Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש לקנות רכב מרווח מספיק לעגלה ומזוודות אמין חזק חסכוני בדלק ולא רגיש לקילומטראז' מרובהנוסע בעיקר בין עירוני נהג יחיד. גם לפעמים מלא עם משפחה וחפצים. צפון דרום מידי פעם. 25,000 - 30,000 ממוצע שנתי

תקציב עד 60,000

אופציות שעלו -

אוקטביה 2014

קורולה 2014

סיטרואן פיקאסו C3 דיזל

אשמח להמלצתכם וחוות דעתכם על הרכבים האלה ועוד הצעות שיכולות להתאים לבחירה נכונה וכדאית.

תודה!

פורסם

לכל רכב יש חסרונות ויתרונות משלו.

במקרה של הרכבים שהצעת, האוקטביה חזקה וחסכונית אך בעלת גיר שאמינותו מוטלת בספק (אתה יכול להריץ חיפוש כאן תחת השם dsg). הקורולה אמינה, אך לא חזקה או חסכונית במיוחד, אפורה משהו במושגים האלו.

לגבי הפיקאסו, אינני יודע ותצטרך לחכות ליודעי דבר.

הייתי ממליץ לגבי מאזדה 3 אולי אפילו ברמת גימור ספיריט עם מתיחת תקציב קלה. ברמת גימור זו תקבל רכב אמין, חזק (מנוע 2.0) שלא מתרגש מנסועה גדולה. ייתכן שהוא לא יהיה חסכוני אבל גם לא שתיין, הדבר היחיד ששווה בדיקה הוא המרווח בספסל האחורי וגודל תא המטען והתאמתו לצרכים שלך.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

אוקטביה מתאימה מבחינת תא מטען ודלק, לא מבחינת אמינות, כמו שנאמר הגיר בעייתי והמזל הוא רולטה רוסית, מצד שני נסיעות בין עירוניות אינן מזיקות לגיר רובוטי אז יתכן שלא תיתקל בתקלות.

קורולה תיהיה בחירה הגיונית לרכב שהדרישה שלו הוא סוס עבודה בקילומטרים המדוברים, גם מבחינת מרווח בתא נוסעים, זריזות, וצריכת דלק טובה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

תודה.

אשמח גם לחוות דעת מיודעי דבר בנוגע לפיקאסו, היא חסכונית ומרווחת חשוב לי לדעת על חוזק בנסיעה ועל אמינות..

ומה בנוגע לקיה סיד סטיישן דיזל?

פורסם

ומה בנוגע לקיה סיד סטיישן דיזל?

אחלה אופציה. אמינה, בטיחותית, מגיעה עם תא מטען ענק ועלויות תחזוקה נמוכות. קרא קצת מבחנים וסקירות ואל תוותר על נסיעת מבחן

פורסם

עיקר הנסיעות שלי בינעירוניות ואני הולך על האוקטביה בגלל החוזק החיסכון בדלק ותא המטען המרווח

אפשר המלצה על דגם או תת דגם שבו תקלת הגיר פחות שכיחה?

אם יש כזה דבר

פורסם

הדיזלים, אבל הם יקרים משמעותית ונדירים מאוד.

אפשר לבדוק קיה פורטה ויונדאי I35, שתיהן מזכירות את הנוסחה של הקורולה אבל נסחרות בזול יותר, בעיקר הפורטה ומציעות תמורה טובה למחיר ורמת אמינות גבוהה.

את חיסכון הוא בראש סדר העדיפויות נסה אחד מהדגמים ההיברידיים של טויוטה.

פורסם

אם בתקציבים האלו אז למה באמת לא היברידי? הנסועה שלך מצדיקה רכב חסכוני (עלויות הדלק לא זניחות).

עוד אופציה מעניינת - פלואנס דיזל. חסכוני וחזק וגם כנראה יהיה יותר נוח מרוב המשפחתיות.

כמו כן אם אתה שוקל קורולה, אז באזור ה 60K תוכל להשיג פוקוס 2016 (ולא 2014) עם ק"מ סביר, מנוע טורבו חזק 1.5 ו 150 כ"ס. אמנם לא יהיה חסכוני במיוחד אבל גם לא יצרוך יותר מקורולה או קיה שהוזכרו למעלה, וגם הוא נוח יחסית.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

חשוב לי דלת חמישית ברכב.

לגבי הברידי אם הבנתי נכון זה חסכוני בעיקר בנסיעות בתול העיר ובפקקים.

רוב הנסיעות שלי בינעירוני וללא פקקים..

פורסם

לגבי היברידיים יכול להיות שזה תלוי רכב. למשל יש לי חבר שעם יונדאי סונטה בנסועה 95% בינעירונית מוציא צריכה של 4.2 ליטר ל 100 ק"מ. הוא אמנם נוהג מאוד חסכוני, רוב הזמן שיוט על 100 אבל עדיין זה די מרשים לרכב מנהלים כבד. ישבתי לידו באחת הנסיעות וממה שאני מבין המנוע החשמלי נטען ו\או תופס פיקוד בלעדי בכל זמן שזה מתאים, ז"א שאם אתה נוסע על 120 בירידה תלולה, הבנזין לא יעבוד כי לא צריך אותו.

בטויוטה לפי מה ששמעתי זה תלוי מהירות ואם זה באמת ככה אז זה נשמע באמת פחות יעיל ואז אולי זה לא כזה פקטור. מצד שני לא שמעתי על היברידית מסדר גודל של משפחתית שעושה יותר גרוע מ 1/16-17 ורוב הדיווחים יותר קרובים ל 19-20. זה די יפה בהנחה שלא כולם נוהגים כמו סבתות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם אני מוצא רכב שעבר כ100k והוחלפו עכשיו מצמדים והכל תקין

יש על מי לסמוך שלא אתקל שוב בתקלה הזאת ולמעשה הרכב מגיע עם כל יתרונותיו וללא החיסרון של בעיות הגיר?

פורסם (נערך)

אשר , אתה מדבר על אוקטביה 1.2 ליטר שכרגע החליפו מצמדים ? אם כן , הבעיה תחזור , השאלה מתי. אף אחד לא יודע בדיוק . מה שכן , רוב הנסיעות שלך בכביש מהיר מה שמוריד מאד הסתברות להחלפת מצמדים קרובה.

אבל אם חיפשת פה בפורום אתה יודע שמצמדים אינם החולשה היחידה של האוקטביות בשנתונים הללו...

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...