Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב שברולט ספארק LTZ אוטומטי 2016. הקתציב הוא עד 42-45 אלף ש"ח.

מצד אחד הוא מרגיש לי בול הרכב בשבילי, יש לו עוצמה, אפשר ליסוע מהר ולא לשמוע את המנוע זועק, הוא חסכוני ובטיחותי. אך אנשים אמרו לי שלא בהכרח אמין ורואה הרבה מוסך.

מה דעתכם עליו?

תודה רבה!

פורסם

מה שאתה מבקש לא כזה פשוט. כמו שכתבתי בשרשור השני - הדגם שאתה מכוון אליו התחיל מ 2016, ז"א שרוב הרכבים ששווקו עדיין תחת אחריות, ז"א שגם אם יש בעיות אמינות, סביר להניח שהן עדיין לא צצו. אלא אם יש לך מידע ממומסכניק שיצא לו כבר לטפל בהמון תקלות בדגם הספציפי הזה במסגרת האחריות (סביר להניח) אז זה משהו אחר.

מהנסיון הקצר שלי - שנתיים היה לי את הדגם LT+ 2016 - קרעתי לו את הצורה בזמן הזה, צריכת הדלק שלי בגלל סגנון הנהיגה הייתה סביב ה 1/10 (שזה לא רע בהתחשב בנסיבות) ועדיין, הרכב אף פעם לא צייץ. מצד שני כמובן זה רכב שהגיע אלי חדש לגמריי אז שנתיים זה לא מדד, למרות סגנון הנהיגה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מצטרף לך את המבחן שביצעתי לרכב:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

מי שאמר לך שהרכב לא אמין החזיק בכזה רכב? או שמתבסס על איזו סטיגמה?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה שאתה מבקש לא כזה פשוט. כמו שכתבתי בשרשור השני - הדגם שאתה מכוון אליו התחיל מ 2016, ז"א שרוב הרכבים ששווקו עדיין תחת אחריות, ז"א שגם אם יש בעיות אמינות, סביר להניח שהן עדיין לא צצו. אלא אם יש לך מידע ממומסכניק שיצא לו כבר לטפל בהמון תקלות בדגם הספציפי הזה במסגרת האחריות (סביר להניח) אז זה משהו אחר.

מהנסיון הקצר שלי - שנתיים היה לי את הדגם LT+ 2016 - קרעתי לו את הצורה בזמן הזה, צריכת הדלק שלי בגלל סגנון הנהיגה הייתה סביב ה 1/10 (שזה לא רע בהתחשב בנסיבות) ועדיין, הרכב אף פעם לא צייץ. מצד שני כמובן זה רכב שהגיע אלי חדש לגמריי אז שנתיים זה לא מדד, למרות סגנון הנהיגה.

מי יותר זריזה מאזדה 2 הצורה הישנה או הספארק?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מחזיק רכב כזה בדיוק שמשרת את אשתי. הוא עוד שבועיים סוגר 3 שנים ו 22,000 קילומטר.

בטיפול הראשון החליפו חלק ניקל בהגה שהציפוי התקלף וחוץ מזה כלום. אוטו נחמד, די נוח לסגמנט, חסכוני וחזק. המינוס זה תא מטען פצפון למי שזה קריטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מי יותר זריזה מאזדה 2 הצורה הישנה או הספארק?

הייתה לי מאזדה 2 מהדגם הנ"ל למשך חודש ב 2013, אני חושב שהיא הייתה מודל 2012. ממה שאני זוכר הרכב היה די מהיר והרגיש טוב סה"כ. קשה לי להשוות לספארק אבל לפי הנתונים היבשים במאזדה יותר זריזה וכנראה בעיקר בגלל משקל נמוך יותר ב 100 ק"ג בערך (למרות הגודל!)

נתונים טכניים.

ספארק 2016:

1400 סמ"ק 98/6200 13.1/4400

משקל עצמי 1088 ק"ג

0-100 12.6 שניות

מאזדה 2 2013:

1500 סמ"ק 102/6000 13.5/4000

משקל 980 ק"ג

0-100 12.1

לפי ההגיון כנראה שהמאזדה זריזה יותר עקב:

משקל הנמוך יותר

מנוע חזק קצת יותר

אולי גם הגיר משפיע אין לי מושג - גיר אוטומט פלנטרי אמור להיות מהיר יותר מגיר רציף - אבל לא מכיר את הגיר של המאזדה אז לא יודע בוודאות.

בכל אופן זוכר שהמאזדה הייתה די זריזה, אבל גם הספארק רחוקה מלהיות עגלה ולמעשה מספקת ביצועים קרובים יותר לסופר מיני מאשר למיני הקטנות, לא רק מבחינת המספרים אלא גם מבחינת ההרגשה בתוך הרכב - שייטתי עם ספארק 2016 במהירויות די גבוהות כמעט באופן קבוע, לא הרגיש כאילו שזה רכב קטן ושהמנוע נחנק, להפך, אפילו ב 150-160 קמ"ש היה די שקט בתוך הרכב, יחסית.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

פשוט רכב מעולה... יש לי ספארק ואתמול נסעתי על פיקנטו של חבר, ממש מרגישים הבדל! בכל פרט... לטובת הספארק כמובן

• תוכן חדש...