Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להתחדש ברכב חדש לא יודע בדיוק איזה...

הדגשים הם:

בטיחות

אוטו משפחתי

חסכון בדלק

מעדיף יפניות עם אחזקה יחסית זולה

תודה מראש

פורסם

חדש הכוונה ל 2019 מהניילונים ? אם כן,אין משפחתית בתקציב כזה.

במשומשות מאזדה 3 ספיריט (צפופה מאחור ל 3) /יונדאיI35 /קורולה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בשנתונים הללו המאזדה והיונדאי יותר מאובזרות (חישוקי מגנזיום וגג חשמלי נפתח).

טויוטה ברכבים החדשים שלהם הבינו,שאם הם רוצים לתת פייט למתחרים הם צריכים לשפר את רמת האבזור וזה בדיוק מה שקורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אתה רוצה מהניילונים אז אתה יכול לקנות רנו קליאו ידנית. נמכרת עכשיו בדיוק במחיר הזה.. לא יפנית אבל נראה לי שאפשר לשים שם משפחה.

אם לא חדשה אז נראה לי שהייתי הולך על i30/Mazda 3.

פורסם (נערך)
אם אתה רוצה מהניילונים אז אתה יכול לקנות רנו קליאו ידנית. נמכרת עכשיו בדיוק במחיר הזה.. לא יפנית אבל נראה לי שאפשר לשים שם משפחה.

אם לא חדשה אז נראה לי שהייתי הולך על i30/Mazda 3.

ב65K? איפה?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

הנחתי שב0 ק"מ, וגם זה מפתיע.

זה המחיר? אתה בטוח? באתר המחיר הוא החל מכ85K. מניין לך המחיר שציינת?

אם הייתי יודע, הייתי קונה אחת, לפני שקניתי את המזדה הנוכחית.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

כן זה המחיר, הקליאו נמכרת עכשיו במחיר הכי נמוך שנמכרה בו מאז שהגיעה לארץ.

זו מכירת חיסול מלאי לפני שמגיע הדור החדש, אם רוצים רכב חדש אין לטעמי תמורה טובה יותר במחיר הזה.

אגב המחירון על הנייר הוא אומנם 85 אבל כבר שנתיים (ממה שעקבתי, יכול להיות גם יותר) המחיר בפועל שבו הרכב נמכר הוא ב 70 אלף, השיטה הידועה של מחירון גבוה כדי לצאת במבצע ״שובר שוק״. עכשיו כאמור לראשונה הרכב ירד מתחת ל 70 בגלל הדור החדש.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

וואו מחיר ממש ממש שווה.

אני חושב שאקפוץ השבוע או תחילת שבוע הבא לנסיעת מבחן.

פורסם

טוב, עדכון קטן אם זה מעניין מישהו.

הייתי בסוכנות, המחיר אכן עומד על 65K כמחיר בסיס.

אבל:

המחיר הוא ללא אגרת רישוי, מה שמייקר ב1237 ש"ח.

נשארו רק מספר מכוניות אחרונות בודדות כסופות ואחת שחורה עם איזה שהוא פגם בצבע (לא ידעו בדיוק מה החומרה), והצבע המטאלי מייקר בעוד 1282 ש"ח.

לצערי, לא הסתדרנו על מחיר האביזרים שייקר את העסק בעוד כמה אלפים ולא הייתי מוכן לוותר על אף אחד מהם שכן הם מובנים מאליו בעיני, ואני גם לא רוצה לקנות רכב שהצבע נכפה עלי. לא אוהב צבע כסף.

הסוכנים היו מאוד נחמדים אך לא יכלו לעזור יותר מדי עם המחיר.

פורסם

רמי זה ברור שזה לא כולל אגרת רישוי, ממתי כוללים אגרת רישוי במבצעים האלה?

ברור שגם צבע מטאלי זה תוספת, אלו דברים שברורים מאליהם. לטעמי אגב הקליאו הכי יפה בצבע שחור, רק חבל שיש נזק שם. מסכים איתך שבכסוף היא סתמית ושבכלל, לרוב זה לא צבע יפה ומחמיא. עדיף כבר את הלבן שמגיע בברירית מחדל ללא תוספת תשלום, יותר יפה מהכסוף.

איזה אביזרים עוד רצית להוסיף? הקליאו הזו מאובזרת סבבה בסכ״ה, מנחש שרצית מצלמת רוורס?

פורסם (נערך)

היה ברור לי שהמחיר לא כולל אגרה אבל ציינתי זאת בכל זאת למי שכן יתעניין. מה שכן, קיוויתי שיהיה להם רכב לבן ולא ציפיתי למחירים כ"כ גבוהים באבזור.

מצלמה , חיישנים ומרימי שמשות הם מה שכן רציתי מהאבזור. קודנית זה הדבר היחיד שלא רציתי..

כל האבזור לעיל הסתכם בתוספת של כמה אלפי שקלים כשבתכלס הם לא שווים אפילו רבע מהסכום אבל אני מניח שזה ככה בכל הסוכנויות במעמד הקניה (אין פה משהו חריג).

בגדול? אם הצבע היה מוצא חן בעיני כנראה שהייתי סוגר עסקה בווריאציה כזאת או אחרת כי באמת שמדובר בדגם מאוד מאובזר גם כשהוא "ערום", בטח ביחס למחיר. אבל צבע כסף? לא תודה..

אגב "ערום", הרכב היה עולה בסביבות 67.5K על הכביש, אחלה מציאה למי שמתחבר לצבע ולא אכפת לו מהאבזור הנוסף.

פורסם

ל יש בקליאו חיישני רוורס בהתקנה מקומית וזה עושה את העבודה, אני לא חושב שמצלמה זה כזה קריטי. ברור שישחטו אותך על אביזרים מקוריים ככה זה בסוכנויות למיניהן.

מרימי שמשות זה באמת שימושי, חשבתי שביטלו את הפונקציה הזו בגלל תקנת בטיחות באירופה, כמה רוצים על מרים שמשות אתה זוכר? אולי אני בעצמי אתקין את זה אם המחיר סביר.

אבל בגדול מסכים איתך שצבע כסוף זה דיל ברייקר, גם אני לא הייתי קונה בצבע הזה. מעדיף או מטאלי שחור (הבעיה שהוא אומנם הכי יפה אבל גם הכי פחות פרקטי והוא מאתגר לתחזוק) או פשוט את הלבן הרגיל שגם נראה סבבה ואין כאב ראש בתחזוקה שלו (וזה מה שיש לי), חבל ומוזר שאין לבן, כנראה כל המלאי נגמר ונשאר הכסוף הלא אטרקטיבי ושחור עם פגם שבגללו לא ממהרים לקנות.

• תוכן חדש...