Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בעקבות התרחבות המשפחה מחפש רכב שיוכל להכיל בנוחות יחסית את משפחתי היקרה:

אמא אבא

שני כסאות תינוק (או כיסא ובוסטר) מאחורה

וכלב נחמד ששוקל 30 קילו שבא איתנו כמעט לכל מקום.

עד לא מזמן (עם כיסא תינוק אחד) היינו בבית עם ספארק (אני) ואוריס (אשתי) וזה יחסית היה סבבה.

כשהיינו צריכים לנסוע עם העגלה אז הסתדרנו עם האוריס. בלי העגלה הסתדרנו עם שני הרכבים.

עכשיו חוזרים לעגלה...

אשתי החליפה את האוריס ב CHR.... רכב נחמד אבל לדעתי תא המטען קטן יותר אפילו משל האוריס.

הספארק כבר לא מתאימה.

אז אחרי כל ההקדמה הזאת...

חשוב:

בטיחות כמובן

מרווח מאחורה ל2 כסאות ומבוגר, או 2 כסאות וכלב (למרות שהכלב בדרך כלל מקדימה). ושיהיה נוח להכניס את הילדים.

תא מטען יחסית גדול, שיהיה נוח להעמיס עגלת תינוק.

אמינות - לא אוהב לבלות במוסך יותר מדי זמן.

אבזור - רצוי ריפודי עור ומראה אסתטי, שיהיה נעים להכנס לאוטו.

פחות חשוב:

צריכת דלק - לא קריטית, לא נוסע הרבה. (פחות מ10 בשנה)

כוח מנוע - לא רלוונטי, אני נוהג כמו סבתא (מאיץ בעיקר לעקוף וגם זה מבחינתי לספארק היה מספיק כוח)

הנאה מנהיגה - לא קריטי, נהנה כמעט מכל רכב שנהגתי בו. יש לי סטנדרטים נמוכים. אבל כמובן מצפה שלא כל בור בכביש יעיף את האוטו.

נראה לי שזהו בגדול.

לא שולל ג'יפונים/ג'יפים למיניהם...

תקציב 40-80 (ברור לי שזה לא יהיה משנתונים חדשים יחסית)

עד עכשיו חשבתי בכיוון של סופרב, מונדאו, מאליבו... (או מהגבוהות פורד אדג' [שנתון נמוך יחסית] או פורסטר - הXV יש לה תא מטען כמו של הספארק)

אבל אשמח להכוונה וייעוץ

זמין לשאלות כמובן

תודה וחג שמח

יוסקה

פורסם

שני מושבי בטיחות ואדם בוגר ביניהם - לסידור כזה הכי מתאים מיני וואן, בו השורה השניה מחולקת ל 3 מושבים נפרדים ( אין את זה לא במנהלים ולא בג'יפונים ).

טויוטה ורסו, סיטרואן פיקאסו, רנו גרנד סניק יהיו הכי נוחות ופרקטיות לשימוש, אבל עם פחות look מג'יפון / מנהלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אהלן

תודה על התגובה

אני פחות בקטע של מיניוואן כרגע... יש לי את כל החיים לפני :)

אם זה משנה הרבה, 2 מושבי בטיחות מדובר לתקופה של כמה שבועות/חודשים בודדים בלבד, ואז עוברים לכיסא ובוסטר...

תודה

פורסם

סובארו b4 אמורה לענות על רוב הקריטריונים שלך. היא נוחה ומרווחת ותא המטען גדול.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...