Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלה בלה בלה - לקסוס!

ובאותה נימה בלה בלה בלה BMW!!!

אבל אני מתקשה לאמר - בלה בלה בלה - ניסן??? (אולי Z קאר זה בהחלט בלה בלה בלה אבל אקס-טרייל אמממ לא)

פותח השרשור בסה"כ רוצה להכנס לפאב - לשים מחזיק מפתחות עם סמל של מותג עליו - ולהזמין חלב ועוגיות! :-P

בערך, משהו כזה...

בקטע של פינוק, נוחות - אמינות, אחזקה - לקסוס בלי לחשוב פעמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלה בלה בלה - לקסוס!

ובאותה נימה בלה בלה בלה BMW!!!

אבל אני מתקשה לאמר - בלה בלה בלה - ניסן??? (אולי Z קאר זה בהחלט בלה בלה בלה אבל אקס-טרייל אמממ לא)

פותח השרשור בסה"כ רוצה להכנס לפאב - לשים מחזיק מפתחות עם סמל של מותג עליו - ולהזמין חלב ועוגיות! :-P

בערך, משהו כזה...

בקטע של פינוק, נוחות - אמינות, אחזקה - לקסוס בלי לחשוב פעמיים.

מילים נוחות ו NX באותו משפט לא הולכות ביחד.

בכלל. לקסוס לקחו קו גרמני מדי בכיול מתלים בדורות האחרונים של מכוניות שלהם. NX ספציפית רכב צפוף ולא נוח. פינוק מפוקפק.

פורסם

הNX מאכזבת (סליחה ניב...), ויש סיבה שתמיד זכתה לביקורות פושרות למדי. ה3008 לעומת זאת זוכה לתשבוחות מקיר לקיר, ופיז׳ו פשוט שיחקו אותה עם הרכב הזה. אם הסמל חשוב אז זה לא הרכב עבור פותח השרשור, אבל כמו שאמרו חכמים ממני כשהרכב הושק, אם תורידו את הסמל של פיז׳ו ושימו סמל של מותג פרמיום במקום, אף אחד לא היה מניד עפעף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אז אני מקווה שלכל ה"בלה בלה בלה" מצטרפת גם נסיעת מבחן.

מהניסיון שלי עם שרשורים כאלו ועם המציאות המוטורית - זה בעיקר הרצון לבעלות על מותג - שהיא לא ממש רציונאלית כי בפועל אתה מקבל היום רכבים עממיים שנותנים לך תמורה לא פחות טובה מרכבי היוקרה ולעיתים באספקטים מסויימים הם אפילו עדיפים.

תיקח רכב כמו סובארו פורסטר - במובן הנוחות אני די בטוח שהיא נותנת פייט מאוד רציני אם בכלל מנצחת את רוב מותגי היוקרה - הם רובם היום מפוקסים חזק מאוד על ביצועים וזו טעות בסיסית (ביעניי בלבד) - נותנים לצרכן את מה שהוא רוצה, לא את מה שהוא צריך (אבל זה מוכר טוב).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

LANOS ,על במוו X3 לא נסעת אם כך, היא נוחה וחזקה מספיק בשביל לתת פייט לסובארו

פורסטר ובטח יש לה מקום במושב האחורי ל3 בוגרים לבמוו .

הלקסוס צפופה, מותג או לא מותג, נדמה לי שפותח שרשור מחפש להושיב 3 אנשים

בוגרים במושב האחורי, אז הלקסוס לא שם כלל ונסיעתו מזכירה לי את האינפיניטי EX37

של אבי שרק חיכה לסוף האחריות כדי למכור אותה וגם נהג בה עם 25 לחץ בצמיגים, כדי

שיהייה לו נוח.

פורסם (נערך)

מהניסיון שלי עם שרשורים כאלו ועם המציאות המוטורית - זה בעיקר הרצון לבעלות על מותג - שהיא לא ממש רציונאלית כי בפועל אתה מקבל היום רכבים עממיים שנותנים לך תמורה לא פחות טובה מרכבי היוקרה ולעיתים באספקטים מסויימים הם אפילו עדיפים.

במה שאתה כותב את משמיט את ההצדקה לקיומם של כל מותגי הפרמיום, לא רק בעולם הרכב.

באופן אישי, לא קריטי לי מותג, אבל כן חשוב שהרכב ישדר משהו מעט ייחודי Upscale . לדוגמה: אם היתי מחפש רכב סדן (ומתעלם מצריכת הדלק) היתי שוקל ברצינות ניסן מקסימה למרות שזה מותג לא פרמיומי. וגם רשמתי את האקסטרייל כאופציה.

לגבי נסיעת מבחן - נהגתי בינתיים בניסן ובפג'ו.

עריכה אחרונה על ידי Holland
פורסם

מלבד רכב ייחודי יש לך דרישות לפרקטיות, וממש לא פשוט למצוא רכב "פרמיום " כדי להושיב 3 אנשים בוגרים בשורה השניה בנוחות. לפעמים זה אפילו לא בגלל הרוחב אלא בגלל צורת המושב. לכן אני שוב כותב 5008 בה יש 3 מושבים נפרדים ואוטונומיים ( ב 3008 זה לא אותו המצב ובניסאן אקס טרייל גם לא).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מילים נוחות ו NX באותו משפט לא הולכות ביחד.

בכלל. לקסוס לקחו קו גרמני מדי בכיול מתלים בדורות האחרונים של מכוניות שלהם. NX ספציפית רכב צפוף ולא נוח. פינוק מפוקפק.

NX לפני המתיחת פנים בהחלט לא נוחה ומאוד קשה על הכביש, לאחר המתיחת פנים לא נהגתי.

הIS ES RX נוחות מאוד, לא מובן כיול המיתלים של הNX.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
LANOS ,על במוו X3 לא נסעת אם כך, היא נוחה וחזקה מספיק בשביל לתת פייט לסובארו

פורסטר ובטח יש לה מקום במושב האחורי ל3 בוגרים לבמוו .

הלקסוס צפופה, מותג או לא מותג, נדמה לי שפותח שרשור מחפש להושיב 3 אנשים

בוגרים במושב האחורי, אז הלקסוס לא שם כלל ונסיעתו מזכירה לי את האינפיניטי EX37

של אבי שרק חיכה לסוף האחריות כדי למכור אותה וגם נהג בה עם 25 לחץ בצמיגים, כדי

שיהייה לו נוח.

היה לי EX37 במשך כמעט 4 שנים, לא זכור לי שום בעיה של נוחות נסיעה, היה רכב מדהים עם צליל מנוע ומנוע חלומי, דרך אגב הרכב נמכר לאחר 17 דק מהרגע שפירסמתי אותו ביד 2.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
NX לפני המתיחת פנים בהחלט לא נוחה ומאוד קשה על הכביש, לאחר המתיחת פנים לא נהגתי.

הIS ES RX נוחות מאוד, לא מובן כיול המיתלים של הNX.

אני כרגע עם UX והיא יותר BMW מ BMW.
פורסם

מה זה אומר יותר במוו מבמוו?

אם אפילו מובילי הדעה לא כותבים סקירות על הרכבים שלהם איך נדע? (ויש עוד מובילי דעה שרכשו רכבים לאחרונה ולא ראיתי סקירות, האם התואר לא מחייב? :))

לא רצית ראב4?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

EX37 2012 היה לאבי אם אני זוכר נכון, ומה שלא עשינו הרכב היה נוקשה אפילו בשבילי.

מנוע וצליל חלומי כן, ברוטאלי וכיפי גם כן, אבל נוקשה מאוד שאי אפשרי להסביר.

כשעשינו נהיגת מבחן לא היה זכור לנו קשיחות כזאת. רק מעל 70 קמש, היה מתחיל להיות

סביר.

פורסם
מה זה אומר יותר במוו מבמוו?

אם אפילו מובילי הדעה לא כותבים סקירות על הרכבים שלהם איך נדע? (ויש עוד מובילי דעה שרכשו רכבים לאחרונה ולא ראיתי סקירות, האם התואר לא מחייב? :))

לא רצית ראב4?

זה אומר קשה יותר מבמוו. אתמול במיוחד נסעתי בלילה על ציר ז'בוטינסקי והUX ברמה של מיני שלא מצטיינת ברכות המתלים.

כותבים סיכומי אחזקה. לא כותבים סקירות על רכבים שנרכשו. על UX תקרא במגזין בבוא היום לכשתתפרסם כתבת מבחן.

ראב 4 יבוא ביום מן הימים. תהיה סמוך ובטוח שאתה תשמע ותראה.

פורסם

שמע אני לא רוצה לבאס את האווירה פה של ההמלצות על ה3008 אבל אני רכשתי כזאת גם לאחר המלצות וקריאת אין ספור מבחנים ומאמרים . אני יכול להגיד לך דבר אחד אולי למבחן של 4 ימים זה אוטו מוצלח לשאר השנה לא . השקעתי ממיטב כספי ובלב שלם אני מצטער על כך . הרכבים האלה מלאים באלקטרוניקה שעדין בחיתוליה ויבואן שאין לו מושג מה לעשות עם תקלות . אני במקומך שוקל רכב שיש לו כבר מוניטין כמו הלקסוס . הפזו מדהימה ומשוכללת אבל אם שואלים אותי אני מעדיף רכב שיקח אותי מנקודה א לב בלי הרבה דרמות ולא יבלה לאחר 500 קמ לאחר שהורדתי תניילון כשבועיים במוסך.

• תוכן חדש...