Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר התחלתי להפזר לצערי קבלו בהבנה.

המחשבה הייתה לקנות ג'יפון 7 מקומות בסביבות ה80 אש"ח.

ירדתי מכך מכמה סיבות המרכזית כרגע אני לא ממש זקוק ל7 מקומות (זוג+3) ויש לאן לנתב את התקציב למטרה שונה.

התקציב עודכן ל30 עד 40 לא אכפת לי בפחות.

כפועל יוצא החלטתי על רכב גישור לשנה וחצי הבאות. (כרגע נדחסים בB3 עלה לי כבר...)

מה בכוונת-

משפחתית מרווחת עם עדיפות לסטיישן

1-מגאן סטיישן 2013-14 דיזל לחסכון בדלק. (למרות שרוב הנסיעה עירונית) לאחר קריאת כל שרשור רלוונטי לא הצלחתי לגבש דעה על אמינות הגיר ברכב ועל המשמעות הכלכלית במקרה כשל.

2-סניק מנוע בנזין הבנתי שאמינה עצלה מרווחת וזולה שנתונים 10-12

3-B4 מרווח נוח ומשעמם (היו לי כבר איזה 5 כאלו 2 מהשנתון הרלוונטי) יתרון אישי בחסכון במוסכים שנתונים 10-13

7 מקומות זולים יחסית (בכל מקרה כיף אוטו גדול ומרווח)

1- גרנד סניק (כנ"ל) גרסת הבנזין בתקציב לאחת שמורה יחסית

2- S max רכב שמאוד אהבתי לנהוג עליו לפני 8 שנים. אך מקריאה ממושכת הבנתי שהמנוע החדש לא אמין בעליל מה שמאשפר לי רק עד 2011 תכלס מכל הרשימה הוא נראה לי הכי מעניין אם כי קצת מיושן. מה דעתכם ואיך בכללי הגירסא הישנה של המנוע מבחינת אמינות/ביצועים/צריכת דלק

פורסם

המנוע של האמסקס (אקובוסט) מאוד אמין, הכשלים האפשריים הם בטורבו שנחשב ליחסית אמין ובגיר הרובוטי ששם תלוי איך טיפלו בהיסטוריה ברכב, חסכונית היא לא אבל רכב בכמה רמות מעל המתחרים שלו בסגמנט ..תנהג תבין.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...