Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדרוש לראות חשבונית מהמוסך בו בוצע התיקון. אין חשבונית, לא עשו כלום - גם עם חשבונית לא חסרים מוסכים שלא באמת יעשו משהו, אבל ניתן להם קצת קרדיט, שנה חדשה אחרי הכל.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני החשבונית פשוט תשאל אותו "מה עשו ברכב?". אם הוא אומר לך שרק איפסו את התקלות במחשב - הם לא עשו כלום,

ואם החליפו חלק אז הכל טוב.

פורסם
היה אצל נהג יחיד בחברת הייטק.

קיבלת אישור בכתב מקצין הרכב של חברת ההייטק? אם לא תוכל להניח שהרכב שימש הנהג, אשתו, ילדיו המתבגרים, חברים בעבודה, וכל מי שקצין הרכב\חברת הליסינג אישר לו לנסוע על הרכב (בעיקר אחרי שהנהג החזיר את הרכב)

במידה והם יקחו לתיקון ויגידו שתיקנו, יש איזו אינדיקציה אמינה שאני יכול לקבל מהם שהתיקון אכן התבצע?

תבקש כרטיס עבודה של המוסך שיהיה כתוב בו בדיוק מה בוצע. ("בדיקה ותיקון בורר תה״ל" סימן שלא עשו כלום)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

איזה אישור בכתב ינפק לו הקצין בטיחות?

זה רכב שלך תדע אם לא היה חלופי בכלל.

וגם אם היה קבוע- למה שקצין הבטיחות יספק אישור כזה לחברת הליסינג?

פורסם

ע"פ חוק חברת הליסינג מחוייבת לספק לי גילוי נאות אצל מי היה הרכב למרות ששוב לך תדע... עדיין לא קיבלתי את הטופס והם אמורים לספק לי אותו לפני העברת הבעלות.

על כל פנים מתחילה להתגבש בי ההחלטה לנסות לבטל את העסקה אחרי כל מה שאני קורא כאן בפורום גם אם זה יעלה לי כמה שקלים טובים אראה בזה שכר לימוד... :wink:

פורסם

אם הרכב טופל טוב במורשה יבואן ולפי הספר והבדיקה טובה אז יש מצב ששווה רק לתקן את השטות הזאת ולהמשיך הלאה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם יחליפו לו את החלק? דרך האחריות? יש מצב שהחברת ליסינג באמת לא ידעה על התקלה בגלל שהיא רק קוסמטית ולא תמיד מתלוננים עליה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

דיווחו פה לינק שעלות החלק(לפני עבודה) בסיאט 4000 שקל. צ'מפיון השתתפו ב70% מעלות התיקון מ"רצון טוב".

פה יש תיאור של השגיאה שנשארה במחשב לינק

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

אני בטוח שהתקלה הזו הופיעה מספר רב של פעמים כשהרכב היה אצל "הנהג היחיד". כניראה בגלל שהרכב נוסע כרגיל הקצין רכב אמר שיגיע זמן טיפול "יבדקו" הבעיה. במקרה פה המכירה הגיעה לפני הטיפול. שיהיה בהצלחה!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון...

הרכב טופל והתקלה תוקנה (החליפו את בורר ההילוכים) במוסך מורשה של צ'מפיון על חשבון חברת הליסינג במסגרת האחריות שלהם כלפי.

כמחווה של רצון טוב היבואן כיסה 100% מהחלפים ו 50% מהעבודה...

פורסם
משמח לשמוע שחברת הליסינג עמדה מאחורי האחריות שהם נותנים!

לדעתי זה המקום לפרגן ולפרסם איזו חברה זו.

צודק :lol:

שלמה סיקסט.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי. יודעת שזה ישן אבל תוכל לשתף מה נסגר בסוף? תודה!

תודה על העיצות המועילות!

אני אגש לאחר החג ישר על הבוקר לחברת הליסינג ואדרוש את תיקון התקלה עוד לפני שהעברת הבעלות תתבצע. למרות שכאן אני תלוי ברצונם הטוב מכיוון שחתמתי על יפוי כח להעברת בעלות כך שהם יכולים לעשות זאת בלעדי אבל אני מקווה לא להגיע איתם למקומות הללו.

אגב, במידה והם יקחו לתיקון ויגידו שתיקנו, יש איזו אינדיקציה אמינה שאני יכול לקבל מהם שהתיקון אכן התבצע?

• תוכן חדש...