Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לספארק גיר רציף מה שגורם לה להיות חיסכונית, לדעתי עדיפה בהרבה על ספייס סטאר למעט מרווח ותא מטען.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
המיקרה הוא דגם מאוד מוצלח ואמין של ניסאן,תקרא בפורומים

אכן נכון, אבל רועש ולא מעודן, התחושה שלא חסכו עליך בספארק\פיקנטו היא משמעותית יותר טובה.

פורסם

היתרון של המיקרה הוא בתא מטען ומרווח עדיף, כמו כן היא חסכונית.

אבל למי שלא זקוק לתא מטען הספארק לדעתי משמעותית עדיפה.

חזקה יותר, מנוע לא רועד, בידוד טוב יותר, איבזור.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

אם אתה רוצה בעיקר בטיחות, אז הקפיצה המשמעותית היא בשנה-שנתיים האחרונות - שם הוסיפו לרכבים מערכות בטיחות אקטיביות שהחליפו (בסופו של דבר) את המובילאיי.

במקרה הזה, מבין ה-3, הספארק החדש הכי מאובזר מבחינת מערכות בטיחות, ואם תיקח אותם לנסיעת מבחן תגלה שהוא מרגיש הרכב הכי שלם.

הבעיה היא המחיר - הוא עולה פי 2 ממה שהקצבת לך :cry: (יש מבצעים והנחות של כמה אלפי שקלים,אבל בכ"ז).

לכן במקרה הזה, אתה יכול לקחת קיה פיקנטו שיש לו מערכת-בטיחות של בלימה אוטונומית במהירות עירונית.

והעיקר, עד כמה שניתן, קח את הרכבים והתנסה בהם - כך יהיה לך יותר קל לראות לאיזה רכב אתה הכי "מתחבר".

בהצלחה

פורסם

היי,

תודה רבה לכולם על התגובות והעצות הבונות.

לגבי ניסן מיקרה, דוד שלי עובד במוסך של קרסו ומטפל ברכבי ניסן. הוא אומר לי שהמיקרה בגרסה האוטמטית שלה היא ממש על הפנים וכדאי לי להתרחק ממנה. גרסה הידנית שלה טובה.

מאז שפרסמתי את הפוסט כבר קניתי ספארק 2016 בגרסת ה ltz. אכן הרכב מאובזר בכל טוב. החל מהתנעה בכפתור, פנסי הלד, חישוקי מגנזיום, מערכת מולטימדיה, בקרת אקלים ושיוט ופתיחה וסגירה אוטמטית של הרכב. בהחלט לא מובן מאליו באוטו מיני. המנוע אכן חזק ואני עף 100 קמש ללא בעיה עם עוד בן אדם ועם מזגן בעליה. (לשם ההשוואה הספלאש באותה העליה לא סחבה). מה שכן מציק לי זה שהאוטו נמוך וישיבה היא נמוכה (לעומת הספלאש) והכיסאות לא נוחים (משווה עם הניסן נוט שיש לי). כמו כן הגג נמוך כך שלמי שגבוה זה יציק לו (אני 1.70 אז לא כל כך מפריע לי). חוץ מזה, אחלה אוטו וכן חסכוני יותר מאוטו משפחתי (עוד פעם משווה עם הנוט שיש לי כשלעצמה די חסכונית עם 1:13). אבל לא משהו בטירוף. חסכון של כ 40₪ בתדלוק מלא. כלומר לחודש יכול להגיע עד 200₪ חסכון. למי שנוסע בכביש 6 בשעות ללא פקקים זה יהיה חסכוני לו. מי שעומד בפקקים ורוצה לחסוך עדיף שיפנה לכיוון ההיברידיות.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

• תוכן חדש...