Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

את שתי הצעות המחיר קבלתי באלבר.

2 הרכבים המדוברים -קיה פיקנטו LX או יונדאי I10 פריים (תנאי עסקה זהים ) .

עסקה 1

1.תקופת הליסינג-3 שנים

2.אפשר להפסיק עסקה לפני תום העסקה , במקרה זה ,אנו אחראים על מכירת הרכב ותשלום היתרה לאלבר, אין קנס על הפסקת העסקה

3.בתום 3 שנים ,מחזירים את הרכב הנוכחי וממשיכים לרכב הבא אם רוצים. אם לא, משלמים יתרה וזהו.

4.טיפול ראשון במתנה

5.ביטוח ורישוי הרכב בנפרד .

6.שווי העסקה

הרכב שלנו +5500 ש"ח -->בתום 3 שנים יתרה בסך 29000 ש"ח

עסקה 2

1-5 כמו עסקה 1

6.הרכב שלנו -->בתום 3 שנים יתרה בסך 37000 ש"ח

ההתלבטות בין 2 העסקאות כלכלית פרופר, כאשר ישנה העדפה קלה לזכות היונאי I10

היונדאי פחות קשיחה מהקיה .

אני לא כ"כ יודע לבדוק כדאיות כלכלית של 2 עסקאות הליסינג ,אשמח לעזרתכם .

תודה רבה לכולם

פורסם

היה כאן שרשור והנה קישור לאיבזור ברמת הגימור פריים- בשתי מילים עלוב ביותר:

https://www.icar.co.il/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_i10/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_i10_%D7%97%D7%93%D7%A9/version17864/

עסקאות דומות- (עסקאות בלון) אפשר לעשות גם אצל היבואן עם הרכבים הללו בדגמים המאובזרים יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה שווה הרכב שלכם (דגם, שנה, נתונים, מחירון).

מה גובה התשלום החודשי?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תשלום חודשי 744 ש"ח.

הרכב שלנו-

פיקנטו 2012 , אנחנו יד 3 ,הרכב השכרה בעבר .

המחירון של הרכב =34500 ש"ח

פורסם

הפיקנטו שלכם מהשכרה. 34,500 זה לא המחירון שלה.

בלי להתייחס למצבה או לק"מ, רק על ההשכרה מפחיתים 22% - כלומר המחירון שלה הוא 26900 ש"ח, ועם כמות המכוניות בשוק, אני מניח שמכירה בסביבות 22.0 אש"ח תהיה מכירה טובה.

עכשיו נניח שמכרת ב 22.0 אש"ח + 5500 - הגעת ל 27500.

שילמת 744 כפול 36 שהם 26800.

כלומר עד עכשיו הרכב עלה לך 54300 ש"ח.

עכשיו תוסיף 29,000 לפיקנטו - המחיר שלה הוא 83,300 ש"ח

או 37000 ש"ח ליונדאי - המחיר שלה הוא 91300 ש"ח.

בתום שלוש שנים אתה תגלה ששילמת 55.0 אש"ח ואתה שבוי בעסקה.

אני לא הייתי עושה כזו עסקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני רוצה להביא דברים בשם אומרם (משרשור המימון בפורום הכללי):

אם יש דבר אחד שאני יכול לומר לכם על מימון לרכב, וזה כלל אצבע שאשמח מאוד אם תאמצו זה "בלון זה אסון". אל תקחו מימון לרכב עם בלון בסוף. הבלון הזה יתפוצץ לכם בפרצוף, אלא אם יש לכם מקור סילוק כספי מלא לבלון, או אם יש לכם אפשרות מראש לגלגל את הבלון לתשלומים בתנאים טובים (מי שיש לו - יודע). בכל מצב אחר - הימנעו מבלונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזל שאני עקבי...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

מה האופציות שיש לנו במידה ונבחר להימנע מהלוואת "בלון" וכן אין לנו זמן להתעסק במכירה עצמאית של הפיקנטו הישנה?

האם כל עסקאות הליסינג /0 ק"מ מבוססות על "בלון"?

פורסם

הלוואה בנקאית. הלואה ל-5 שנים (או פחות, אם תעדיף), ובסופה הרכב שלך.

או למשוך יותר כסף ממקורותיך, אם הם קיימים וזמינים לצורך זה.

דרך אגב, מה הסיבה להחלפה? גיל הרכב או בעייתיות שלו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה האופציות שיש לנו במידה ונבחר להימנע מהלוואת "בלון" וכן אין לנו זמן להתעסק במכירה עצמאית של הפיקנטו הישנה?

האם כל עסקאות הליסינג /0 ק"מ מבוססות על "בלון"?

גש לסוכנות הרכב הקרובה למקום מגוריך, בקש הצעת מחיר הכוללת טרייד אין. מראש תכין את עצמך שישחטו אותך על הפיקנטו, את ההפרש תפרוס בתשלומים חודשיים ותתחדש. אתה חייב להבין שאתה הולך להפסיד הרבה כסף עבור הנוחות הזו. לעומת זאת, אחרי שקיבלת הצעת מחיר מהטרייד אין, יש לך מחיר 'רצפה'. עכשיו אתה מפרסם את הרכב למכירה, וכל מה שקיבלת מעל - בונוס.

לגבי השאלה השניה - לא.

יש חברות 0 ק"מ שיציעו לך טרייד אין. נדמה לי שקל-אוטו אחת מהן, אבל אני לא בטוח.

לשעבר:

פורסם

נניח שאת הרכב שלך אתה יכול למכור בלי הרבה מאמץ ביד2 בכ-22000 שקל.

פיקנטו או i10 מתומחרות די דומה בערוצי ה 0 קילומטר בכ-67000 שקל.

את ההפרש בגובה 45000 שקל הייתי מחלק לתקופה בין 3 ל-5 שנים לפי יכולת ההחזר החודשית שלי.

בסוף תקופה הרכב שלך ואתה לא כבול לשום חברה או יבואן.

* הרכב יד שניה כשהראשונה ליסינג 0 קילומטר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

הרכב מיועד לאבא (=גמלאי) ,אבא ברוך השם עדיין מסוגל לעבוד ,יחד עם המשכורת הוא מקבל קצבה מהביטוח הלאומי. אם הרכב יהיה רשום על שמו, הקצבה תבוטל .

הוא מעדיף שהרכב לא יהיה רשום על שמו.

הסיבה להחלפה-הרכב התחיל להתעייף -ישנם רעשים מוזרים -טיפול לא עוזר ובמספר מוסכים (כולל מוסך קיה) לא מוצאים סיבה.

אבא מחפש להתפנק טיפה מהרכב-שתהיה דיבורית מובנית טובה (החליף כבר כמה דיבוריות חיצוניות בגלל איכות ירודה)

שיהיה ניווט באוטו .

פינוקים קטנים הם סיבה מספיק טובה להחליף רכב (כנראה ככל שמתבגרים :) ).

לדעתי, מערכות הבטיחות הקיימות ברכבים חדשים הם סיבה מצויינת להחלפת הרכב כי עם הגיל החושים מאבדים מהחדות שלהם

והטכנולוגיה כאן כדי לסייע .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

לך לקיה ובקש עסקה לפיקנטו חדשה כולל טרייד אין.

לשעבר:

פורסם

בדיוק לפני שבועיים קנינו לבת הזוג פיקנטו GT-LINE, הרכב מאובזר בכל טוב ביחס למחיר ומרגיש כאילו הוא עולה הרבה יותר, בהשוואה לi10, מרגיש כמו השוואה בין כרכרה לBMW.

אנחנו שילמנו 20,000 מקדמה, פריסה ל5 שנים בעלות חודשית של 704 שקלים לחודש, בעוד 5 יש לנו את התנאים שמקובלים אצל כל חברה ויבואן, התחייבות לטריידאין במחיר מחירון/מכירה עצמאית והשלמת הבלון/תשלום ההפרש ולהשאיר את הרכב אצלינו.

בתור אחד שסולד מעסקאות בלון ובכללי מרכישה של רכב חדש העסקה הזאת נשמעה לי מצויינת והלכנו על זה.

במידה ויש ברשותך קרוב משפחה שחבר ב״חבר״ יש עסקאות מאוד משתלמות עכשיו, ממליץ לך לגשת לקיה ולקבל הצעה.

-סתם לידע-

שהיינו בקיה הציעו לנו אם אנחנו רוצים פיקנטו EX חדשה, 2018, רשומה על שם אחד העובדים על מנת שהחברה לא תפסיד עליה ירידת ערך גבוהה, ב69K, יכול להיות ש״תיפול״ גם על משהו כזה, לי זה היה נשמע מעולה ביחס למחיר, אבל בת הזוג העדיפה את ה GT בגלל המראה וכו׳.

פורסם
הפיקנטו שלכם מהשכרה. 34,500 זה לא המחירון שלה.

בלי להתייחס למצבה או לק"מ, רק על ההשכרה מפחיתים 22% - כלומר המחירון שלה הוא 26900 ש"ח, ועם כמות המכוניות בשוק, אני מניח שמכירה בסביבות 22.0 אש"ח תהיה מכירה טובה.

עכשיו נניח שמכרת ב 22.0 אש"ח + 5500 - הגעת ל 27500.

שילמת 744 כפול 36 שהם 26800.

כלומר עד עכשיו הרכב עלה לך 54300 ש"ח.

עכשיו תוסיף 29,000 לפיקנטו - המחיר שלה הוא 83,300 ש"ח

או 37000 ש"ח ליונדאי - המחיר שלה הוא 91300 ש"ח.

בתום שלוש שנים אתה תגלה ששילמת 55.0 אש"ח ואתה שבוי בעסקה.

אני לא הייתי עושה כזו עסקה.

איך אפשר לשלם על היונדאי הזו 91300 שקל? רק זה לבד זו הזייה בעיניי, לא מבין אנשים שהולכים על עסקאות כאלה.

• תוכן חדש...