Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2014 עם 106k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואוו, מה פה אמיתי? בושה.

הוא קטל את הרכב כדי לא לתת אחריות על שום דבר או כדי שאתה תוריד במחיר?

הדבר היחידי שאפשר להבין מהבדיקה הזאת שהרכב לא עבר תאונה קשה.

תיבת הילוכים - לא תקין? על מה?

למה אין דוח פרונט מסודר? זה בעיות קלות של 200 שח בדיקה וכיוון או הרבה מעבר?

בוכנות? איך הבדיקה יודעת לבדוק מצב בוכנות? או שיש רעש/ויברציות חריגות או שיש קומפרסיה נמוכה. חוסר שמן מנוע - הוא הראה לך כמה חסר?

נשמע לי מכון חאפרי. אם דבר אחד למדתי - כל הבדיקות האלה מיותרות - לוקחים את בעל הרכב למוסך מורשה, שיוציאו לך היסטורית טיפולים, שם תראה את כל ההסטוריה שיש, לא עולה כסף. בנוסף משלמים על בדיקה למוסך מקצועי מורשה משרד התחבורה - רצוי מוסך שיש בו גם פחח, הוא יודע לבדוק הכל תוך שניה, ומכונאי מקצועי יתן לך חוות דעת לא פחות אמינה. חיבור למחשב יכול לעלות על תקלות נוספות.

לפני כמה שנים (במכון אחר) במקום להסביר לי שהפגוש הקדמי עבר מספר תיקונים והתיקון האחרון הוא פלסטר מסכן והוא הולך ליפול עם כל נגיעה, אמרו לי שהרכב במצב מכני מצויין. זה היה נכון. אבל הפגוש התחיל להתפרק באותו שבוע והמזל שקניתי מאוויס שהחליפו לי פגוש קדמי אחרי הקנייה.

• תוכן חדש...