Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק טורבו 1.5 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שרוצה לייצר מוצר תחרותי היום, לא יכול לתכנן רכב עממי עם החלפת שמן מנוע כל 7 אלפים קילומטרים. ואם איכות השמן יורדת כל כך מהר, אז משהו לא כשורה.

במיוחד יצרן כמו הונדה.

אם פז׳ו היו עושים שיט בסגנון, היו אומרים שטוב, זה צרפתים, מה אתה יכול לצפות מהם, לפחות המושב נוח.

אבל אצל יצרנים כמו טויוטה והונדה, שרוכבים על מוניטין אמינות (כי בלי ה אין להם ממש מה להציע), זה יכול לרסק את החברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להונדה הספציפית בהחלט יש מה להציע : היא נראית מעניין ( אולי אפילו מגניב ), יש לה כוח לצד צריכת דלק שפוייה, היא מרגישה איכותית גם בפנים, יש כאלה שיאהבו ישיבה נמוכה וכניסה / יציאה כאילו זה רכב ספורט. זה ממש לא מקרר בסגנון קורולה או אפילו אותה סיוויק דור קודם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא ההונדה הזאת מוצאת חן בעיני בדיוק בגלל מה שקודמי כתב,היא לא מקרר בנוסח יונדאי או קורולה,וכל הכבוד להונדה על כך,והמנוע חזק.

אם הם אכן פישלו עם המנוע,ועל פניו נראה שהפאשלה כבר קרתה בין אם כאן או בארצות הברית,זה בהחלט משהו שאפשר לעלות אותו.

פורסם
להונדה הספציפית בהחלט יש מה להציע : היא נראית מעניין ( אולי אפילו מגניב ), יש לה כוח לצד צריכת דלק שפוייה, היא מרגישה איכותית גם בפנים, יש כאלה שיאהבו ישיבה נמוכה וכניסה / יציאה כאילו זה רכב ספורט. זה ממש לא מקרר בסגנון קורולה או אפילו אותה סיוויק דור קודם.
איבדת אותי באיכותית בפנים, תא הנוסעים בסיוויק מרגיש פשוט מבחינת חומרים והמולטימדיה הסינית בהתקנה מקומית לא ממש עוזרת. גם הגאז' והhrv לא זורחות בהיבט הזה.

עם השאר אני נוטה להסכים.

פורסם

בחנתי את הרכב בצורה די מקיפה בתחילת דרכו (של חבר שקיבל במשלוח הראשון) - מבחינת נהיגה, תענוג.

כל השאר, יש לא מעט פאולים - בגאז' קטן מאוד בגירסת ה-1.5, המושבים הקדמיים בסדר ולא יותר, מושב אחורי מבזה בגודלו את ההגדרה של רכב משפחתי, אין פתחי אוורור לאחור אבל המזגן די חזק. הנדסת אנוש בעייתית, ריבוי כפתורים ומערכת מולטימדיה מעצבנת (לפחות לזה מתרגלים).

האבזור - מצד אחד לא באמת חסר משהו, רק שיש לא מעט התקנות מקומיות.

אני ממש לא מסכים שהיא מרגישה איכותית יותר בפנים מהקורולה (בטח מהחדשה).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

התקנות מקומיות זה ב1.0, ב1.5 הכל מקורי גם מערכת המולטימדיה.

פורסם

טעות שלי. אתה צודק, ב-1.5 הכל מקורי. משום מה היה נראה לי שהמסך לא מקורי.

ב-1.0 לעומת זאת המולטימדיה והחיישני רברס בהתקנה מקומית.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
במיוחד יצרן כמו הונדה.

אם פז׳ו היו עושים שיט בסגנון, היו אומרים שטוב, זה צרפתים, מה אתה יכול לצפות מהם, לפחות המושב נוח.

אבל אצל יצרנים כמו טויוטה והונדה, שרוכבים על מוניטין אמינות (כי בלי ה אין להם ממש מה להציע), זה יכול לרסק את החברה.

טוב שלפיז'ו יש לפחות מושב נוח (ברכב ובחדר המתנה במוסך).

להגיד על הונדה וטויוטה שאין להם מה להציע חוץ מאמינות, רק מראה על בורות וידע המבוסס ברובו על דיעות קדומות והכרה של השוק הישראלי בלבד.

פורסם

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=7186&docID=315050&lang=HE

להגיד על הונדה וטויוטה שאין להם מה להציע חוץ מאמינות, רק מראה על בורות וידע המבוסס ברובו על דיעות קדומות והכרה של השוק הישראלי בלבד.

פורסם

כל הכבוד, בשתי שורות וקצת הצלחת גם לתקוף את הדעות הקדומות של השוק הישראלי וגם לחבק אותן.

פורסם

תודתי לכולם על המידע.

אתמול ערכתי נסיעת מבחן על הדגם האוטומטי (אין רכב הדגמה ידני). הרכב, על יתרונותיו וחסרונותיו, הוא אופציה מעניינת עבורי.

עם זאת, באולם המכירות מציגים את נושא הדלק בשמן ותדירות החלפת השמן כמשנה זהירות, מה שאני מתקשה לקבל.

לכן, בשלב זה נראה שאוותר על הרכישה.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם
תודתי לכולם על המידע.

אתמול ערכתי נסיעת מבחן על הדגם האוטומטי (אין רכב הדגמה ידני). הרכב, על יתרונותיו וחסרונותיו, הוא אופציה מעניינת עבורי.

עם זאת, באולם המכירות מציגים את נושא הדלק בשמן ותדירות החלפת השמן כמשנה זהירות, מה שאני מתקשה לקבל.

לכן, בשלב זה נראה שאוותר על הרכישה.

מציגים בעקבות שאלה או מנדבים את המידע?

פורסם

ענו בתשובה לשאלתי.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם
ענו בתשובה לשאלתי.

אני גם מתעניין ברכב הנ"ל בגרסא הידנית.

אשמח אם תספר לי מה האופציות האחרות מבחינתך, אם היא ירדה מהפרק איזה בין אילו רכבים אחרים תתלבט?

• תוכן חדש...