Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפלתי כראוי במוסך מורשה בלבד, בול בזמן,וסבלתי קשות, זכותי להעביר את הניסיון שלי הלאה, זה מה יש, לגבי המשימה, ממש מעניין אותי אם יקנה או לא, תעשה לי טובה.

פורסם
ירדתי מהפג'ו,יותר מדיי תקלות,אני הולך על יונדאי איי 20 או קיה ריו,ידניות כמובן.

שנתונים 2012-2015

ממליץ לך לחפש את השרשור של itamarg על ה-i20 שלו. נותן משמעות חדשה למושג "יותר מדי תקלות".

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם כי אצלו הרכב עם נסועה גבוהה.

לדעתי את עניין הרצועה צריך לציין שהיא יכולה לגרום לבעיה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבר הפורום הנכבד Wildlands הצליח במשימתו

להניע עוד חבר פורום מלרכוש רכב פיג'ו.

אחר כך מתפלאים שהסטיגמה לא משתנה.

בכתיבתו בכל הזדמנות והזהרתו על בעיות ברצועת התזמון

כאשר כל מה שצריך בכדי למנוע את הבעיה ברצועה היא

להסתכל על מצב הרצועה בטיפולים התקופתיים ולהחליף במידת הצורך.

כנראה מאז שהוא רכש רכבי לימון כהגדרות מעל דפי הפורום

וגם לא טיפל כראוי ברכבי הפיג'ו שהיו ברשותו בהתאם להנחיות

לקח על עצמו להיות המזהיר הלאומי בפורום מפני רכישת רכבי פיג'ו.

מה שמעניין שלמאזדה 2 צורה חדשה יש תקלה סדרתית במעבה המזגן,המעבה פשוט מתחיל לדלוף וכל הגז בורח,היבואן מודע לזה ומחליף את החלק גם לרכבים שיצאו מאחריות,אבל רק לאנשים שנכנסים למוסכים שלהם,חלק כמובן מתקנים על חשבונם במוסכים אחרים,עלות של 4000ש"ח..וגם מזיעים הרבה עד התיקון.

היו כמה מקרים פה בפורום של רכבים שסבלו מהתקלה הזאת.

את זה מר Wildlands לא יעלה חס וחלילה על כתב, כי הרי לא יכול להיות שמאזדה רחמנא ליצלן התקינה חלק פגום ברכבים שלה וקיימת תקלה..

ברוכים הבאים לגנון של מר צנון.

פורסם (נערך)
טיפלתי כראוי במוסך מורשה בלבד, בול בזמן,וסבלתי קשות, זכותי להעביר את הניסיון שלי הלאה, זה מה יש, לגבי המשימה, ממש מעניין אותי אם יקנה או לא, תעשה לי טובה.

צר לי להגיד לך, אבל מההיסטוריה ששלחת לי לא סבלת קשות בכלל. אם היו מטפלים לך בגיר כמו שצריך, והיית מסדר התקנות מקומיות, היית נהנה מאוד עד היום.

בשביל מנוע וישרים ואלטרנטור ברכב אחד להפוך לאובסיבי? לא בריא.

גם ככה בסוף תגלה שלא פיג׳ו ייצרו אותם ככה שזה יכל לקרות גם ביפנית, ובטוח שמישהו נתקל בזה.

אגב, ב-1.2 זה כנראה אותו אלטרנטור שהיה לך ב-301, שלא שבק חיים.

עריכה אחרונה על ידי LPG
301

ט.ל.ח

פורסם

Lpg

בשנתיים וחצי ה301 נכנסה לפחות 10 פעמים למוסך, והיו 3 או 4 השבתות לכמה ימים, מדובר ברכב מהניילונים, ומה שקרה לי עם ה208 לא קרה באף רכב יפני או גרמני איר שהיה לי, אפילו בן 10 שנים פחות, אלמרה 99 ולנסר 2004 למשל, אז לא מבין מה הביג דיל?

שאשתוק? לזרוק את האמת מתחת לשולחן? האמת כואבת, זה מה יש, תמיד מחפשים אותי בסיבוב, ובסה"כ אני מנסה לשקף ניסיון מר, לכם היה טוב? סבבה תגידו, לי לא, מפריע לכם?, שוב זה מה יש, זו האמת הכואבת, כאשר היתה לי ה301 הייתם אלופים בהשמצות, מה קרה עכשיו?

פורסם

הכנסת אותה בעצמך בגלל שחשדת במשהו בגיר הרובוטי, לא? ומשהו עם מכסה מיכל דלק שאין לי מושג איזה מזל נאחס זה ומה יכול להיהרס שם מעצמו, ככה אני זוכר. אבל תבין, מה שבעצם תמיד אומרים לך זה איך שאתה מעביר את המסר. אתה לא אומר ״לי ככה וככה, חבל״, אתה אומר ״חרא יצרן, אל תיקנו גם אם לא יהיו לכם בעיות כאלה, כי לי היו״.

נכון שהורידו לך מה-301? למה אתה כ״כ רוצה להוריד גם לי? אני לא חוויתי תקלות כאלה במכלולים זהים לשלך והרבה יותר ק״מ וזמן. למזלי לא באמת אכפת לי, אבל תחשוב על אלה שכן.

פשוט תשנה גישה ותאמין לי שזה יהיה הדדי.

ט.ל.ח

פורסם
מה שמעניין שלמאזדה 2 צורה חדשה יש תקלה סדרתית במעבה המזגן,המעבה פשוט מתחיל לדלוף וכל הגז בורח,היבואן מודע לזה ומחליף את החלק גם לרכבים שיצאו מאחריות,אבל רק לאנשים שנכנסים למוסכים שלהם,חלק כמובן מתקנים על חשבונם במוסכים אחרים,עלות של 4000ש"ח..וגם מזיעים הרבה עד התיקון.

היו כמה מקרים פה בפורום של רכבים שסבלו מהתקלה הזאת.

את זה מר Wildlands לא יעלה חס וחלילה על כתב, כי הרי לא יכול להיות שמאזדה רחמנא ליצלן התקינה חלק פגום ברכבים שלה וקיימת תקלה..

ברוכים הבאים לגנון של מר צנון.

אבל אנשים ימשיכו להגיד שאין כמו יפניות, למרות שיש דיווחים על תקלות בדגמים כאלו ואחרים, כמו למשל הגיר הרציף של ניסאן, בעיות של צריכת שמן גבוהה בדגמים כמו הונדה אינסייט וסובארו XV, מנועי הטורבו של הונדה שאינם 100% לפי פורומים בחו"ל, טויוטה שהיו עד לא מזמן אלופי הריקולים, לא חסר.

גם אצלנו במאזדה 3 הוחלף מנגנון של אחת המראות המתקפלות באופן חשמלי בסגירת הרכב, שבק חיים אחרי קצת יותר משנה וחצי. במוסך לא התווכחו, אולי זאת בעיה ידועה? אולי לא?

מה שבטוח, במגאן שהייתה אצלנו 4 שנים וחצי זה לא קרה, אז מה? אני עכשיו אבוא ואגיד שמאזדה על הפנים בגלל איזה מנוע של מראה? לא.

אין יצרן שחף מתקלות ואף אחד לא מושלם, אנשים צריכים לצאת מהלופ הזה של "רכב יפני זה אמין, גרמני זה איכותי, איטלקי מחליד וצרפתי נוח וכל היום במוסך", אין שום קשר בין הסטיגמות האלו מלפני 30 שנים למה שיש היום.

בעידן שבו יש שיתופי פעולה, ייצור במדינות שונות, לא צריך להיות שום קשר לארץ המקור של הרכב. טויוטה משתפת פעולה עם PSA, רנו ביחד עם ניסאן, רנו משתפת פעולה עם מרצדס, PSA שיתפה פעולה עם BMW, ממש לא חסרות דוגמות.

מבחינתי נטו מה שחשוב ברכב זה מזל ובנוסף שמירה על הרכב, על ידי טיפולים בזמן ונהיגה נורמלית.

כמובן שברכישת רכב משומש צריך לשים לב להיסטוריית טיפולים ולקוות שהבעלים שהיו לפנייך שמר על הרכב כמו שצריך. (ידוע שאי אפשר לבדוק הכול)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התגובות הרבות של חבר הפורום הנכבד Wildlands,

ממשיכות את רדיפתו האובססיבית אחרי היצרן PSA על שלל הרכבים מתוצרתו.

הוא שם לעצמו משימה שמטרתה להוריד ולהניע כל מי שמתעניין

ברכישת רכב של המותג רק מכיון שהיו ברשותו רכבי פיג'ו שכנראה

היו "רכב לימון" שלא טופלו כראוי על ידו וגם כנראה ע"י המוסך שטיפל בהם.

רצוי לציין שחבר הפורום Wildlands,

במשך תקופה ארוכה החזיק במספר רכבי המותג שלטענתו מעל גבי הפורום

רכש והחזיק בהם רק כי השתלמו ברכישתם עקב מחיר מתאים.

למיטב ידיעתי, מאז שקיבל הצעת טרייד-אין מהיבואן שלא התאימה לציפיותיו,

התחיל את רדיפתו האובססיבית בהשמצת היצרן על שלל דגמי הרכב מתוצרתו

גם רכבים שלא היו ברשותו ואינו יכול לחוות את דעתו מניסיונו האישי.

מרבית חברי הפורום כבר מודעים לכך ומגיבים בהתאם כפי שעשיתי עכשיו.

לכן אני ממליץ למתעניינים ברכבי היצרן PSA (פיג'ו/סיטרואן),

להתייחס לחוות דעתו של Wildlands בערבון מוגבל "כבדהו וחשדהו".

פורסם
Lpg

בשנתיים וחצי ה301 נכנסה לפחות 10 פעמים למוסך, והיו 3 או 4 השבתות לכמה ימים, מדובר ברכב מהניילונים, ומה שקרה לי עם ה208 לא קרה באף רכב יפני או גרמני איר שהיה לי, אפילו בן 10 שנים פחות, אלמרה 99 ולנסר 2004 למשל, אז לא מבין מה הביג דיל?

שאשתוק? לזרוק את האמת מתחת לשולחן? האמת כואבת, זה מה יש, תמיד מחפשים אותי בסיבוב, ובסה"כ אני מנסה לשקף ניסיון מר, לכם היה טוב? סבבה תגידו, לי לא, מפריע לכם?, שוב זה מה יש, זו האמת הכואבת, כאשר היתה לי ה301 הייתם אלופים בהשמצות, מה קרה עכשיו?

זה לא שרשור על 301, זה שרשור על 208 ידנית.

הבעיה שיש לך ב-208 היא בגיר האוטומטי, לאחר 200K ק"מ. גם לא ממש רלוונטי.

אתה לא כותב אמת, אתה כותב חצאי עובדות כדי ליצור מצג שווא, וזה מפריע למי שבא להתייעץ לקבל שרשור ענייני.

לכן אתה תפסיק לעשות את זה מ ע כ ש י ו, אם אתה רוצה להמשיך לכתוב בפורום.

החלטה ניהולית.

אתה יכול לערער על כך למנהל אחר בפרטי.

בזאת חוזר השרשור למסלולו המקורי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...