Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אני כבר 3 שבועות מחפש לקנות רכב שני לבית. התקציב שלי עד 30K, אני מחפש אוטו שנסע עד 60K ק"מ וללא תאונות. שנה ויד פחות חשובים לי. אז אחרי 2 נפילות בבדיקה החלטתי לעלות ל 40K שח ולקנות אוטו יד ראשונה שבוודאות לא עבר תאונות וקילומטרז נמוך. אז מה שמצאתי זה:

* ספלאש 2014 עם 75000 שמורה.

* פיקנטו (1.0) 2016 עם 30000

* איי 10 (1.0) 2016 עם 43000

* ספייס סטאר 2016 עם 45000

* אטראז לצערי לא מצאתי בידיים פרטיות רק מליסינג.

אני מחפש רכב חסכוני שיעשה 70 קמ ביום ויעמוד קצת בפקקים (עכו-נהריה). וכולן עונות על התנאי. מה מומלץ מבחינת בטיחות (תנאי הכי חשוב), נוחות נסיעה, אמינות, מרווח פנים, אביזרים ותחזוקה מבין הדגמים?

תודה.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי dimonk85
פורסם

מבחינת נוחות היונדאי לדעתי הכי נוחה, הן מבחינת המתלים והמושבים.

אבל מבחינת צריכת דלק הספייס סטאר תהיה עדיפה וגם זריזה מפיקנטו ויונדאי.

בנוסף תהיה מאובזרת יותר.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה. לגבי הפסייס סטאר ואטראז (שזה ספייס סטאר עם בגג') מה שמדאיג אותי זה הרעש. עוד לא נסעתי עליה כך שלא יכול להעיד בעצמי.

האם הספייס סטאר באמת יותר חסכונית מאיי 10 ופיקנטו בגרסת 1.0 שלהם?

פורסם

הבעיה של הקוריאניות זה הגיר 4 פלנטרי לעומת רציף בספייס.

הבעיה העיקרית של 1.0 שהם חלשות, הספייס גם חיסכונית וגם זריזה יותר.

הרעש מורגש בעליות למשל או תאוצה, בפקק/ נסיעה מישורית תודות לגיר הרציף הסל״ד נמוך ולכן הרעש לא מפריע.

אבל נסיעת מבחן תענה לך על השאלה.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הספלאש הייתי מוותר ואם אין צורך במרחב העדיף בספייסטאר אז הייתי מתמקד בפיקנטו ו-I10, אבל בדגמי ה-1.2, ה-1 ליטר עייפות מאוד.

הספייסטאר לנסיעות עירוניות ופקקים בסך הכל נחמדה אבל היא רועשת ומרגישה מיושנת לעומת הקוראניות.

מציע לבדוק גם את שברולט ספארק, היא טובה מאוד ובדרך כלל זולה מהיונדאי והקיה.

פורסם
על הספלאש הייתי מוותר ואם אין צורך במרחב העדיף בספייסטאר אז הייתי מתמקד בפיקנטו ו-I10, אבל בדגמי ה-1.2, ה-1 ליטר עייפות מאוד.

הספייסטאר לנסיעות עירוניות ופקקים בסך הכל נחמדה אבל היא רועשת ומרגישה מיושנת לעומת הקוראניות.

מציע לבדוק גם את שברולט ספארק, היא טובה מאוד ובדרך כלל זולה מהיונדאי והקיה.

קראתי פה בפורום שהיונדאי ופיקנטו בגרסת ה 1.2 שלהם בכלל לא חסכוניות ועושות 1:12 במקרה הטוב. לכן אני חושב להתמקד בגרסת ה 1.0 שחסכונית יותר כמו האלטו למשל אבל הרבה יותר מאובזרת מאלטו. ממה שקראתי פה בפורום מאנשים על הספארק שהיא גם לא חסכונית. האם זה באמת כך?

פורסם

אני קיבלתי 1/16.5 בערך בספארק בנהיגה לא ממש חיסכונית, שני אנשים עם מזגן.

ככה שהיא כן חיסכונית.

לפי המבחנים מנועי ה 1.0 של הקוריאניות לא ממש חיסכונים.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אטראז רכב קרטון מאוד רועש ולא בטוח.

הספייס סטאר (תכלס אותו אוטו) בגרסה האוטומטית מאוד רועשת בידני המצב יותר טוב לדעתי.

הספארק עד 2016 אם אני לא טועה הייתה ידנית בלבד אם זה דיל בריייקר

האחיות הקוריאנית לא חסכוניות אבל הi10 מרגישה הרבה יותר איכותית לדעתי האישית הi10 עדיפה מבחינת נוחות אבל אם הצריכת דלק הרבה יותר חשובה אז ספייס סטאר ידנית

הצעה נוספת חשבת על ניסאן מיקרה?

חסכונית כמעט כמו ספייס סטאר פחות רועשת ממנה ובסהכ רכב סבבה גם אפשר למצוא שנתון די גבוה בתקציב שלך

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
פורסם

הספייס סטאר (תכלס אותו אוטו) בגרסה האוטומטית מאוד רועשת בידני המצב יותר טוב לדעתי.

האחיות הקוריאנית לא חסכוניות אבל הi10 מרגישה הרבה יותר איכותית לדעתי האישית הi10 עדיפה מבחינת נוחות אבל אם הצריכת דלק הרבה יותר חשובה אז ספייס סטאר ידנית

היי, אני מחפש אוטמטית בלבד. לספארק מנוע 1.4 אוטמט. האם הוא חסכוני? אני לא מבין גדול אבל 1:16 למנוע 1.4 אוטומט נשמע לי קצת דמיוני.

פורסם

הצעה נוספת חשבת על ניסאן מיקרה?

חסכונית כמעט כמו ספייס סטאר פחות רועשת ממנה ובסהכ רכב סבבה גם אפשר למצוא שנתון די גבוה בתקציב שלך

לגבי המיקרה. דוד שלי עובד בקרסו ואמר לי שמיקרה האוטומט היא ממש גרועה. הידנית מוצלחת.

פורסם
לגבי המיקרה. דוד שלי עובד בקרסו ואמר לי שמיקרה האוטומט היא ממש גרועה. הידנית מוצלחת.

לי יצא לנסוע במיקרה מנתניה לבאר שבע הלוך חזור בבין עירוני היא "יחסית" שקטה וגם חסכונית

פורסם
היי, אני מחפש אוטמטית בלבד. לספארק מנוע 1.4 אוטמט. האם הוא חסכוני? אני לא מבין גדול אבל 1:16 למנוע 1.4 אוטומט נשמע לי קצת דמיוני.

הספארק האוטומטית חסכונית וגם חזקה יותר מבין הקוריאנית אפילו מהספייס וגם הרבה יותר נוחה מהם

פורסם

הספייס סטאר שהייתה אצל אבא שלי היה רכב לא ממש נעים המנוע רועש בעמידה גם זז המון כתוצאה מהשלוש צילינדר כיאילו לא שמו שם בידוד בכלל יכול להיות שאכן כך כמו קטנוע, הרכב לא ממש בטיחותי ובמשך השנתיים וחצי שהיה בבעלות פגיעה קטנה עם הפגוש במדרכה הוציאה אותו מהמקום והחלון נפל משום מה היה צריך לפרק את הדלת ולהחזיר למקום. לא נעים לרכב שהיה בזמנו חדש עדיין לא בן שלוש. גם תמיד כשהיה עובר רכב אחר ליד או הייתה רוח חזקה הרכב היה זז וזה הורגש טוב מאוד. למרות זאת הרכב אכן מאוד חסכוני וזול לתחזוקה.

פורסם
הספייס סטאר שהייתה אצל אבא שלי היה רכב לא ממש נעים המנוע רועש בעמידה גם זז המון כתוצאה מהשלוש צילינדר כיאילו לא שמו שם בידוד בכלל יכול להיות שאכן כך כמו קטנוע, הרכב לא ממש בטיחותי ובמשך השנתיים וחצי שהיה בבעלות פגיעה קטנה עם הפגוש במדרכה הוציאה אותו מהמקום והחלון נפל משום מה היה צריך לפרק את הדלת ולהחזיר למקום. לא נעים לרכב שהיה בזמנו חדש עדיין לא בן שלוש. גם תמיד כשהיה עובר רכב אחר ליד או הייתה רוח חזקה הרכב היה זז וזה הורגש טוב מאוד. למרות זאת הרכב אכן מאוד חסכוני וזול לתחזוקה.
תודה על השיתוף. זה עוזר לי להגיע להחלטה

פורסם
הספארק האוטומטית חסכונית וגם חזקה יותר מבין הקוריאנית אפילו מהספייס וגם הרבה יותר נוחה מהם

תודה. לא חשבתי בכלל לכיוון הספארק בגלל המנוע אבל עכשיו זה משהו שאני אשקול

• תוכן חדש...