Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אז לאחר מכירת הרכב הישן (יונדאי i10) וקצת הסתכלות כאן בפורום עדיין בהתלבטות לגבי הרכב הבא,

מחפש רכב סופר מיני/משפחתי מיני אמין,זריז, חדש יחסית (2015 ואילך), מאובזר (מולטימדיה ושאר הירקות)

עדיפות לאוטומט אך אין בעיה גם עם גיר רגיל (תלוי בסוג הרכב)

חשבתי על סיאט איביזה החל משנת 2015 (לאחר מתיחת הפנים והמנוע 1000)

גם הפולו מרמת גימור קומפורטליין באוטו שנתון עלתה באוויר.

אשמח לחוות דעתכם ועוד הצעות בנושא.

פורסם

אם ידני זאת אופציה הייתי הייתי מציע את הסיאט איביזה, הגיר בגירסה האוטומטית יכול להיות נקודת החולשה.

בסוך 2015 הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל תא נוסעים איכותי יותר.

רנו קליאו מאובזרת יותר, בעיר תרגיש נוקשה.

שניהם מאחור לא מרווחת אבל לדעתי המושב באיביזה תומך יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם ידני זאת אופציה הייתי הייתי מציע את הסיאט איביזה, הגיר בגירסה האוטומטית יכול להיות נקודת החולשה.

בסוך 2015 הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל תא נוסעים איכותי יותר.

רנו קליאו מאובזרת יותר, בעיר תרגיש נוקשה.

שניהם מאחור לא מרווחת אבל לדעתי המושב באיביזה תומך יותר.

לדעתך אוכל למצוא ברמת גימור FR/Style אחת במצב טוב ללא הרבה ק"מ וידיי?

איך הקליאו בגזרת האוטומט?(מבחינת גיר וביצועים), הבנתי גם שיש שני דגמים אחת 1000 ואחת 1200 חוץ מנפח המנוע וכ"ס יש בין הגרסות עוד הבדלים?

פורסם

הקליאו ידנית מגיע עם מנוע 0.9 טורבו, האוטומטית עםצגיר כפול מצמדים ומנוע 1.2 טורבו עם 120 כ"ס.

מחוץ לעיר הגיר מתנהג בצורה נעימה, בתוך העיר קצת פחות חלק, לפעמים יש הדהיות קטנות שמזכירות גיר רובוטי חד מצמדי, לדעתי ה dsg עושה עבודה טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקליאו ידנית מגיע עם מנוע 0.9 טורבו, האוטומטית עםצגיר כפול מצמדים ומנוע 1.2 טורבו עם 120 כ"ס.

מחוץ לעיר הגיר מתנהג בצורה נעימה, בתוך העיר קצת פחות חלק, לפעמים יש הדהיות קטנות שמזכירות גיר רובוטי חד מצמדי, לדעתי ה dsg עושה עבודה טובה יותר.

איך הגיר האוטומט שלה?אמין?

פורסם
איך הגיר האוטומט שלה?אמין?

הגיר של הרנו קליאו לא ידוע באמינות מופתית, אני אישית מכיר 2 אנשים שהלך להם מוח-גיר ברנו קליאו שנתונים 2013-15.

יש פה גם בפורום כמה סיפורים כאלה.

התקלה לדעתי פחות נפוצה מה DSG של הסיאט רק בגלל שיש פחות בעלי רנו מאשר קונצן VW.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

אני עם הונדה סיוויק 2015 רכב מעולה ונוח,צריכת דלק סביב 1:12 מהרגע שהורדתי את האקו הרכב התחיל להראות גם כוח,אחזקה סבירה

פורסם
לדעתך אוכל למצוא ברמת גימור FR/Style אחת במצב טוב ללא הרבה ק"מ וידיי?

איך הקליאו בגזרת האוטומט?(מבחינת גיר וביצועים), הבנתי גם שיש שני דגמים אחת 1000 ואחת 1200 חוץ מנפח המנוע וכ"ס יש בין הגרסות עוד הבדלים?

עם הקליאו כבר שנתיים ו52,000 קילומטר, אחת הסופר-מיני היותר מהנות שהיו לי מבחינת ביצועים והתנהגות(והייתה לי איביזה 2014).

לחבר לעבודה היה תקלה בגיר ב37 אלף ויש לי חבר לעבודה שעשה כבר 90 אלף בלי בעיה בכלל, גם אצלי אין בעיה עם הגיר(ביינתים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...