Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים לקנות רכב יד ראשונה עם 35-50 ק"מ, אוטומטי, שיהיה קטן אך עם כוח ושלא ירגישו את המנוע צועק שנוסעים על 130. השימוש העיקרי שלו הוא 70-80 ק"מ ליום בנסיעה בעיקר בין עירונית. אנחנו גרים בתל אביב ולכן חשוב שיהיה די קטן אך שוב עם כח, שאוכל להנות מהנסיעה הבין עירונית ולא ארגיש שהאוטו לא סוחב. חשבנו על שברולט ספארק LTZ אבל כמה אנשים אמרו לי שהוא לא כל כך אמין. אשמח מאוד לעזרתכם פה ידידיי!

תודה רבה!

פורסם (נערך)

מי אמר שלא אמין? אמנם הדגם (החדש, זה של 2016 ומעלה) לא נמצא מספיק זמן על הכביש אבל ממה שאני מכיר אין בעיות אמינות מיוחדות. אפילו הדגם הקודם שבהשוואה נחשב די נחות מהדגם החדש יותר, בסה"כ נחשב די אמין.

לדעתי זה בדיוק מה שאתה צריך. מנוע 1.4 די חזק והרכב מרגיש תכלס יתר גדול ממה שהוא באמת. כשהיה לי בליסינג הייתי נוסע בינעירוני קבוע על 150-160 והנסיעה גם במהירויות האלה הייתה די חלקה ולא הרגישה כמו של "רכב קטן שעומד להתפרק".

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר לא באמת קשורה לדרישות שלך.

אני הייתי מחפש פיג'ו 208 מ-2015, אחרי מתיחת הפנים עם מנוע 1.2 טורבו, בהינתן שאתה מבין את הבעיה עם רצועת התזמון שדובר עליה לא מעט לאחרונה (או בקיצור, תחפש).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
מיצובישי ספייס סטאר לא באמת קשורה לדרישות שלך.

אני הייתי מחפש פיג'ו 208 מ-2015, אחרי מתיחת הפנים עם מנוע 1.2 טורבו, בהינתן שאתה מבין את הבעיה עם רצועת התזמון שדובר עליה לא מעט לאחרונה (או בקיצור, תחפש).

האמת שאני לא מודע כל כך לבעיה שציינת.

מה אתה אומר על הספארק?

פורסם

לא מכיר את החדשה. הקודמת לא בדיוק התאימה לדרישות (די להיפך האמת)

אני מסכים איתך

פורסם

הקודמת היתה רועשת מאוד בבין עירוני, ממש לא ההרגשה של שיוט נעים ונח שאתה מחפש.

החדשה כבר מגיעה עם מנוע אחר, גדול וחזק יותר, גיר אוטומטי וכנראה בידוד רעשים משופר. מכיוון שלא יצא לי לנהוג או לנסוע בה, אין לי שום מושג לגביה. היא כנראה עדיפה על הקודמת, פשוט אין לי מושג בכמה.

בכל אופן, לנסיעעה שרובה בין עירונית, סופר מיני כנראה תיתן בידוד רעשים ונוחות עדיפים (ממיני). בפיג'ו תקבל גם מנוע חזק יותר.

אני מסכים איתך

פורסם
שלום,

אנחנו מחפשים לקנות רכב יד ראשונה עם 35-50 ק"מ, אוטומטי, שיהיה קטן אך עם כוח ושלא ירגישו את המנוע צועק שנוסעים על 130. השימוש העיקרי שלו הוא 70-80 ק"מ ליום בנסיעה בעיקר בין עירונית. אנחנו גרים בתל אביב ולכן חשוב שיהיה די קטן אך שוב עם כח, שאוכל להנות מהנסיעה הבין עירונית ולא ארגיש שהאוטו לא סוחב. חשבנו על שברולט ספארק LTZ אבל כמה אנשים אמרו לי שהוא לא כל כך אמין. אשמח מאוד לעזרתכם פה ידידיי!

תודה רבה!

זוג צעיר צריך רכב קטן מבחוץ אבל מרווח וגדול מבפנים. אני הייתי הולך על הקיה פיקנטו, לא סתם יש עליו ביקורות מצויינות והוא רכב מאוד מצליח ואמין. השוק שלו מצוייין והעלויות תחזוקה נמוכות.

פורסם (נערך)

הספארק לדעתי מיני מצוינת, תוכל לקרוא את המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

יוסי, בתקציב שלו מדובר על פיקנטו דור קודם, במה היא עדיפה על הספארק?

בדגם החדש תא המטען אכן גדול יותר, אבל המרווח עדיין דומה לשאר החברות בקטגורית המיני.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי הביקורת שלי היא לא פונקציה. (אני מחזיק באחת כזו)

אבל מבין המיני הספארק היא בדיוק מה שאתה מחפש. רעשי דרך יש אבל המנוע שקט ובמאמצים ובעליות קשות המנוע מטפס לסלד 3000-4000.

ועדיין הוא נשאר שקט יחסית.

כח לא חסר.

אם אתה צריך תא מטען גדול אז היא פחות מתאימה, אם כי יש שם אופציה נחמדה לקפל 2/3 או 1/3 מהמושב האחורי.

מאד נוחה ונינוחה.

יש בקרת שיוט שיכולה להקל בנסיעות ארוכות.

ב130 קמ"ש אתה תסבול מרעשים אחרים לאו דווקא מהמנוע.

בכל מקרה, זוהי לא מהירות שיוט מומלצת מבחינת צריכת דלק וכד'.

• תוכן חדש...