Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי Q5 2015-2016

turbo2000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

user-online.png

לא רק הסמל עושה לי את זה 8)

לצערי הורדתם אותי חזק מהרכב,עם כמה שהוא מוצא חן בעיניי...יש רכב אחר חוץ מהX3 שהייתם מציעים?

חשובה לנו האמינות והנוחות של הרכב.

פורסם
רק אני חושב ש 3008 בנזין חדשה, הרבה יותר מחניפה לנהג ולנוסעים מהאאודי המתיישנת הזו?

כן, אבל הכן אדם מחפש שופוני (איך אני לא סובל את המושג הזה...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אל תתקרב, רכב עם אמינות מפוקפקת, תא נוסעים באיכות נמוכה וגם נראה מיושן, מולטימדיה מלפני עשור, ואני לא זוכר אם יש בכלל מערכות בטיחות אקטיביות.

תקנה NX משומש או CX5 חדשה כבר עדיף.

תא הנוסעים אמנם קצת מיושן, אבל איכות נמוכה? ממש לא. לא נופלת מהלקסוס, ואם אתה כבר מזכיר מולטימדיה (שהיא לא מזהירה באאודי), זו שבלקסוס לא זוכה ליותר מדי תשבוחות (כמו הרכב עצמו למען האמת).

פורסם

בניגוד לחלק מהכותבים פה שיתכן וראו את הרכב נוסע רק בסרטונים ביוטיוב או "ישבו בתוכו" רק בתמונות, אני יכול להעיד באופן אישי על Q5 2015.

ראשית, בשנים האלה אין גיר רובוטי DSG (או STRONIC כפי שהוא מכונה באאודי) אלה גיר אוטומטי פלנטרי 8 הילוכים (ככל הנראה ZF8 בדיוק כמו ב-ב.מ.וו). השילוב יחד עם מנועי ה225 וה- 230 כ"ס הוא נהדר והרכב נוסע פגז. בנוסף הרכב לא מרגיש מגושם ולכן יחסית נח להתנהל איתו בעיר ובמקומות צפופים.

לגבי בעיות אמינות - אני אישית לא נתקלתי. ולמיטב ידיעתי גם האדם שקנה את הרכב כמשושמש לא נתקל בבעיות מיוחדות. מדובר בשנים האחרונות בו הדגם יוצר ולהערכתי רב מחלות הילדות של הרכב היו במנועים הישנים עם 211 כ"ס והגירים הרובוטיים.

איכות חומרים - לטעמי נהדרת. מושבי העור נוחים ומרגישים מעולה (בניגוד לסנסהטק הדוחים בב.מ.וו למשל). לטעמי גם שאר החומרים והפנאלים לא נופלים מאף אחד מהמתחרים הישירם בשנים האלה. בזמנו כשקנינו אותה בתור חדשה יצא לי ללכת לאולמות התצוגה של המתחרים ולשבת ולחוש את הרכבים המתחרים בקטגוריה, כבר אז לא התרשמתי שיש במתחרים שהוזכרו משהו מיוחד שמתעלה על הQ5 (במוו X3, לקסוס NX, וולבו XC60)

אבזור - ממליץ על חבילת הלקשרי - מוסיפה על האבזור הקיים שני מושבים חשמליים, תא מטען חשמלי, ג'אנט 19, פנסי לד ועוד כל מני שטויות שאני לא זוכר.

חסרונות - אכן מעט מיושן, מדובר למעשה על השנים האחרונות לדגם שרץ מ2009 (למיטב זכרוני)לטעמי העיצוב הוא מאופק ויפה גם היום.

מערכת המולטימדיה מיושנת ואפילו אין לה כניסת USB. ניתן להלביש על המסך אנדרואיד אוטו/קאר פליי בהתקנה מקומית.

אין מערכות בטיחות אקטיביות דוגמאת בלימה אוטונומית, תיקון סטיה מנתיב וכד'. (לא יודע מה המצב במתחרות).

בכל מצב הייתי מעדיף Q5 משומש מ2016 על CX5 חדשה. אין מה להשוות מבחינת ביצועים יוקרה ו - "סמל סטטוס".

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

user-online.png

לא רק הסמל עושה לי את זה 8)

לצערי הורדתם אותי חזק מהרכב,עם כמה שהוא מוצא חן בעיניי...יש רכב אחר חוץ מהX3 שהייתם מציעים?

חשובה לנו האמינות והנוחות של הרכב.

כרגיל מלחיצים אותך פה יתר על המידה.

לעולם אל תיקח חוות דעת של אדם אחד ותבסס עליה את ההחלטה שלך.

בגדול -

אחי קנה Q5 2010 לפני כחודש.

ראינו כמה וכמה מכוניות, עם היסטוריית טיפולים מלאה.

הרכבים הללו ידועים שהם לא בדיוק "קורולה" באמינות, אבל מי שרוצה וקונה, יודע שהתיקונים לא זולים והאמינות סבירה.

במרבית הרכבים מהשנתונים הללו ראינו את הדברים הרגילים (ריקול ל DSG וכד') וצריכת שמן.

לפי מה שנאמר לנו, אחרי 2012 נפתרה בעייתי צריכת השמן של מנועי ה 2000TSI.

המנוע ברכב של אחי עבר חידוש מלא (בחברה, עוד באחריות) ומאז אין בעיות של צריכת שמן כלל.

ההיסטוריה של הרכבים דיי נקיה, אצלנו ספציפית החליפו את ה DSG וטיפלו בצריכת שמן של המנוע.

מעבר לזה - לא היו תקלות רשומות בהיסטוריה של הרכב (אנחנו הוצאנו את ההיסטוריה כך שלא נעשתה כאן "סלקציה" בחומר שהגיע אלינו).

לציין שהאוטו מזדקן יפה מאוד פנימית וחיצונית, תא הנוסעים מאוד שמור (רכב בן 9, כן ?) וזה תלוי לא מעט גם באיך משתמשים ברכב.

יש לבדוק את הוילון של הסאנרוף כי ראינו מכוניות שהוא לא שרד את השמש הישראלית.

מעבר לזה האוטו חיה, החלקים לטיפולים לא יקרים במיוחד וסה"כ דיי נוח לטפל בו.

רון (ממוסך רון) ממליץ לבצע ניקוי פיח בסעפת יניקה כל 80-100 אלף ק"מ (העלות לא אסטרונומית, באיזור ה 1500 ש"ח).

בעניין עיצוב וכד' - אני חושב שבקטגוריה הזו אין עניין של מיושן, זו קטגוריה שפונה לאנשים לא צעירים בד"כ - שכן מחפשים את הסולידי והמוכר. גם ב BMW תמצא לאורך דורות שלמים עיצוב שנחשב למיושן ואנשים אהבו אותו.

זו קניה מאוד מעניינת למי שמחפש רכב בקטגוריית היוקרה.

המלצה שלי:

לך תראה כמה מכוניות ותבקש היסטוריית טיפולים מלאה.

בדוק אם קיימים דברים משותפים (דבר שיכול להצביע על בעיה כרונית) ואם יש בכלל תקלות או תלונות שאמורות להטריד אותך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

החל מ 2015 רכב הגיעה עם zf8 ועם 2.0 gen3 עם 225 כ"ס. לא בגיר ולא במנוע לא היו בעיות. כל הדרק היה עם מנוע הקודם עם 211 סוסים ועם מכטרוניק של dsg7. דגם 2016 אמין לא פחות מקורולה ושיפור קל באיכות חומרים. עם זאת לקסוס גם נכנס למשבצת "שופוני" . בכל מקרה שתיהן עדיפות על מזדה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
תא הנוסעים אמנם קצת מיושן, אבל איכות נמוכה? ממש לא. לא נופלת מהלקסוס, ואם אתה כבר מזכיר מולטימדיה (שהיא לא מזהירה באאודי), זו שבלקסוס לא זוכה ליותר מדי תשבוחות (כמו הרכב עצמו למען האמת).

יש לי 3 NX 2015 במשפחה, אצל כולם התא נוסעים נראה כאילו הרכב יצא אתמול מהמפעל, בQ5 זה ממש לא ככה.

לגבי המולטימדיה, בQ5 אין אפילו כניסת USB.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
כרגיל מלחיצים אותך פה יתר על המידה.

לעולם אל תיקח חוות דעת של אדם אחד ותבסס עליה את ההחלטה שלך.

בגדול -

אחי קנה Q5 2010 לפני כחודש.

ראינו כמה וכמה מכוניות, עם היסטוריית טיפולים מלאה.

הרכבים הללו ידועים שהם לא בדיוק "קורולה" באמינות, אבל מי שרוצה וקונה, יודע שהתיקונים לא זולים והאמינות סבירה.

במרבית הרכבים מהשנתונים הללו ראינו את הדברים הרגילים (ריקול ל DSG וכד') וצריכת שמן.

לפי מה שנאמר לנו, אחרי 2012 נפתרה בעייתי צריכת השמן של מנועי ה 2000TSI.

המנוע ברכב של אחי עבר חידוש מלא (בחברה, עוד באחריות) ומאז אין בעיות של צריכת שמן כלל.

ההיסטוריה של הרכבים דיי נקיה, אצלנו ספציפית החליפו את ה DSG וטיפלו בצריכת שמן של המנוע.

מעבר לזה - לא היו תקלות רשומות בהיסטוריה של הרכב (אנחנו הוצאנו את ההיסטוריה כך שלא נעשתה כאן "סלקציה" בחומר שהגיע אלינו).

לציין שהאוטו מזדקן יפה מאוד פנימית וחיצונית, תא הנוסעים מאוד שמור (רכב בן 9, כן ?) וזה תלוי לא מעט גם באיך משתמשים ברכב.

יש לבדוק את הוילון של הסאנרוף כי ראינו מכוניות שהוא לא שרד את השמש הישראלית.

מעבר לזה האוטו חיה, החלקים לטיפולים לא יקרים במיוחד וסה"כ דיי נוח לטפל בו.

רון (ממוסך רון) ממליץ לבצע ניקוי פיח בסעפת יניקה כל 80-100 אלף ק"מ (העלות לא אסטרונומית, באיזור ה 1500 ש"ח).

בעניין עיצוב וכד' - אני חושב שבקטגוריה הזו אין עניין של מיושן, זו קטגוריה שפונה לאנשים לא צעירים בד"כ - שכן מחפשים את הסולידי והמוכר. גם ב BMW תמצא לאורך דורות שלמים עיצוב שנחשב למיושן ואנשים אהבו אותו.

זו קניה מאוד מעניינת למי שמחפש רכב בקטגוריית היוקרה.

המלצה שלי:

לך תראה כמה מכוניות ותבקש היסטוריית טיפולים מלאה.

בדוק אם קיימים דברים משותפים (דבר שיכול להצביע על בעיה כרונית) ואם יש בכלל תקלות או תלונות שאמורות להטריד אותך.

איציק

אתה רושם שמצד אחד סתם מלחיצים אותו, ומצד שני הרכב של אחיך החליף לא מעט מכלולים עיקריים שלא מראים על אמינות מזהירה.

• תוכן חדש...