Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקש לעצתי וכדי להיות אובייקטיבי אני נמנעתי מלייעץ ומעדיף לשאול פה.

רכב לזוג + ילד (תינוקת בדרך) עד 30k ש''ח

עיקרי הדרישות: אמינות, עדיפות להצ'בק, כסאות אחוריים מתקפלים, לא רכבי מיני, אוטומט, תא מטען גדול+-.

פחות התחום שבו התמקדתי אי פעם לכן פחות יודע מה להמליץ.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אפילו לא תגובה אחת?

הבחור העלה בפניי אופל אסטרה, אמרתי לו שיתרחק מ 1.4 טורבו, אין לו עניין בביצועים ואמינות יותר חשובה.

מנגד הצעתי לו מאזדה 3 האצ'בק 1.6 אבל הוא מעט הרים גבה על השנתון.

הבחור מעדיף רכבים משנת 2012.

גם הצעתי לו b3 האצ'בק 1.5 והסברתי לו שזה עגלה אבל זה סובארו משאר הבחינות.

הצעות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ניסאן נוט, לנסר. פשוטות ועושות את העבודה. אפשר גם לחשוב על סיד / i30.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

על נוט האמת לא חשבתי, נשמע אחלה!

איי30 וסיד מהצורה הישנה נכון? דיי מיושנות כבר לא?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אכן, יצא לי לנסוע על איי 30 ישנה, עגלה וצריכת דלק לא משהו בכלל.

נוט בזמנו לקחנו מהשכרה, גם זכורה לי זלילת דלק.

שוב בגלל זה העדפתי להתיעץ פה כי אני הייתי פוסל את מרבית הרכבים. אציין גם שהבחור התנייד המון שנים על ניסאן טידה של המשפחה שאני מאמין מרבית המכלולים משותפים עם נוט כולל עלויות אחזקה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בבעלותי נוט 2013 והיא צורכת 1 ל11.5 תוואי מעורב נוטה לעירוני ומזגן רוב השנה.

האם זה נחשב לשתיינות ?

יש לי גם מאזדה 3 2005 ששותה סביב 1 ל10 בתוואי דומה.

הבעייה עם נוט היא המבחר הקטן אבל אם תמצא אחת זוהי בחירה הגיונית

פורסם
בבעלותי נוט 2013 והיא צורכת 1 ל11.5 תוואי מעורב נוטה לעירוני ומזגן רוב השנה.

האם זה נחשב לשתיינות ?

יש לי גם מאזדה 3 2005 ששותה סביב 1 ל10 בתוואי דומה.

הבעייה עם נוט היא המבחר הקטן אבל אם תמצא אחת זוהי בחירה הגיונית

תודה, כבר שלחתי לו 3 מודעות שנראות לא רע, אחת מעל התקציב (2013).

אולי שווה לבדוק גם הונדה ג'אז?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)
תודה, כבר שלחתי לו 3 מודעות שנראות לא רע, אחת מעל התקציב (2013).

אולי שווה לבדוק גם הונדה ג'אז?

אני מבין מעט מאד ברכבים, אבל יכול לתת כמה המלצות על רכב למשפחה מתרחבת.

היתה לי הונדה ג'אז היברידית (ליסינג) כשרק היתה לי ילדה אחת, וזה הספיק לרוב - עגלה מתקפלת בתא המטען הקטן ואם נוסעים לאילת אז מקפלים את אחד המושבים האחוריים ונכנס סבבה.

ילד שני זה כבר סיפור אחד. אין מקום בתא מטען לעגלה + מזוודה, אלא עם כן אתה רוצה להעמיס תיקים מתחת לרגליים בספסל האחורי כמו צועני.

אחרי שנולדה הילדה השניה הבנו שאין כמו סטיישן - קנינו I30 CW 2009 - מיושנת, לא חסכונית בדלק במיוחד אבל אמינה ומשרתת אותנו כבר 5 שנים. היום אני עם שלושה ילדים, שניים בכסאות בטיחות (הכי צרים שיש) ותינוק במושב הפוך. גם בנסיעות לאילת, אפשר להעמיס בתא מטען 3מזוודות + עגלה.

על ביצועים וחווית נהיגה אין לי מה לספר. אני נוהג לאט. הדברים החשובים ביותר ברכב עבורי הוא האמינות, המזגן והתא מטען - והוא נהיה חשוב עוד יותר כשהילדים גדלים ואתה רוצה להעמיס אופניים של שני ילדים + עגלה או תלת-אופן. מהבחינה הזאת, סטיישן עדיף משמעותית על סדאן, לדעתי.

מה שאני בא להגיד הוא שסופר מיני הוא קטן מדי. לדעתי גם הNOTE (ובטח הדגם החדש יותר, שהוא קטן יותר מהדגם הראשון אבל פחות מכוער) לא תתאים. אולי כרכב שני.

אני ממליץ על I30CW או קיה CEED סטיישן התאומה. אולי גם דאצ'יה דאסטר תתאים לדרישות - אני מתעניין בה כרכב משני / פנאי.

עריכה אחרונה על ידי Nimrod_S
פורסם

התשובה היא: סופרמיני!!

כמובן אחת עם תא מטען יחסית גדול. למשל הנוט והג'אז שהוזכרו, שהן סופרמיני. או כזו עם תא מטען נפרד, בנוסח i25\אקסנט.

אני לא מכיר את הדגמים מקרוב, ולא יכול להמליץ עליהם לחיוב או לשלילה. אבל אני מדבר על העקרון.

לגבי המאזדה 3 שהוזכרה - הייתי פוסל אותה, אלא אם כן בא לחברים לדפוק את הראש בכל פעם שהם ניגשים לתינוקת בספסל האחורי, ולהתמודד עם תא מטען בעל פתח זעיר, ובתנאי שאינם נוהגים בעיר ההררית, כיון שמנוע ה-1.6 קטן עליה. לעומתה הייתי בודק את הדגם שאני מכיר היטב, הסוזוקי SX4 אם ניתן למצוא אחת בגיל ובמחיר הנדרשים. תא המטען שלה גדול עם פתח רחב. כמובן מדגמי 2010 ומעלה, לא יותר ישנים. החסרון, למשפחה צעירה, הוא חוסר אפשרות ביטול כרית האויר הקדמית-הימנית, כלומר מושב התינוק חייב להיות מקובע מאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מבין מעט מאד ברכבים, אבל יכול לתת כמה המלצות על רכב למשפחה מתרחבת.

היתה לי הונדה ג'אז היברידית (ליסינג) כשרק היתה לי ילדה אחת, וזה הספיק לרוב - עגלה מתקפלת בתא המטען הקטן ואם נוסעים לאילת אז מקפלים את אחד המושבים האחוריים ונכנס סבבה.

ילד שני זה כבר סיפור אחד. אין מקום בתא מטען לעגלה + מזוודה, אלא עם כן אתה רוצה להעמיס תיקים מתחת לרגליים בספסל האחורי כמו צועני.

אחרי שנולדה הילדה השניה הבנו שאין כמו סטיישן - קנינו I30 CW 2009 - מיושנת, לא חסכונית בדלק במיוחד אבל אמינה ומשרתת אותנו כבר 5 שנים. היום אני עם שלושה ילדים, שניים בכסאות בטיחות (הכי צרים שיש) ותינוק במושב הפוך. גם בנסיעות לאילת, אפשר להעמיס בתא מטען 3מזוודות + עגלה.

על ביצועים וחווית נהיגה אין לי מה לספר. אני נוהג לאט. הדברים החשובים ביותר ברכב עבורי הוא האמינות, המזגן והתא מטען - והוא נהיה חשוב עוד יותר כשהילדים גדלים ואתה רוצה להעמיס אופניים של שני ילדים + עגלה או תלת-אופן. מהבחינה הזאת, סטיישן עדיף משמעותית על סדאן, לדעתי.

מה שאני בא להגיד הוא שסופר מיני הוא קטן מדי. לדעתי גם הNOTE (ובטח הדגם החדש יותר, שהוא קטן יותר מהדגם הראשון אבל פחות מכוער) לא תתאים. אולי כרכב שני.

אני ממליץ על I30CW או קיה CEED סטיישן התאומה. אולי גם דאצ'יה דאסטר תתאים לדרישות - אני מתעניין בה כרכב משני / פנאי.

מבין את עצתך כי אני נמצא במצב שתיארת אבל זה אני, הזוג שמדובר עליו במצב שונה לגמרי ממני וגם באופק לא נראה שיגיעו למצב הזה לפחות לא ב 5 שנים הקרובות.

אציע לו אבל זה לא הכיוון שלהם, מה גם גרים ברמת גן, למזלם לדירה שלהם יש חניה אך המסביב בעייתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...