אבל נדמה לי שב-55 השנים האחרונות, למשפחתי ובעיקר לי היו כאן יותר מכוניות אירופאיות מ-99% מהגולשים, רובן היו איטלקיות, עבדתי במוסכים לרבות במוסך שטיפל באיטלקיות מצד אחד ויפניות מצד שני (מוסך אופיר בחיפה, אם מישהו עוד זוכר את טלקאר והזיכיון שלה להביא אוטוביאנקי ולנציה יחד עם דייהטסו..?) אז האמן לי שאני יודע על מה אני מדבר.

ובבקשה, לא לפתוח דיון באיטלקיות נגד צרפתיות נגד DSG נגד יפניות נגד קוריאניות... זה ממילא חסר טעם, נלעס עד תום

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
למיטב ידיעתי אפשר לשדרג גרסה למערכת המולטימדיה כך שהיא תתמוך באנדרואיד אוטו ובאפל קאר פלי,

שווה לבדוק בפורמים של הרכב בחו"ל ו/או אצל היבואן.

נראה שזה מוסיף תמיכה ב-carplay ומירורלינק, לא ב-AA. כמו כן, זה תלוי גרסה וכו' - לא בטוח אם שווה את כאב הראש, במיוחד למי שצריך תמיכה ב-AA

פורסם (נערך)
שום מילים יפות ואין שום אמירה על אמינות מחורבנת.

כל מה שאמרתי מבוסס.

תוכיח שלא?

אני מפנה ל:

סקרי שביעות רצון בארץ ובעולם?

דעת הקהל (ומה לעשות, הוא זה שקובע בסופו של יום, הוא גם "שדה הניסויים הגדול ביותר ולמעשה היחידי לבחינת הנושא).

ועוד ועוד ובאמת לא בא להיכנס לשטות הזו.

שים לב שמי שפתח את השרשור זו גברת שכנראה אין לה שמץ של מושג במכוניות, כולם כאן כולל אני מטפטפים דבש וסילאן ומורחים אותה באינסוף תשבוחות על הרכב אבל מישהו (אנוכי) ראה לנכון גם להציג צד אחר שאיננו מופרך, ליצרן ולארץ המוצא מוניטין לא טוב בעייני רוב הציבור, רוב הציבור אמנם טועה רוב הזמן(כנראה שתיווכחו בכך בבחירות הקרובות מחר) אבל בכל זאת לא טועה כל הזמן והגברת הנכבדה צריכה לדעת שכשהיא תוציא קרוב ל-100,000 ש"ח על פיג'ו, אין הדבר דומה להוצאת אותו סכום על טויוטה, מה לעשות?

האם לא נכון להציג לה תמונה שלמה? שמדובר גם ברכב טוב ועסקה טובה אבל גם בתדמית בעייתית, ירידת ערך דרמטית והסתברות מעט גבוהה לתקלות יחסית ליצרנים מהמזרח, מה מילים יפות?

מתי קורולה נמכרה ע"י היבואן לליסינג ומשם לציבור ב-40,000 ש"ח פחות מהמחירון?

ועוד דבר אחד, אינני באמת יודע מה גיל החברים כאן ומה עברם המוטורי אבל נדמה לי שב-55 השנים האחרונות, למשפחתי ובעיקר לי היו כאן יותר מכוניות אירופאיות מ-99% מהגולשים, רובן היו איטלקיות, עבדתי במוסכים לרבות במוסך שטיפל באיטלקיות מצד אחד ויפניות מצד שני (מוסך אופיר בחיפה, אם מישהו עוד זוכר את טלקאר והזיכיון שלה להביא אוטוביאנקי ולנציה יחד עם דייהטסו..?) אז האמן לי שאני יודע על מה אני מדבר.

ובבקשה, לא לפתוח דיון באיטלקיות נגד צרפתיות נגד DSG נגד יפניות נגד קוריאניות... זה ממילא חסר טעם, נלעס עד תום

פתח מילון חפש את פירוש המילה סטיגמה, אח"כ חפש ברשת את הסיבה לפיה סקרי שביעות רצון הבעלים עליהם אתה מסתמך אינה יכולה לבסס ממצא אובייקטיבי עם תקפות קרובה למדעית, אח"כ מצא את הקשר בין דייהטסו ואוטוביאנקי למכוניות ילידות אותם מקומות המיוצרות היום ולקינוח אני לא יכול, גם לא צריך להוכיח כלום, מי שמעלה טענה על הבדלי אמינות על פי מוצא אתני, הוא זה שצריך להביא סימוכין לטענתו ולא להיפך, ועם כל הכבוד ירידת ערך אינה עומדת בגדר זה מכיוון שהיא מקדימה מסובב לסיבה, כמו גם טענה שאנשים מעדיפים לקנות יפניות, שהרי איני טוען שאתה לבד בתפיסתך, בהחלט לא, זו דעה רווחת. וביקשת לא לפתוח שוב בויכוח הבלתי נגמר הזה ואני אתך, אבל להשאיר בלי תגובה מתבקשת לטעמי זה ענין אחר. אלא שמתוך אותה הסכמה ניסיתי לקצר וגם אם לא הצלחתי בכך, עכשיו אני עוצר. בחירה נעימה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5

• תוכן חדש...