Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש חוות דעת על הרכב הנ"ל,מבחינת העיצוב והנוחות,מצויין,הדילמה שלי היא רמת האמינות

של האירופאיות והצרפתיות בפרט,האם ה208

גיר רגיל,יש בעיות כרוניות כמו באוטומאטיות?

הרכב מאד יפה ונוח,והמחיר גם מאד נוח,שנת 2015 יד 1 עם 30 אלף קמ.

אודה מראש על כל ייעוץ שלילי או חיובי.

תודה ושבת שלום.

פורסם

שקלתי כזו בזמנו.

נוחה, מרווחת יחסית, מאובזרת בצורה טובה בגרסת אקטיב (אקסס לא הייתי ממליץ) , כיפית לנהיגה יחסית לקטגוריה, מנוע ה1.2 האטמוספרי חזק יחית לאלה של המתחרות.

ב2014 היו כאלה שהצריכו החלפת ממיר קטליטי ואולי היה גם משהו עם גומיות.

פורסם

מחוות דעת של בעלי הרכבים בפורום עושה רושם שהם מרוצים.

על 1.2 ספציפית לא נסעתי, אבל ה208 בהחלט רכב נוח עם מושבים טובים.

מצרף מבחן יד שניה:

https://wheel.co.il/מבחן-יד-שניה-פיגו-208-ידנית/

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אף אחד לא ציין את נושא הרצועה הבעייתית? באמת?

חשוב לציין שרצועת הטיימינג ברכב הזה ובכלל ברכבי PSA עם מנוע ה1.2 פיורטק דורשת תחזוקה קפדנית ומיוחדת, חפש בפורום, בגדול מדובר ברצועה שעלולה להתפורר ולגרום לנזק במנוע, בינתיים מנועים מוחליפם במסגרת אחריות, אחרי אחריות... i am speech less

פורסם

ממש קשה להסתכל על מצב הרצועה בטיפולים ולהחליף במידת הצורך,אתה מזכיר לי כוכב קולנוע בסרט מצרי,שקיבל עקיצה מיתוש ותופס את הראש לא יודע מה לעשות עם עצמו..:wink:

פורסם
שלום

מבקש חוות דעת על הרכב הנ"ל,מבחינת העיצוב והנוחות,מצויין,הדילמה שלי היא רמת האמינות

תודה ושבת שלום.

סליחה, אבל איזה בעיות כרוניות יש באוטומטיות ? אשמח ללמוד.

פורסם

יש בידי רכב כזה נקנה עם קרוב ל80 אלף ק"מ כרגע נושק ל95 אלף.

יתרונות כול מה שאמרו מעלי: מרווח, נוח, מודרני, חסכוני מאוד, זריז ומתנהג טוב, תוכל לקנות רכב צעיר וחדש יחסית לכסף שתשקיע.

חסרונות: מזגן בינוני (עושה את העבודה אבל לוקח לו כמה דקות להתקרר), קלאטצ' גבוהה (דורש הסתגלות).

לגבי אמינות וטיפולים: לרכב שלי יש היסטוריית טיפולים מלאה מאז יומו הראשון אצלי הוחלף ממיר קטליטי במסגרת אחריות (משהו בקרה לכמה רכבים התחילת חייהם ולא צריך להדאיג אותך בתור יד2) וב90 אלף החלפתי רצועת תזמון בעלות של 1500 ש"ח עקב סדקים ברצועה.

למיטב ידיעתי הבעיה עם הרצועה זאת הבעיה היחידה שיש כרגע ברכב הנ"ל ועלות החלפתה לא גבוהה יותר מזו של מכוניות סופרמיני אחרות צריך פשוט לעקוב אחרי איך שהרצועה נראית ולהסתכל עליה מדי פעם דרך פקק השמן (רואים אותה מצוין) וגם לטפל בשמנים בתקן המתאים של היצרן ולא לשים תוספים לתוך שמן המנוע שזה גורם להרס הרצועה.

פורסם
שלום

תודה ושבת שלום.

אתה יכול לשתף מה הסדר גודל של המחיר? מסקרנות?

פורסם

יש כזאת ידנית במשפחה, אוטו מעולה במחיר מעולה, כבר שנה ונוסע חלק , היתה בעיה אחת עם מחוג דלק שזייף וטופל במסגרת האחריות לפני שהסתיימה, מעבר לזה אחלה וממליץ

פורסם
פלוס מינוס 30 אלף.

ומה חשוב לך ברכב? כדי לדעת מה להציע.

פורסם

בחירה מצויינת לדעתי.

חסכוניות עם ראש שקט.

פורסם

חבר הפורום הנכבד Wildlands הצליח במשימתו

להניע עוד חבר פורום מלרכוש רכב פיג'ו.

אחר כך מתפלאים שהסטיגמה לא משתנה.

בכתיבתו בכל הזדמנות והזהרתו על בעיות ברצועת התזמון

כאשר כל מה שצריך בכדי למנוע את הבעיה ברצועה היא

להסתכל על מצב הרצועה בטיפולים התקופתיים ולהחליף במידת הצורך.

כנראה מאז שהוא רכש רכבי לימון כהגדרות מעל דפי הפורום

וגם לא טיפל כראוי ברכבי הפיג'ו שהיו ברשותו בהתאם להנחיות

לקח על עצמו להיות המזהיר הלאומי בפורום מפני רכישת רכבי פיג'ו.

• תוכן חדש...