Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה בצרפתיות לפני קנייה.

יכול להיות שזו מציאה באמת ויכול להיות שהק"מ מזוייף והמחיר לא סתם נמוך כי יש תקלה יקרה בדרך לתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכרתי כזאת מודל 2000, 1.6 אוטומטית עם ק"מ נמוך לפני 6 שנים ב 4500 ש"ח.

מעניין מה זה מחיר מציאה :-)

אוטו מאוד נחמד, כייפי, נוח, מושבים נוחים, ה 1.6 RXT מאובזר יפה, מושב אחורי צפוף.

1.6 באותה שנה היה 90 כ"ס ורק אוטומטי, 1.4 היה 75 כ"ס ורק ידני.

חייב תחזוקה נכונה ובעלים פדנט. פלסטיקים פנימים נשברים אחרי שנים בשמש, חלקים שהם לא חלקים לטיפול שותף עולים יחסית יקר, גיר אוטמטי זה אותו גיר שיש כמעט בכל המכוניות הצרפתיות משנת 1999 ועד 2013 בערך. יש לו כל מיני תקלות ותופעות, כולן מוכרות אבל כל תיקון גיר במקרה הזה עולה יותר מהאוטו. גיר ידני עדיף.

האוטו לא "Mechanical frendly" בהרבה דברים.

מודל 2000 החל מהטסט הראשון בשנה הבאה הופך להיות רכב מיושן שצריך לעשות טסט פעמים בשנה + אישור מוסך לפני כל טסט. שזה קצת כאב ראש.

פורסם
לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה בצרפתיות לפני קנייה.

יכול להיות שזו מציאה באמת ויכול להיות שהק"מ מזוייף והמחיר לא סתם נמוך כי יש תקלה יקרה בדרך לתיקון.

תודה אני לא אקח כי לפי שbuki אמר שזה הופך להיות רכב מיושן

מכרתי כזאת מודל 2000, 1.6 אוטומטית עם ק"מ נמוך לפני 6 שנים ב 4500 ש"ח.

מעניין מה זה מחיר מציאה :-)

אוטו מאוד נחמד, כייפי, נוח, מושבים נוחים, ה 1.6 RXT מאובזר יפה, מושב אחורי צפוף.

1.6 באותה שנה היה 90 כ"ס ורק אוטומטי, 1.4 היה 75 כ"ס ורק ידני.

חייב תחזוקה נכונה ובעלים פדנט. פלסטיקים פנימים נשברים אחרי שנים בשמש, חלקים שהם לא חלקים לטיפול שותף עולים יחסית יקר, גיר אוטמטי זה אותו גיר שיש כמעט בכל המכוניות הצרפתיות משנת 1999 ועד 2013 בערך. יש לו כל מיני תקלות ותופעות, כולן מוכרות אבל כל תיקון גיר במקרה הזה עולה יותר מהאוטו. גיר ידני עדיף.

האוטו לא "Mechanical frendly" בהרבה דברים.

מודל 2000 החל מהטסט הראשון בשנה הבאה הופך להיות רכב מיושן שצריך לעשות טסט פעמים בשנה + אישור מוסך לפני כל טסט. שזה קצת כאב ראש.

מצאתי עם קמ נמוך ב3000 הבעיה כמו שאמרת שזה הופך להיות מיושן

פורסם

כל עניין הרכב מיושן אומר שצריך לגשת למבחן רישוי (טסט) פעמיים בשנה -לוקחים את סכום האגרה ומחלקים ב 2).

אם זה אומר משהו על מצב רכב כזה או אחר ? ממש לא מחייב.

בוקי רק כתב בצדק שזה כאב ראש כי יכולים להיות לא מעט ליקויים על הנייר שעליהם רכב יכול להיכשל בטסט (מתלה/היגוי ועוד).

אם אתה יכול מעט למתוח את התקציב שלך (סביבות ה 3-4K נוספים),הייתי מחפש רכב כמו יונדאי גטס- אפשר להשיג שנתונים 2005-7- חפש אחת שהיתה פרטית לא דגם GLF עם מנוע 1.4 (לא 1,350 וגם לא 1.6,הגרסה האומנם מאובזרת אבל די שתיינית).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כל עניין הרכב מיושן אומר שצריך לגשת למבחן רישוי (טסט) פעמיים בשנה -לוקחים את סכום האגרה ומחלקים ב 2).

את סכום האגרה מחלקים ב 2 אבל מה שלא מחלקים זה תשלום למוסך על אישור רכב מיושן כ 200-250 ש"ח, תשלום למכון רישוי על הטסט 100 ש"ח ואת הזמן של בעל הרכב שצריך לבזבז על זה עוד לפחות חצי יום עבודה פעם בחצי שנה במקום פעם בשנה.

אז יש פה הוצאה נוספת של כ 500 ש"ח בשנה מינימום רק על זה שמדובר ברכב מיושן לפי הגדרה, בלי שום קשר למצב שלו.

אגב אני חשבתי פעם להחליף את הקליאו בגטס חדשה יותר ב 6 שנים.

הייתה לי הזדמנות לקנות גטס מיידים מוכרות, קיבלתי אותה להתרשמות לכמה ימים.

שמתי את שתיהן אחת ליד השניה, עשיתי סיבוב בשתיהן והחזרתי את הגטס לבעלים. פשוט הקליאו היא אוטו כל כך יותר טוב מגטס שמיד ירד לי כל החשק להתחדש. נראה לי אפילו שהייתי בסיפור הזה פעמיים בהפרש של כמה שנים.

אין לראות בזה המלצה לקנות קליאו מודל 2000 :-)

• תוכן חדש...