Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 3008

alzv89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין ברכישה של פיג'ו 3008, יש לי כמה התלבטויות ולכן אשמח לעזרה/ייעוץ בנושא.

1. ביצעתי נסיעת מבחן על דגמי ה1.6 ו1.2 בנזין בסוכנות. שני הדגמים הרגישו טוב באופי נסיעה אשר מתאים ליומיום, אבל בנסיעה מעט מאומצת יותר (עליות וסחיטה "קלה" של דוושת הגז 8)) - העליונות של ה1.6 באה לידי ביטוי ובפער. השאלה שלי היא - אם יש מישהו בקהל, שיש ברשותו את דגם ה1.2 והוא מרגיש שחסר לו כוח מדי פעם (למשל בעקיפה בדרך בינעירונית או נסיעה בדרך תלולה)?

2. אני לא פוסל אפשרות של יד שניה (במידה ואמצא משהו סביר). ההבדל בהספק של 165 כ"ס מול 180 כ"ס לא כל כך מטריד אותי, אך האם יש הבדל מהותי בין תיבת ה6 הילוכים בדגמי ה17-18 ולבין תיבת 8 הילוכים בדגם החדש?

3. הדגם יחסית חדש, ולמרות שהוא זכה בהמון פרסים ומבחני השוואה - שנתיים לא בהכרח מספיקות לקבוע את רמת אמינותו. האם ידוע לכם על תקלות חוזרות או בעיות כשהן עד כה?

4. מה הן עלויות האחזקה הצפויות של רכב זה? (טיפולים/חלקי חילוף)

תודה על העזרה!

פורסם

לאחרונה ניפתחו מספר שירשורים לגבי 3008 אחד מהם היה ממני. בכל מקרה היום הזמנו 1.2 פרימיום דבר איתי עוד 3 שנים אספר לך מה מצב האמינות [emoji16]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אנשים מאוד מרוצים מהפיגו הזאת, התלונות היחידות ששמעתי, זה על צלחות ורפידות שלא מחזיקות מעמד יותר מדי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מיקמן תתחדשו על ה- 3008!

באיזה מחיר הזמנתם? האם המחיר לא עולה ב- 1 לאפריל?

האם ה- 3008 מחליף את האקסטרייל?

לגבי תלונות ב- 3008, חבר שלי שרכש פרימיום דיזל שנת 2018 בת שנה (כ- 15 אלף ק״מ) כבר היה צריך להחליף צמיגים מקוריים קדמיים שנשחקו (עלות כל צמיג כ- 1,000 ₪) וראיתי גם עוד מודעה של פיז׳ו כזאת בת שנה שכבר הוחלפו בה צמיגים. נראה שהסוג המקורי לא שווה הרבה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

הרכב הוזמן לאבא של אישתי,ה 3008 יחליף סקודה יטיי 1.4 בת 4. האקסטרייל כבודה במקומה מונח והיא תשרת אותנו לעוד מספר שנים. על פי מה שהסוכן אמר אז המחירים אמורים לעלות באפריל אבל לא יודע בכמה (או שלא רצה לספר) . גם אם זה אלף או אלפיים זה לא קריטי כאשר אתה מזמין רכב ב 165 אלף (זה דעתי כמובן). לא ניראה לי שתהיה עליה מטורפת. גם 165 אם חשבים לעומק אז זה הרבה כסף כאשר לפני מספר חודשים מכרו את ה 1.6 באותו מחיר שזה די מעצבן. סה"כ הרכב בגירסת הפרימיום מאובזר מאוד מבחינה בטיחותית וזה היה אחד הגורמים החשובים בבחירת הרכב בנוסף לנוחות לקידמה הטכנולוגית וליופי. לא הוספנו את ה waze במחיר שערוריתי של 3000 שח. אנחנו נשתמש" במירולינק" או" אנדרואיד אוטו ", מישהו פה אמר שזה עובד ללא כל בעיה. מחיר אני לא אפרסם פה אבל קיבלנו הנחה כניראה בגלל תשלום במזומן.

עריכה אחרונה על ידי MikMan

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש, קניתה רכב מעולה, ועל פניו, נראה גם די מוצלח.

פורסם
מיקמן תתחדשו על ה- 3008!

באיזה מחיר הזמנתם? האם המחיר לא עולה ב- 1 לאפריל?

האם ה- 3008 מחליף את האקסטרייל?

לגבי תלונות ב- 3008, חבר שלי שרכש פרימיום דיזל שנת 2018 בת שנה (כ- 15 אלף ק״מ) כבר היה צריך להחליף צמיגים מקוריים קדמיים שנשחקו (עלות כל צמיג כ- 1,000 ₪) וראיתי גם עוד מודעה של פיז׳ו כזאת בת שנה שכבר הוחלפו בה צמיגים. נראה שהסוג המקורי לא שווה הרבה.

הצמיג המקורי זה מישלין פרימיסי 3,לא תמצא משובח מזה ברכב משפחתי,מי ששוחק צמיגים אחרי 15000ק"מ שילך ללמוד לנהוג..או/ו שלפחות ילמד למלא אויר.

פורסם
לאחרונה ניפתחו מספר שירשורים לגבי 3008 אחד מהם היה ממני. בכל מקרה היום הזמנו 1.2 פרימיום דבר איתי עוד 3 שנים אספר לך מה מצב האמינות [emoji16]

אחלה רכב, מברוק. סע בדרכים טובות.

• תוכן חדש...