Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממעוניין לרכוש את הרכב ההיברידיים החדשים... בעדיפות הטיוטה סטיישן.

מישהו יודע האם יש מניעה להרכבת וו גרירה עליה ?

השימוש העיקרי הינו למנשא אופניים ולא מעבר לזה.

פורסם

אני יודע שאת הפריוס דור 4 אפשר להזמין עם וו גרירה ומתקן מקורי ל 2 זוגות אופניים.

לא יודע אם יש את האופציה הזו בקורולה אבל הכי פשוט להתקשר לסוכנות ולשאול.

פורסם
אני יודע שאת הפריוס דור 4 אפשר להזמין עם וו גרירה ומתקן מקורי ל 2 זוגות אופניים.

לא יודע אם יש את האופציה הזו בקורולה אבל הכי פשוט להתקשר לסוכנות ולשאול.

התקשרתי לאחת הסוכנויות ... לא היתה להם תשובה החלטית.

מסתבר שזה רשום ברשיון הרכב עפ"י היצרן ונציגי המכירות לא תמיד בקיאים בנושא.

פורסם

חחח כן לפעמים שאני מכניס את הרכב שלי לטיפול אני מדבר עם הנציגי מכירות ותמיד אני בהלם מכמות הדברים הטריויאליים שהם לא יודעים על המוצר שהם מוכרים או שיש להם מידע שגוי לחלוטין, בעיקר כשמדובר בדגמים חדשים.

בכל מקרה אתה יכול להוריד קטלוג של פריוס מכאן

https://union-motors.toyota.co.il/public-website-files/getCatalogFile.php?agency=29&file_id=7

זה מופיע תחת אביזרים מקוריים בתוספת תשלום. בקורולה לא ראיתי את זה אבל מכיוון שהם מבוססים על אותה שלדה נראה לי הגיוני שזה יהיה אפשרי.

• תוכן חדש...