Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק לפני שבועיים קנינו לבת הזוג פיקנטו GT-LINE, הרכב מאובזר בכל טוב ביחס למחיר ומרגיש כאילו הוא עולה הרבה יותר, בהשוואה לi10, מרגיש כמו השוואה בין כרכרה לBMW.

אנחנו שילמנו 20,000 מקדמה, פריסה ל5 שנים בעלות חודשית של 704 שקלים לחודש, בעוד 5 יש לנו את התנאים שמקובלים אצל כל חברה ויבואן, התחייבות לטריידאין במחיר מחירון/מכירה עצמאית והשלמת הבלון/תשלום ההפרש ולהשאיר את הרכב אצלינו.

בתור אחד שסולד מעסקאות בלון ובכללי מרכישה של רכב חדש העסקה הזאת נשמעה לי מצויינת והלכנו על זה.

במידה ויש ברשותך קרוב משפחה שחבר ב״חבר״ יש עסקאות מאוד משתלמות עכשיו, ממליץ לך לגשת לקיה ולקבל הצעה.

-סתם לידע-

שהיינו בקיה הציעו לנו אם אנחנו רוצים פיקנטו EX חדשה, 2018, רשומה על שם אחד העובדים על מנת שהחברה לא תפסיד עליה ירידת ערך גבוהה, ב69K, יכול להיות ש״תיפול״ גם על משהו כזה, לי זה היה נשמע מעולה ביחס למחיר, אבל בת הזוג העדיפה את ה GT בגלל המראה וכו׳.

ככל הידוע לי, אין קרובי משפחה עם "חבר".

תתחדשו על הרכב החדש

פורסם
הרכב מיועד לאבא (=גמלאי) ,אבא ברוך השם עדיין מסוגל לעבוד ,יחד עם המשכורת הוא מקבל קצבה מהביטוח הלאומי. אם הרכב יהיה רשום על שמו, הקצבה תבוטל .

הוא מעדיף שהרכב לא יהיה רשום על שמו.

.

רשום את הרכב על שמך.

אין שום הצדקה למחיר שדורשים ממך באלבר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הלוואה נצטרך לקחת כך או כך (מהבנק /מהיבואן או מחברת הליסינג)

האם קיים מסלול יותר בטוח יחסית כאשר מדובר בהלוואה לרכב?

פורסם

מסלול בטוח הוא מסלול שאתה מסוגל לעמוד בו.

קח כמה הצעות והשווה ביניהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני רושם פה מה שאני זוכר משיחה בע"פ אז תבדוק בעצמך:

בשלמה סיקסט ליסינג, על רכב כזה תשלם 9 אלף שח מקדמה ולהערכתי בערך 1400 ש"ח לחודש (כולל ביטוח). הרכב לא יהיה רשום על שמכם. אחרי 3 שנים יש אפשרויות לרכישה של הרכב אבל אפשר לחליף לרכב הבא או להיפרד כידידים.

יש קנס של 3 חודשי ליסינג על יציאה לפני תום החוזה.

זה יותר יקר מקנייה אבל זה נח בתשלומים וכמעט ללא סיכון.

לא בטוח שזו עסקה טובה ואני לא ממליץ או לא ממליץ, רק מחזק את מה שנאמר מעלי: תעשה סיבוב מסודר בין חברות ליסינג שונות.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
  • תוכן חדש...