Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי על הביש מזל שלך, אבל זה ממש לא מעיד על בעיות נפוצות בדגם וכנראה ממוקד. מלבד הרכב של ההורים שלי שאצלם כבר שנתיים וחצי אני מכיר לא פחות מ12 בעלי 3008 אחרים (חברים בעיקר) וכולם מאוד מרוצים ובלי בעיות עם הרכב. הפידבק בקרב בעלי 3008 מאנגליה בסקר שנערך לאחרונה למשל דומה.

חמתי רכשה לקסוס IS חדשה לפני כעשר שנים וסבלה מבעיות מהיום הראשון. הרכב החזיק אצלה שנה. קורה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקלות קורות זה ברור . אתה נהנה מהרכב ואני שמח בשבילך ומקווה שתמשיך להנות עוד שנים רבות אבל יש גם צד שני שמשום מה לא מדווחים עליו ולרכב הזה יש בעיות כמו שאתה נתקלת בכאלה שיש להם רכב כזה ואין כלום אני לאחר קניית הרכב גם התחלתי להכיר והבנתי שאני לא לבד ויש לרכב הזה בעיות .

פורסם

כמו שכתבתי, הרכב לא שלי. בכל מקרה, הניסיון של כל מי שאני מכיר עם הרכב הזה שונה לחלוטין. לא סתם ה3008 הנוכחית (בניגוד לקודמת כמובן) נהנית ממוניטין מצוין וביקוש כיד שניה.

בכל אופן עם הניסיון האישי שלך אני בוודאי לא מתווכח, אבל אני עדיין חושב שזה נקודתי.

פורסם

אני מבין לחלוטין את התסכול שלך,כי לפי שתיאור שלך נפלת על רכב לימון,שזה קורה גם בהונדה ומרצדס.

הטיפול של לובנסקי בך לפי התיאור שלך הוא מבזה ולא תקין.

מעבר לעובדה שאני בעלים של רכב כזה ואני מרוצה מאד,התגובות של בעלי הרכב בקבוצה בפייסבוק גם בארץ וגם באנגליה הן של שביעות רצון גדולה מאד,ויש לא מעטים בארץ שמחליפים מודל 2017 למודל 2019,אתה יודע כי ראית את זה.

כפי שרשמתי לך גם בקבוצה וגם כאן,אני הייתי מתנהל אחרת מול היבואן,ובכלל אם אתה רואה שהם לא מספקים פתרון או שתלך לעזרה משפטית או שבתור התחלה תלך לנתק את האיתוראן ותחזיר את הרכב למצב שהוא הגיע במקור,יש סיכוי טוב שהצרות שלך מהאיתוראן,זה כבר קרה במספר גדול של רכבים.

פורסם
הNX מאכזבת (סליחה ניב...), ויש סיבה שתמיד זכתה לביקורות פושרות למדי. ה3008 לעומת זאת זוכה לתשבוחות מקיר לקיר, ופיז׳ו פשוט שיחקו אותה עם הרכב הזה. אם הסמל חשוב אז זה לא הרכב עבור פותח השרשור, אבל כמו שאמרו חכמים ממני כשהרכב הושק, אם תורידו את הסמל של פיז׳ו ושימו סמל של מותג פרמיום במקום, אף אחד לא היה מניד עפעף.

זה לא מה שקורה עם ה-DS7?

פורסם

מסכים עם רוני. אם מישהו היה מושיב אותך בתא הנוסעים של הDS בלי סמלי מותג או כל הכרה מוקדמת, סיכוי סביר פלוס שהיית מזהה סממנים צרפתיים. ב3008 זה לא כך.

• תוכן חדש...