Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 2004/מליבו 2008/פלואנס 2011 (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל של יוני לא שמורה... בכלל לא. יש אימפלות הרבה יותר שמורות משלי, הייתי מגדיר את שלי אפילו די מוזנחת. אני מהנדס, 4 ילדים ברוך השם, ויש לי גם תחביב די תובעני ככה שבאמת באמת אין לי זמן לבזבז על לדגם את הרכב או משהו כזה. גם לכל ההתעסקות עם תיקון התאונה נאלצתי לשלוח את אבא שלי...

חוץ מזה אל תדאג, אף אחד לא קונה אימפלה כזו היום. למי שאין לא מחפש ולמי שיש לא שווה למכור, עדיף להחזיק עד מוות ולמכור לברזל.

חוץ מזה, לא שאני מפקפק, רק קצת מוזר לי שאתה איש המקצוע היחיד (בחיי, היחיד שאני זוכר) שמגדיר רכב אמריקאי "אמיתי" כמו האימפלה כרכב "גרוע" או "מתפרק" או "צעצוע". היחיד, ואני מכיר לא מעט. הרוב מדברים עם ריספקט בדכ, לעיתים עם תוספות כמו "חבל שלא עושים יותר רכבים כאלה היום".

בקשר למפרקת, אל תדאג, לא מתכוון לעשות תאונות בכוונה, אבל אם כבר מעדיף שזה יהיה ברכב לא מתפרק...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והמרווח העצום של פקדי המיזוג לדשבורד.

שנראים זוועה ביחד לכל רכב מ2003+.

נראה לא כזה מעניין אותי... רכב צריך לנסוע, לא להיות כוסית.

רכב אמור להתפרק בתאונה,

איזורי קריסה וספיגת אנרגיה.

אתה מסרב לקבל עובדות ומטעה אנשים.

בוא אני אספר לך סיפור אמיתי שסיפר לי המכונאי שלי שהוא חבר טוב. אז יש לו חבר שאשתו עשתה תאונה לפני כ 10 שנים עם מאליבו 2006, 2 סלטות מלאות באויר. הבוחן שבא לבדוק את התאונה אמר לה חד וחלק - אם לא הרכב הזה היית היום בארון. תסיק מזה מה שאתה רוצה.

לגבי טועה ומטעה, נו באמת - זו כבר חוצפה! מה אתה בא להגיד כאן בעצם שאסור לי להמליץ על רכבים אמריקאיים כי בעיניך (הלא מקצועיות ולא מגובות בשום דבר ממשי) הם נחשבים לא בטוחים??

אתה ממשיך להחזיק אותה כי בא לך.

אל תחפש תירוצים הגיונים לכך,בעיקר אם אתה טוען שזו בחירה.

ברור שבא לי! וטוב לי איתה! לך משום מה קשה להבין את זה ואתה עוד מביא לי סימוכין מכל מיני פחונים יפניים??

אני נוהג ברכב בן 14 שלא שווה בפועל 5 אלף ש"ח, מנוע חזק, נוח מאוד, חסכוני כי הוא על גז, מפנק, יושב על הכביש כמו נושאת מטוסים! ואתה חושב שאני צריך להמציא "תירוצים" למשהו?? הצחקת אותי! האימפלה הזאת זה אחת העסקאות הכי טובות שעשיתי בחיים שלי, חוץ מהנדל"ן, לא הייתי משנה אפילו פסיק.

מהנדס שלא מבין מה זה ספיגת אנרגיה?

מהנדס אלקטרוניקה כן, עובד בפועל בתור מהנדס תוכנה. מכיר מכניקה, אבל אתה יודע מה אני יותר מכיר? כמו כל מהנדס אני קודם כל פרקטי... אותי לא מעניינים סיפורי סבתא של אנשי מכירות או מבחני ריסוק שמכניסים רכב בעצמו (בעצם בקיר אבל זה כמו עצמו בגלל החוק השלישי של ניוטון (רואה אני אפילו זוכר משהו ממכניקה :p)) או כל הבולשיט של הבטיחות שמנסים למכור לאנשים היום... בטיחות פאסיבית\ בטיחות אקטיבית, בטיחות תחת. ראינו מה שווה אותה בטיחות כשלנד קרוזר נכנסה ברכב קל יותר, לא נשאר כלום מאותה דאצ'יה.

אז אני קודם כל מאמין למה שאני רואה בעיניים ומרגיש על הגוף. כשהאימפלה שלי נכנסה במעקה בטיחות במהירות די גבוהה (למרות שאחרי בלימה די עצבנית), אני לא הרגשתי כלום עלי, בהתחלה אפילו הייתי בטוח שהמכה לא כזו נוראית, רק כשיצאתי החוצה הבנתי את גודל הנזק.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)
בוא אני אספר לך סיפור אמיתי שסיפר לי המכונאי שלי שהוא חבר טוב. אז יש לו חבר שאשתו עשתה תאונה לפני כ 10 שנים עם מאליבו 2006, 2 סלטות מלאות באויר. הבוחן שבא לבדוק את התאונה אמר לה חד וחלק - אם לא הרכב הזה היית היום בארון. תסיק מזה מה שאתה רוצה.

ברור שבא לי! וטוב לי איתה! לך משום מה קשה להבין את זה ואתה עוד מביא לי סימוכין מכל מיני פחונים יפניים??

אני נוהג ברכב בן 14 שלא שווה בפועל 5 אלף ש"ח, מנוע חזק, נוח מאוד, חסכוני כי הוא על גז, מפנק, יושב על הכביש כמו נושאת מטוסים! ואתה חושב שאני צריך להמציא "תירוצים" למשהו?? הצחקת אותי! האימפלה הזאת זה אחת העסקאות הכי טובות שעשיתי בחיים שלי, חוץ מהנדל"ן, לא הייתי משנה אפילו פסיק.

יוניסי - תמשיך לשקר לעצמך.

קודם כל - לגבי הסלטה של 720 מעלות - דבר כזה קרה לאבא שלי ב-1964 עם פיאט 600 בת שבוע. המכונית נחתה על הגלגלים, הוא הסתובב ונהג למוסך (לא גרר). הרכב שימש אותנו עוד 5 שנים. אז מהסיפור הזה אתה רוצה להסיק מסקנות שפיאט 600 הוא רכב בטיחותי?

שנית - מנגנוני ההגנה בתאונה חזיתית או צדדית שונים מאלה של התהפכות. בתאונה חזיתית חשובים אזורים סופגי אנרגיה. בהתהפכות מבנה שמייצב את הרכב ומוע התהפכות, וקשיחות כלוב ההתהפכות (שלדה, קורות וגג).

ובסוף אני רוצה להזכיר את הסרטון האהוב בפורום: פח שוודי עתיק ועבה מול פח צרפתי מודרני וקורס (של לפני 15 שנה, אבל מאז יש רק התקדמות):

https://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY

אז אולי הרכב שלך נוח לישיבה, אבל מבחינת בטיחות אני לוקח בכל יום איזו יפאנית או קוריאנית עם 5 כוכבי NCAP או ציון גבוה ב-IIHS ומוותר על הספינה האמריקאית המיושנת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה ממשיך לשקר לעצמך.

בהצלחה.

אני סיימתי.

זה לא ענין של לשקר לעצמי... זה ענין של למה מלכתחילה החלטתם להתערב בשרשור?? אני בסה"כ המלצתי על המאליבו כי אני חושב שזה אחלה רכב.

כל בן אדם שאני מכיר שהחזיק מאליבו או אימפלה או ביואיק עם המנועים והגירים הישנים אבל אמריקאית "אמיתית", יש לו רק דברים טובים לומר על הרכב, כנ"ל גם מכונאים או מוסכניקים. כל מי שהחזיק אומר לך "אחלה רכב אבל קח בחשבון את הדלק", זאת המנטרה פחות או יותר. אז הישראלים מצאו פתרון גם לדלק, מערכת גז שיושבת מצוין על הרכב הזה.

אני חבר בקבוצת וואטסאפ של גפ"מ, קבוצה ענקית עם מעל 100 משתמשים, חלק לא קטן מהם מחזיק במאליבו על גז - כל מי שתשאל אותו שם יגיד לך רק דבריםפ טובים על הרכב.

אם לא שמת לב אתה נכנסת לשרשור שאני המלצתי בו על מאליבו עם גז ונתתי את האימפלה שלי בתור דוגמא, והתחלת לדבר על איכות ההרכבה ואיכות הפלסטיקים ואז כשהבאתי את התאונה בתור דוגמא נכנסנו לדיונים על בטיחות...

מה המסקנה מכל זה? אתם לא אוהבים מאליבו\אימפלה? סבבה! אף אחד לא ביקש ממכם לאהוב. אבל לבוא לשרשור שבן אדם מתעניין ברכב ולהתחיל לקשקש? מה שייך בכלל?

אתה רוצה שאני אתחיל להכנס פה לכל שרשור על ואגיות ולהגיד שזה זבל של רכב כי ה DSG לא שווה כלום?

שאתחיל להכנס לכל שרשור של יפנאומטית ולהגיד לכולם שזה זבל של מכוניות כי הן משעממות בטירוף וחוץ מאמינות (שגם היא Overrated) הן לא שוות הרבה?

בחיי שאני לא מצליח להבין אתכם. בן אדם עם תקציב מוגבל בא ומחפש רכב לנסיעות בינעירונית מרובות בכמה שפחות כסף, וואלה מאליבו על גז זאת אחלה אופציה ולא משנה איך תסובב את זה.

לא מצליח אפילו להבין את האנטי, אבל גם אם כן ואתם אנטי, סבבה, אתם לא חייבים להכנס לכל דיון כזה ולהתחיל להוריד אנשים מרכבים מסויימים רק בגל שאתם לא אוהבים את הפלסטיקה. מעניין לי את התחת פלסטיקה, וגם בן אדם שמחפש רכב ב 20K שייסע בינעירוני, זה לא ממש מעניין אותו. כל עוד הרכב נוסע, המפתחות בפנים ושלום על ישראל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

יוני - שתי הערות:

1. אתה מחזיק ברכב מתחילת דרכו, או כמעט מאז. לפיכך אתה מכיר את משוגותיו, ויודע כיצד הוא טופל. בניגוד לכך אם פות"ש יקנה אמריקאית דומה היא תהיה בת 12-15, חתול בשק שאין לו מושג כמה יעלה לו במוסך. הגישה כאן היא שעדיף לרכוש רכב יותר צעיר ובזכת זה סבירות גבוהה (כמובן לא התחייבות) שיותר אמין.

2. כל נושא הגישה שלך לבטיחות רכב שגויה מיסודה. כמה חברים, כולל אותי, הסבירו לך את זה, ואתה מתעקש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יוניסי - תמשיך לשקר לעצמך.

...

...

...

אז אולי הרכב שלך נוח לישיבה, אבל מבחינת בטיחות אני לוקח בכל יום איזו יפאנית או קוריאנית עם 5 כוכבי NCAP או ציון גבוה ב-IIHS ומוותר על הספינה האמריקאית המיושנת.

קודם כל הדיון בכלל לא על בטיחות. גלשנו לשם רק כי הבאתי בתור דוגמא תאונה שעברתי לא מזמן. תאונה שעם כל הכבוד לא מתקרבת לתאונה חזיתית עם רכב אחר. לדעתי מי שעושה תאונה חזיתית עם רכב אחר, הסיכוי שלו לשרוד בכל מקרה נמוך, ובמיוחד אם הוא יושב ברכב קטנטן.

דבר שני - לא מאמין לכל הסרטונים בשקל הזה. יש אלפי דרכים להכניס שני רכבים אחד בשני, בסרטון רואים רק דרך אחת ויחידה. מה היה קורה אם היו נכנסים חזיתית לגמריי?

דבר שלישי - מה קרה לאותה דאצ'יה שנכנסה בטנק לנד-קרוזר בכביש מהיר? כולנו ראינו נכון? דאצ'יה זה רנו בסה"כ, לא? איפה באה לידי ביטוי הבטיחות המטורפת של רנו?

דבר רביעי - הוולוו בסרטון מאיזו שנה היא? שנות ה 90? האימפלה שלי מ 2005, נניח שהדגם קיים משנת 2000. לא מכיר את ציון הבטיחות שלה לפרטי פרטים אבל היא כבר כן נבחנה במבחני ריסוק ובוודאי שלא יצאה עם הציון הכי גרוע. אז אולי היא לא הכי הכי בטיחותית בעולם אבל היא גם לא כזו גרועה כמו שמנסים להציג אותה בשרשור הזה.

דבר חמישי - שים Apples מול Apples - רוצה רכב מודרני? קח אימפלה 2018 ותכניס אותה ברנו קליאו 2018. בוא נראה מה יישאר מהרנו. כי אתה מבין איך זה עובד? הרנו בסרטון זה כנראה דגם שכבר עשה את קפיצת המדרגה מבחינת בטיחות והוא דוגמא קיצונים לכך, הוולוו הוא סתם רכב גדול עם פח חזק "של פעם".

אממה? מה יקרה אם גם הרכב עם הפח החזק יעבור שדרוג של ספיגת רתע וכו'? אז בטח שהוא יהיה יותר בטיחותי! מה החוכמה לשים מנגנון שיגרום למנוע ליפול בשעת התנגשות ויגן על הנוסעים? אז הטכנולוגיה בסוף מגיעה לכל הדגמים, ואין שום משמעות ללקחת שנתון ספציפי ולהכניס אותו באקזמפלר מושלם כביכול לבטיחות (וגם רק בזוית שאתה רוצה שזה יקרה)

אבל עזוב... בחיי שאין לאן להתגלגל עם הדיון הזה. בטיחות נכנסה פה רק בגלל הדוגמא לתאונה שהבאתי, ואז אתה בא עם קונטרה של לתת דוגמא לאנטי-תזה שפח חזק "של פעם" לא באמת שווה הרבה כי הרי התקדמנו טכנולוגית והנה ההוכחה. אז זה לא אומר כלום, כי בסוף כל הדגמים יישמו את אותה הטכנולוגיה במידה והיא מוצלחת. מי שקונה רכב יד שניה סטטיסטית ייפול על דגם עם טכנולוגיה מסויימת, ובטיחות כמעט תמיד תהיה שיקול משני בקניה של רכב בן 5 ומעלה, כי בכל מקרה הוא נחשב פח בטיחותי ביחס למילה האחרונה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם (נערך)
יוני - שתי הערות:

1. אתה מחזיק ברכב מתחילת דרכו, או כמעט מאז. לפיכך אתה מכיר את משוגותיו, ויודע כיצד הוא טופל. בניגוד לכך אם פות"ש יקנה אמריקאית דומה היא תהיה בת 12-15, חתול בשק שאין לו מושג כמה יעלה לו במוסך. הגישה כאן היא שעדיף לרכוש רכב יותר צעיר ובזכת זה סבירות גבוהה (כמובן לא התחייבות) שיותר אמין.

לא 12-15, יותר לכיוון ה 10, וכן אני טוען שלהחזיק מאליבו בת 10 זה לא יותר רע מלהחזיק סופר-מיני בת 8.

ולפי המחירים של המאליבו, אני אפילו מדבר על סופר מיני מהדגמים היותר גרועים. הטובות יעלו כמו המאליבו ואפילו יותר.

האם זה הגיוני שמאזדה 2 עולה יותר ממאליבו מאותו שנתון? אם אתה שואל אותי אז לא, אבל זה עם ישראל.

2. כל נושא הגישה שלך לבטיחות רכב שגויה מיסודה. כמה חברים, כולל אותי, הסבירו לך את זה, ואתה מתעקש.

אין פה קשר לגישה שלי לבטיחות! אין לי איזו אג'נדה של בטיחות שאני קונה רק רכבים עם פח חזק ולא מעניין אותי כל השאר. נו באמת... אני מכיר טכנולוגיה, מכיר בדיוק את ההתפתחות הטכנולוגית ואת ההבדלים הענקיים בין טכנולוגיה של היום לזו שרק לפני 5-6 שנים נחשבה לשיא. ועדיין, שים לב מה כתבתי בפסקה האחרונה של הפוסט הקודם שלי, מי שקונה רכב יד שניה סטטיסטית ייפול על דגם עם רמת בטיחות מסויימת, בדיוק כמו שהוא יכול ליפול סטטיסטית על רכב עם גיר 4 הילוכים בדיוק חצי שנה לפני שהיצרן עבר ל 6. רוב האנשים הרי שקונים רכב יד שניה לא עוברים פה בפורום ולפני כן ולא תמיד יש להם בכלל מושג מה ההבדל בין 4 הילוכים ל 6. אז מה בדיוק הנקודה בזה שיש רכבים שעשו קפיצה בטיחותית?? לי זה כבר לא ישנה, אני "תקוע" עם האימפלה הישנה שלי לטוב ולרע. אני אישית מקווה להמנע מתאונות חזיתיות באופן כללי... ודעתי היא שאם כבר הגעתי למצב של תאונה חזיתית עם רכב אחר אז נקודת הפתיחה היא כבר בעייתית וגם אם אני יושב ברכב הכי בטיחותי בעולם, הסיכוי לי לשרוד אינו גבוה (וגם יש ענין פילוסופי אצלי בראש למושג "לשרוד" - יש מצבים שהייתי מעדיף להתאדות מאשר "לשרוד", אבל זה מתאים לדיון אחר ולא לפה)

כי אם אנחנו נתחיל לפסול פה על הסף רכבים שיש להם בעיה בטיחותית, אז שכולם יילכו לקנות רנו חדשה או Whatever היעום שהוא הכי בטיחותי שיש, ורק מהניילונים כי כל דבר אחר זו סכנה!

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם
קודם כל הדיון בכלל לא על בטיחות. גלשנו לשם רק כי הבאתי בתור דוגמא תאונה שעברתי לא מזמן. תאונה שעם כל הכבוד לא מתקרבת לתאונה חזיתית עם רכב אחר. לדעתי מי שעושה תאונה חזיתית עם רכב אחר, הסיכוי שלו לשרוד בכל מקרה נמוך, ובמיוחד אם הוא יושב ברכב קטנטן.

דבר שני - לא מאמין לכל הסרטונים בשקל הזה. יש אלפי דרכים להכניס שני רכבים אחד בשני, בסרטון רואים רק דרך אחת ויחידה. מה היה קורה אם היו נכנסים חזיתית לגמריי?

אל תאמין, אבל האמונות שלך לא רלוונטיות למציאות. העובדה היא שכל היצרנים עברו לבניה עם אזורי קריסה. דרך אגב, למאליבו שלך תוצאות בכלל לא רעות במבחנים של IIHS, אבל לא נבחנה ב-EuroNCAP, כך שזה בעייתי מבחינת השוואות. כמוכן, כמובן, מדובר במבחנים של 2005 (פלוס מינוס). ראינו כבר איך רכב שקיבל 4 כוכבים בשנת 2000 (פיאט פונטו) ירד לאפס במבנים של 2017. סטנדרטים משתנים מאד.

דבר שלישי - מה קרה לאותה דאצ'יה שנכנסה בטנק לנד-קרוזר בכביש מהיר? כולנו ראינו נכון? דאצ'יה זה רנו בסה"כ, לא? איפה באה לידי ביטוי הבטיחות המטורפת של רנו?

מסת הרכב משמעותית בקביעת תוצאות של התנגשות. גם הטנק שלך יקרוס מול משאית, וסביר שגם מול לאנדקרוזר. חוץ מזה, גם לדאצ'יות ציוני ריסוק ירודים, לעומת ציונים גבוהים לרנו.

דבר רביעי - הוולוו בסרטון מאיזו שנה היא? שנות ה 90? האימפלה שלי מ 2005, נניח שהדגם קיים משנת 2000. לא מכיר את ציון הבטיחות שלה לפרטי פרטים אבל היא כבר כן נבחנה במבחני ריסוק ובוודאי שלא יצאה עם הציון הכי גרוע. אז אולי היא לא הכי הכי בטיחותית בעולם אבל היא גם לא כזו גרועה כמו שמנסים להציג אותה בשרשור הזה.

דבר חמישי - שים Apples מול Apples - רוצה רכב מודרני? קח אימפלה 2018 ותכניס אותה ברנו קליאו 2018. בוא נראה מה יישאר מהרנו. כי אתה מבין איך זה עובד? הרנו בסרטון זה כנראה דגם שכבר עשה את קפיצת המדרגה מבחינת בטיחות והוא דוגמא קיצונים לכך, הוולוו הוא סתם רכב גדול עם פח חזק "של פעם".

אממה? מה יקרה אם גם הרכב עם הפח החזק יעבור שדרוג של ספיגת רתע וכו'? אז בטח שהוא יהיה יותר בטיחותי! מה החוכמה לשים מנגנון שיגרום למנוע ליפול בשעת התנגשות ויגן על הנוסעים? אז הטכנולוגיה בסוף מגיעה לכל הדגמים, ואין שום משמעות ללקחת שנתון ספציפי ולהכניס אותו באקזמפלר מושלם כביכול לבטיחות (וגם רק בזוית שאתה רוצה שזה יקרה)

אתה מציע לו לרכוש רכב שיוצר לפני 12-15 שנה. אז ההנדסה של אותם ימים רלוונטית לגמרי. אם תה קונה ב-2019 רכב שתוכנן לפני 15 שנה אתה צריך להשוותו לרכבים אחרים שבאים בחשבון, אולי לא חדשים אבל כן בני 5 או 8.

אבל עזוב... בחיי שאין לאן להתגלגל עם הדיון הזה. בטיחות נכנסה פה רק בגלל הדוגמא לתאונה שהבאתי, ואז אתה בא עם קונטרה של לתת דוגמא לאנטי-תזה שפח חזק "של פעם" לא באמת שווה הרבה כי הרי התקדמנו טכנולוגית והנה ההוכחה. אז זה לא אומר כלום, כי בסוף כל הדגמים יישמו את אותה הטכנולוגיה במידה והיא מוצלחת. מי שקונה רכב יד שניה סטטיסטית ייפול על דגם עם טכנולוגיה מסויימת, ובטיחות כמעט תמיד תהיה שיקול משני בקניה של רכב בן 5 ומעלה, כי בכל מקרה הוא נחשב פח בטיחותי ביחס למילה האחרונה.

שטויות. להרבה אנשים מדובר בשיקול משמעותי, גם אם לא מדובר ב"מילה האחרונה".

.....

פורסם

כל פרמטר חשוב ברכב אתה סותר בטענות סרק.

בטיחות-יש לך השקפת עולם משלך,איכות חומרים-רכב זה לא דוגמנית,איכות הרכבה-לא פרמטר,צריכת דלק-בכולם גרוע,טכנולוגיה.

הניהוג שלו בינוני ולא משרה בטחון.

בסך הכל אמרתי שהשברולט מלאה בפלסטיק זול שמתחיל לקרקש ולקבל חופשים עם הזמן.

לדעתי,זה חלק מחוויית השימוש ברכב,בטח אם אני קונה רכב מנהלים ולא סוזוקי סוויפט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
כל פרמטר חשוב ברכב אתה סותר בטענות סרק.

בטיחות-יש לך השקפת עולם משלך,איכות חומרים-רכב זה לא דוגמנית,איכות הרכבה-לא פרמטר,צריכת דלק-בכולם גרוע,טכנולוגיה.

הניהוג שלו בינוני ולא משרה בטחון.

בסך הכל אמרתי שהשברולט מלאה בפלסטיק זול שמתחיל לקרקש ולקבל חופשים עם הזמן.

לדעתי,זה חלק מחוויית השימוש ברכב,בטח אם אני קונה רכב מנהלים ולא סוזוקי סוויפט.

כותב דרך הפלאפון וזה סיוט אז אין לי כוח לצטט במדויק...

בטיחות - אין קשר להשקפת עולם, אני פשוט משלים עם זה שעקב החלטתי תמיד לקנות רכב בן 4-5 לפחות, יהיו לכך השלכות מהבחינה הזו.

את כל השאר כתבתי כי כשמדובר בבטיחות יש לאנשים נטיה לצאת מגדרם ולהביא מעין הוכחות מכל הצורות... לא מדבר אלי, קרא לי דפוק או מה שבא לך, יותר מהכל בטיחות זה קטע שיווקי, בדיוק כמו סוכני ביטוח שתמיד ימצאו סיבה לביטוח נוסף ש "כל אחד צריך"...

איכות ההרכבה אצלי ברכב מצוינת, אין שום פלסטיק מקרקש או חופשי או מרעיש.

ניהוג בינוני - זה לא רכב למסלול... מעבר לזה לא מעניין. ניהוג לא משרה ביטחון? למי בדיוק?

צריכת דלק - 6.5 בעיר, 11.5 בחוץ ?עשיתי איתה גם 12.5 פעם בש אילת עם רכב מלא מזווסות וקיק דאונים חופשי, אבל עזוב... אלה מספרים מאוד דומים לכל רכב מנהלים מנוע 2.0 ומעלה (אקורד, 6, בטח ש B4 עושים דומה מאוד). וקח בחשבון שמאליבו 3.5 עושה קצת יותר טוב מהאימפלה.

הרגשה של רכב מנהלים - מזמין אותך אלי לנסיעה. הרכב שקט למופת על הכביש, יושב טוב, ספינה אמריקאית. כמו כל רכב מנהלים רק יותר טוב.

והנה עוד משהו קטן לגבי פלסטיקים מקרקשים ובכללי. לאחי יש מונדיאו 2.3 2010, לפני כן הייתה לו אימפלה 2004 על גז (ראש מנוע הלך עקב שימוש במים לא איכותיים בתור נוזל קירור בתקופה לפני שקנה אותה), לאבא שלי גם הייתה 2005 על גז, נתן אותה לאחותי שאחרי שנתיים החליפה לרכב קטן. שאלתי אותו לגבי פלסטיקים מקרקשים והשוואה בין המונדיאו לאימפלה - אין לי איך לאמת אז פשוט תצטרכו להאמין שזה אותנטי...

איך אומרים בחדשות ערוץ 2? "לא נגענו"

Screenshot_2019-04-16-14-07-44-258_com.whatsapp.jpg

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

רואים שהפקדים של המיזוג נמצאים במרחק מטורף והדשבורד סגור.

אז או שאני עיוור או שאתה חירש.

I AM OUT.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תגיד אתה אמיתי?? הסברתי לך שהדשבורד נסדק אחרי שפתחו אותו פעמיים! כשהרכב והפלסטיק כבר זקנים! מה לא ברור פה?? זה חלק ארוך ארוך ועדין שנסדק כשפותחים וסוגרים אותו יותר מידי, וזה קרה אחרי התקנה ישראלית טיפוסית וחסרת סבלנות. אם הייתי בארה"ב הייתי מחליף אותו תוך דקה פשוט משלוח לארץ לא שווה את הכסף, וזה לא כזה מפריע לי!

הוא אולי סדוק ולא סגור טוב אבל לא מקרקש ולא מרעיש, אז זה פשוט לא מזיז לי.

אתה רוצה שאקליט לך סאונד בתוך הרכב בסראונד בזמן נסיעה??

אחכ אומרים שאני מנסה לשכנע את עצמי. מה שאתה אומר זה כבר גובל בליצנות...

תפרק את הדשבורד בפחון יפני בגיל זה ותראה שחצי רכב מתפרק...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

יוני די שחרר מהם..כל אחד והשקפתו.. זה נהיה כמו ויכוח פוליטי ימין שמאל רק ביבי או רק טיבי.

פותש.. מה הכיוון?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...