Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתלבט לגבי רכישת הרכב.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות:

1. האם המנוע נחשב אמין?

2. אמינות הרכב באופן כללי?

3. עד כמה הביקוש ל5 מקומות נמוך מ 7 מקומות?

4. מהי צריכת הדלק של הרכב?

5. חוות דעת באופן כללי.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. בהחלט

2. לא רעה

3. הביקוש ל 5 מושבים אולי נמוך יותר, אבל גם המצאי נמוך מאד - אז זה מתקזז. הניסיון שלי שמחיר המחירון לא רלוונטי. שלמתי מעל.

4. בינתיים, בפקקים/נסיעות קצרות (מהירות ממוצעת 30 קמ'ש .....) 10.7 ק'מ לליטר (לפי משאבה).

5. אחלה רכב. מאוד מרווח, נוח, מחזיק כביש הרבה יותר טוב ממה שהמראה הגמלוני שלו משדר, שקט ונינוח, ובקיפול מושבים אפשר גם עם ה5 מושבים (קצר. יש גם דגם ארוך עם 5 מושבים) להיכנס לעסקי ההובלות. בתחילת השנה רכשתי אחד כזה (יד 2, 2017) ובדיוק עכשיו חזרתי מ 2,000 ק'מ בספרד על אחד כזה (אם כי עם מנוע ה 1.2).

פורסם

מבחינת אמינות, לפחות ב508 עם יחידת הינע זהה של קרוב משפחה לא היו בעיות כלל.

הרכב עצמו מרווח ונוח לנוסעים, ויש אפילו מיזוג אוויר לשורה השנייה.

פורסם

רכב מעולה, לא יכול לחשוב על כלי תחבורה טוב יותר למשפחה עם 3 ילדים. האמינות של הגרסה הזו טובה, אני לא שמעתי על בעיות (בניגוד ל-156 כ"ס), צריכת הדלק סבירה )אפשר להגיע ל-11-12 אם נוהגים בעדינות.

הביקוש כמו שאמרו נמוך יותר, אבל גם ההיצע קטן יותר.

ובמקרה עלתה בפורום:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?672421-למכירה-סיטרואן-פיקאסו-5-מקומות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רכב נוסף מופיע בפרום carsforum - קנייה/מכירה,

C4 פיקאסו טורבו-בנזין (165 כ"ס).

מחיר המחירון של לוי יצחק 82 אלף שקל

המחיר המבוקש: 77 אלף שקל.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?671953-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-%D7%A7%D7%A6%D7%A8-5-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D

• תוכן חדש...