Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסוזוקי אני מכיר...

אפשר לקבל קצת תובנות על השברולט טראקס?

האם זה רכב אמין וטוב?

האם יש חסרונות בולטים ?

תודה מראש

פורסם

כדאי שתסביר מה צרכיך ומה תקציבך. בכל זאת דגמים די שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאתה אומר שאתה מכיר את הסוזוקי, האם אתה מודע לבעיה שיש להם בגיר הרציף ? (אני מתכוון לדגמי קרוסאובר)

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

בעיה כנראה די נדירה, והיבואן מתקן באחריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כשאתה אומר שאתה מכיר את הסוזוקי, האם אתה מודע לבעיה שיש להם בגיר הרציף ? (אני מתכוון לדגמי קרוסאובר)

מודע בהחלט ! גרם לי להרבה התלבטויות ולזה שלא קניתי רכב כזה אבל חזרתי לבדוק אפשרות לרכוש אותו כי הבנתי שזו אכן לא בעייה רוחבית בכל הרכבים הללו וכי היצרן לוקח אחריות למשהו כמו 10 שנים. כמובן שלא מודים בזה באופן כללי אבל בשני מקרים לפחות שפרסמו כאן בפורום הוחלף הגיר במסגרת אחריות למרות שזו חלפה.

לגבי צרכים - שניהם מספקים את צרכיי והתקציב די דומה

אני רוצה לוודא שאין בשברולט טראסק דברים שאני לא יודע עליהם כמו טיפולים מאוד יקרים, חלקי חילוף יקרים, בעיות ידועות שהוא סובל מהם, ביקורים תכופים במוסך וכו' אגב לטראסק יש תיבת הילוכים פלנטרית או רציפה?

פורסם

טראקס:

%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98%20%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A7%D7%A1%202017-02.jpg

לא טראסק:

trask03.jpg?itok=EL4-3f8-

הטראקס קטן וצפוף יותר מהקרוסאובר, אבל תנוחת הישיבה שלו גבוהה יותר משמעותית. הגיר שלו הוא אוטומטי פלנטרי רגיל ואני לא מכיר בעיות אמינות משמעותיות באף אחד מהרכיבים שלו. יחד עם זאת, הוא רכב מאוד סתמי ולא מעניין. למרות שגם הסוזוקי הוא לא בדיוק טסלה מודל X. מבחינה פרקטית, אני חושב שהסוזוקי עדיף בגלל מרווח עדיף, ביצועים דומים, וכנראה שמירת ערך עדיפה משמעותית שלו.

אם אתה עדיין מתלבט לגבי אופציות אחרות, נסה את מתי (לחיצה על המילה 'מתי' או על הכפתור 'איך בוחרים רכב' בסרגל העליון), היועץ האוטומטי שלנו. רק תזין פנימה את הצרכים שלך והוא ייתן לך כל מיני אופציות נוספות (מאזדה CX3, סיאט ארונה, אופל מוקה וכו').

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...