Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק טורבו 1.5 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם מתעניין ברכב הנ"ל בגרסא הידנית.

אשמח אם תספר לי מה האופציות האחרות מבחינתך, אם היא ירדה מהפרק איזה בין אילו רכבים אחרים תתלבט?

לצערי, אני לא רואה אופציות ידניות אחרות ברכב חדש. שוקל אלפא ג'ולייטה ידנית יד שניה.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם סופר מיני במרכב 3 דלתות רלוונטית, 208gti אופציה מצויינת.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אני בעלים של סיויק 1.5 טורבו אוטומטית.

הרכב נותן הכי הרבה תמורה למחיר בקטגוריה, נטול התקנות מקומיות, מערכות בטיחות מקיפות, מנוע חזק ומצד שני לא בזבזני מידי למראה לדעתי מדהים אבל זה עניין של טעם אישי.

אני לא שמעתי עדיין על מקרה של מנוע שהלך בכל הפורומים שקראתי.

אין ספק שלפעמים מעצבן להגיע למוסך ב7 אלף קילומטר אבל זה באמת עניין קטן במיוחד לעומת רכבים אחרים של מתחרים שצריכים לשכב במוסך עם גירים גמורים ועוד...

אני מביא שמן איכותי שלי וחוסך בתשלום.

אני מאוד ממליץ על הרכב.

פורסם

בהחלט, שוקל בחיוב למרות מרכב ה- 3 דלתות.

פורסם

הרכב נותן הכי הרבה תמורה למחיר בקטגוריה, נטול התקנות מקומיות, מערכות בטיחות מקיפות, מנוע חזק ומצד שני לא בזבזני מידי למראה לדעתי מדהים אבל זה עניין של טעם אישי.

אין ספק שלפעמים מעצבן להגיע למוסך ב7 אלף קילומטר אבל זה באמת עניין קטן במיוחד לעומת רכבים אחרים של מתחרים שצריכים לשכב במוסך עם גירים גמורים ועוד...

אני מאוד ממליץ על הרכב.

הידנית נותנת תמורה טובה יותר לתשלום . גיר רציף זה מבאס .

פורסם

אני דווקא הסתדרתי יופי עם הרציף של הסיוויק, לא רע.

היתרון שלו זה שבקרת השיוט האדפטיבית עובדת גם בפקקים.

פורסם

אני מאוד ממליץ על הרכב.

תודה רבה.

פורסם
אני דווקא הסתדרתי יופי עם הרציף של הסיוויק, לא רע.

היתרון שלו זה שבקרת השיוט האדפטיבית עובדת גם בפקקים.

בקרת השיווק באמת עובדת מעולה לפעמים קצת מתבלבלת עם כל הנדחפים על הכביש אבל עובדת טוב מאוד.

והגיר לפי דעתי מוריד את הכוח בצורה טובה, למרות שהגיר רציף הוא נותן הרגשה של העברת הילוכים וזה טוב.

בקיצור למי שמחפש רכב שלא פותחים לו תצורה בבונדד ומגיע עם רוב הדברים שצריך שווה לעשות נסיעת מבחן.

מה שכן למי שזה יכול להפריע הרכב די נמוך.

פורסם

אני מאוד ממליץ על הרכב.

למה להרוס לחברים כאן את התפיסה שהוחלפו מנועי 1.5 בארץ וישנה בעיה במנוע?

כמו שכתבת, אנשים כנראה מעדיפים שהרכב יחליף מצמדים/ מנוע על פני החלפת שמן מוקדמת.

פורסם (נערך)

אנשים מעדיפים להכנס פעם בשנה/ 15 אלף קילומטרים לטיפול וגם לא להחליף מנועים וגירים, לא לפני הטיפול ולא אחריו. אנשים לא אוהבים לבלות במוסכים.

בשביל זה שנים קנו רכבי הונדה, שיש לה מוניטין אמינות מוחלטת.

גם עכשיו קנו הונדה, בין היתר מאותה הסיבה ( ולא סיפרו להם באולם התצוגה על שגרת טיפולים "מהפכנית" בסיוויק החדשה ).

אחרי כמה חודשים בודדים נדלקת נורה בלוח שעונים ( שנראית כמו נורת תקלה ) והם נוסעים למוסך, (אולי במקום לנסוע לעבודה). שם במוסך הם מתבשרים על החלפת שמן על חשבונם ( למרות שהרכב באחריות ), מקבלים מכתב שמסביר להם על אופן הטיפול בסיוויק והם ממשיכים לנסוע עד לפעם הבאה שנדלקת הנורה.

לך, כעובד חברה ואחד שמוכר את הרכבים, זה נראה תקין ( או שבתוקף תפקידך אתה עושה את עצמך שאופן הטיפול בלקוחות בסדר), ואני חושב שאופן הטיפול בלקוחות שלכם לקוי ויחזור אליכם כבומרנג , גם אם המנועים לא יוחלפו בכמויות משמעותיות או אפילו בכלל.

עוד פעם - אנשים לא יקנו רכב שמראש הם יודעים שצריך להגיע לטיפול כל 7000 קילומטרים. ובחברה יודעים מצויין מדוע מחליפים שמן מנוע בתדירות כל כך גבוהה, וגם כאשר הם מספרים שאלה לא אותם המנועיים בעייתיים כמו במדינות אחרות, שם יש מלא דיווחים על החלפות מנועים.

לכן, בסוף כנראה תגיעו לאחריות ארוכה על מנועים והחלפת שמן ללא חיוב (מחוץ לטיפול המתוכנן ). רק שבדרך תפסידו לא מעט לקוחות. כי מי שעכשיו נכנס בהפתעה למוסכים עם נורה דלוקה ומשלם על החלפת שמן מנוע שמריח דלק, מאוד לא יאהב את זה, לא יקנה יותר הונדה ויספר לאחרים על מה שקורה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אנשים מעדיפים להכנס פעם בשנה/ 15 אלף קילומטרים לטיפול וגם לא להחליף מנועים וגירים, לא לפני הטיפול ולא אחריו. אנשים לא אוהבים לבלות במוסכים.

בשביל זה שנים קנו רכבי הונדה, שיש לה מוניטין אמינות מוחלטת.

גם עכשיו קנו הונדה, בין היתר מאותה הסיבה ( ולא סיפרו להם באולם התצוגה על שגרת טיפולים "מהפכנית" בסיוויק החדשה ).

אחרי כמה חודשים בודדים נדלקת נורה בלוח שעונים ( שנראית כמו נורת תקלה ) והם נוסעים למוסך, (אולי במקום לנסוע לעבודה). שם במוסך הם מתבשרים על החלפת שמן על חשבונם ( למרות שהרכב באחריות ), מקבלים מכתב שמסביר להם על אופן הטיפול בסיוויק והם ממשיכים לנסוע עד לפעם הבאה שנדלקת הנורה.

לך, כעובד חברה ואחד שמוכר את הרכבים, זה נראה תקין ( או שבתוקף תפקידך אתה עושה את עצמך שאופן הטיפול בלקוחות בסדר), ואני חושב שאופן הטיפול בלקוחות שלכם לקוי ויחזור אליכם כבומרנג , גם אם המנועים לא יוחלפו בכמויות משמעותיות או אפילו בכלל.

עוד פעם - אנשים לא יקנו רכב שמראש הם יודעים שצריך להגיע לטיפול כל 7000 קילומטרים. ובחברה יודעים מצויין מדוע מחליפים שמן מנוע בתדירות כל כך גבוהה, וגם כאשר הם מספרים שאלה לא אותם המנועיים בעייתיים כמו במדינות אחרות, שם יש מלא דיווחים על החלפות מנועים.

לכן, בסוף כנראה תגיעו לאחריות ארוכה על מנועים והחלפת שמן ללא חיוב (מחוץ לטיפול המתוכנן ). רק שבדרך תפסידו לא מעט לקוחות. כי מי שעכשיו נכנס בהפתעה למוסכים עם נורה דלוקה ומשלם על החלפת שמן מנוע שמריח דלק, מאוד לא יאהב את זה, לא יקנה יותר הונדה ויספר לאחרים על מה שקורה.

שמח שהגעת למסקנה שאני מוכר רכבי הונדה כשאני לא מתעסק בהונדה במסגרת העבודה שלי, ולא סוכן מכירות. בנוסף, אני כותב בפורום הזה כאדם פרטי (בפעם המי יודע כמה)!

אף אחד לא אוהב להיכנס למוסך, ולא משנה הסיבה.

מכיר לא מעט רכבים שהחליפו שמן ב13-15k ולא בק״מ שציינת.

ד״א, הנורה שנדלקת בתחילה מאפשרת לנסוע עוד כ-2000 ק״מ ואז נדלקת נורה b שלאחריה יש להחליף את השמן.

גם אם מחליפים כל 15k פעמיים שמן, עדיין עלות האחזקה אינה יותר יקרה מרכבים מתחרים.

לא רואה את זה כמשהו שונה מהוספת שמן במנועי טורבו אחרים, ששם כל יצרן מכסת״ח את עצמו שצריכת שמן של 1 ק״ג לכל 1000 ק״מ זה תקין (תשאל לקוחות של סובארו וצ׳מפיון לדוגמא).

במה זה שונה מהגלונים שאנשים מוסיפים לבד בין טיפולים?

מה שמצוין בחו״ל מדבר על רכבים עם תוכנת ניהול מנוע שונה לחלוטין ובארצות קרות. תמשיך עם המנטרה, כשאין לך את רוב המידע שרלוונטי לארץ.

פורסם (נערך)

צריכת שמן במנועי טורבו ידועה.

היו לי כמה רכבי טורבו ( דיזל ), וחוץ מניסאן NV200 בכולם היתה צריכה קטנה. בתקופת האחריות הייתי ניגש למוסך ושם היו מוספים שמן ללא חיוב.

כאן מגישים חשבון על החלפת שמן מנוע (עם ריח דלק) ונותנים מכתב שככה תוכנן הרכב מראש .

עדיין לא מבין את ההבדל בגישה השירותית?

אני רוצה להגיד לך, שפעם, ב 2007-2008 היו מתייעצים בפורום איזה רכב לקנות והיו בוחרים ביאריס ולא בג'אז בגלל מרווח הטיפולים ( 10 אלפים בהונדה ו 15 אלפים בטויוטה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תבדוק בבקשה אצל יבואנים על הוספת שמן בין טיפול לטיפול ותגלה שלפחות בחלקם הגדול הוספת השמן כרוכה בתשלום.

לא רואה בעיה שירותית, כל עוד אין בעיות במנוע

עריכה אחרונה על ידי asafasraf

• תוכן חדש...