Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17, יש לי רישיון לקטנוע ורכב, אני צריך כלי תחבורה כלשהו, מתגייס עוד זמן מה ורוצה ניסיון על הכביש, וגם דרך להגיע מX לY. מצד שני אין לי יותר מדי כסף למרות שאני עובד.

אני חושב על להביא קטנוע עם המשכורת שמתקרבת (3+) וביטוח לבקש עזרה מאחד ההורים ולהחזיר לאט לאט. או שאביא רכב ב5 אלף? מה אני יכול לעשות?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתכוון לרכוש רכב. בפורום ייעוץ בככישת רכב פעילים כעת לפחות שני שרשורים העוסקים ברכישת רכב בסכומים קטנים, חפש באותו שרשור את המספרים 9000 ו-7000 וקרא שם. אחר כך, כאשר יהיו לך תובנות ראשונות, העלה את שאלותיך, ובבקשה, בצורה שתכבד אותך ותאפשר לתת לך מענה ראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קורקינט חשמלי, תתחדש. קסדה על הראש וזהו ; אין צורך בביטוח, אין צורך באחזקה יקרה, אין צורך בדלק - אמריקה.

קורקינט? בשביל שיתפוס אותי שוטר ויעיף אותי מזה? לא תודה, באמת. יש לי נסיעות של רחובות > שוהם ואותם אי אפשר לעשות בקורקינט, מסכים איתי חבר?

פורסם

המלצתי לך היא פשוט לוותר על רכב וזה ממספר סיבות אתה כותב שאתה לפני גיוס, יש הבדל גדול בין חייל קרבי שלא רואה בית ומסתדר מצויין עם הרכב המשפחתי לבין חייל מפקדה שמגיע כל יום לבית.

עלות הרכב היא ממש לא הקנייה הראשונית, יש ביטוח שלך יעלה אלפי שקלים, טסט, תיקונים מזדמנים וכל זה בשביל מה? אתה הולך לזרוק עשרות אלפי שקלים בשנה על חתיכת גרוטאה

אם כבר הייתי חושב על קטנוע 125 סמ'' ק שעלות האחזקה לא גבוה רק הביטוח יהיה יקר,

אם בכל מקרה אתה מתעקש על רכב חפש רכב שאתה מכיר את ההיסטוריה שלו רכב של חבר, קרוב משפחה וכד' כך לפחות תקבל רכב שנוסע ואתה יודע מה הבעיה שלו

בקנייה מהאינטרנט רוב הרכבים במחירים האלה יהיו שחוטים ולא אמינים

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם
זו הדרך שבה אני מדבר, אין צורך להתנשא, שנינו יודעים טוב מאוד שהבנת את מה שכתבתי אז במקום לבלבל תמוח, אם תוכל לעזור זה יהיה יותר מנפלא!

הנושא הזה נדון בפורום ייעוץ ברכישת רכב.זה מה שכתבתי לך קודם ואני חוזר על המלצתי: קרא את שני השרשורים האלה, הם מכילים מידע משמעותי שתוכל להנות ממנו. ובבקשה, אם אתה מחפש מידע יש בדף הזה חלונית חיפוש, יש ממנה קישור לחיפוש מתקדם, וגם חיפוש בגוגל יוכל לסייע לך למצוא את השרשורים הרלוונטיים.

לילה טוב ובהצלחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המלצתי לך היא פשוט לוותר על רכב וזה ממספר סיבות אתה כותב שאתה לפני גיוס, יש הבדל גדול בין חייל קרבי שלא רואה בית ומסתדר מצויין עם הרכב המשפחתי לבין חייל מפקדה שמגיע כל יום לבית.

עלות הרכב היא ממש לא הקנייה הראשונית, יש ביטוח שלך יעלה אלפי שקלים, טסט, תיקונים מזדמנים וכל זה בשביל מה? אתה הולך לזרוק עשרות אלפי שקלים בשנה על חתיכת גרוטאה

אם כבר הייתי חושב על קטנוע 125 סמ'' ק שעלות האחזקה לא גבוה רק הביטוח יהיה יקר,

אם בכל מקרה אתה מתעקש על רכב חפש רכב שאתה מכיר את ההיסטוריה שלו רכב של חבר, קרוב משפחה וכד' כך לפחות תקבל רכב שנוסע ואתה יודע מה הבעיה שלו

בקנייה מהאינטרנט רוב הרכבים במחירים האלה יהיו שחוטים ולא אמינים

כן זו גם אופציה, אני פתוח לגבי לקנות קטנוע, טוסטוס ב3 אלף ש''ח יעשה את העבודה? יש לציין שאעשה מדי פעם נסיעות של 24 קילומטר כולל כבישים מהירים.

פורסם
לא, קטנוע 125 לא בנוי לנסיעה בבן עירוני אתה מסכן את עצמך

למה הוא לא בנוי לנסיעה בבין עירוני?

פורסם

מכיוון שהוא לא יכול ליסוע בקצב הנסיעה של הרכבים מסביבך, קטנוע כזה נע במהירות של מקסימום 100 קמ'' ש אבת תחום המחייה שלו הוא 80-90 קמ'' ש, בבן עירוני אנשים נוסעים על הרבה יותר מזה ולכן הוא לא מתאים לנסיעה בבין עירוני

פורסם (נערך)
למה הוא לא בנוי לנסיעה בבין עירוני?

כשאתה מתנייד על דו גלגלי אתה כמו איילה בסוואנה. מסביבך יש מלא טורפים שמנסים לחסל אותך. אם האיילה אתלטית ומהירה היא תמיד יכולה לברוח.

עכשיו תדמיין איילה נכה בסוואנה... אולי תשרוד אבל כיף זה לא יהיה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...