Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש סיאט איביזה 5 דלתות אוטומט ואני מתלבט אך ורק בגלל השמועות שפעם היו בעיות בגירים DSG...

אני מתכנן ללכת על שנתון 2015-2016 אוטומט.

גרסה רגילה לא FR.

דעתכם?

פורסם

בדיוק לקחתי בליסינג מהעבודה - שילוב הגיר והמנוע פשוט עובד מצויין.

לגבי תקלות - אדע רק בעוד כ-3 שנים (כשאגיע לסביבות ה-90k עד 100kק"מ).

מה שאני כן יכול להגיד - שהיו לי 2 רכבים בליסינג עם הגיר הנ"ל (ג'טה וראפיד) ואת שניהם החזרתי עם מעל 90kק"מ ללא שום בעיה בגיר/מנוע.

לאשתי יש את הקארוק עוד מעט שנה גם ללא בעיות אך היא נוסעת מעט כך שזה לא ממש אינדיקציה...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

לחבר שלי הלך בשבוע שעבר מחשב גיר ב 100 אלף באיביזה, החליף ב עשירייה.. אומר שיש אמינות 100 אחוז ? לא... יש תקלות ? ברור שכן... על אחד כמוך שלא היו לו תקלות יש 10 אנשים שחוו בעיות בקלאצים ובמחשב גיר בשלב כזה או אחר

לפסול את הרכב על זה ? ממש לא לדעתי, אבל לקחת בחשבון שיש פוטנציאל לתקלות יותר מלרכבים בעלי שילוב מנוע\גיר עממיים יותר

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
לחבר שלי הלך בשבוע שעבר מחשב גיר ב 100 אלף באיביזה, החליף ב עשירייה.. אומר שיש אמינות 100 אחוז ? לא... יש תקלות ? ברור שכן... על אחד כמוך שלא היו לו תקלות יש 10 אנשים שחוו בעיות בקלאצים ובמחשב גיר בשלב כזה או אחר

לפסול את הרכב על זה ? ממש לא לדעתי, אבל לקחת בחשבון שיש פוטנציאל לתקלות יותר מלרכבים בעלי שילוב מנוע\גיר עממיים יותר

רכב,שצריך להשקיע בו 10,000 ש"ח על תיקון כזה ועוד תחזוקת מצמדים חובה (כל 3 שנים 4-4.5K) -אישית,הייתי מוותר.

לאופטימיסט שמחכה ל K90,לא רוצה לאכזב אותך אבל מצמדים קורסים הרבה לפני במיוחד בנסיעה עירונית ולגבי מחשב הגיר (מכטרוניקס) זה יותר מזל משכל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היו תקלות בגיר הזה וקיימות תקלות גם עכשיו,מעבר לכך עלות החלפת המצמדים היא נספח יקר לתחזוקה של רכב עם הגיר הזה.

פורסם

דעתי - אין חלופה לרכב TSI עם DSG.

אם לא האיביזה, מה האלטרנטיבה? אסיאטית ללא מנוע טורבו עם גיר פלנטרי עייף?

נכון, קצת יותר אמין, אבל הרבה יותר משעמם.

לשיקולך.

פורסם

יש את 208 עם מנוע טורבו אך יש את עניין הרצועה ולדעתי מנסיון ב c3 הגיר במצב פקק/תחילת נסיעה פחות נעים מאשר dsg.

בנתיים עושה רושם שמי שמחפש רכב עם ביצועים לוקח רכבים עם נקודת תורפה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איביזה זה לא מתת אל , רכב די ספרטני, אולי זריז אבל לא עילוי בשום צורה, יש שורת צרפתיות מטורבטות שנוסעות לא פחות טוב ממנה.. TSI DSG שילוב טוב, עד המוסך

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

גם לצרפתיות לא חסר, מוח גיר בקליאו, רצועה ב 208.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דעתי - אין חלופה לרכב TSI עם DSG.

אם לא האיביזה, מה האלטרנטיבה? אסיאטית ללא מנוע טורבו עם גיר פלנטרי עייף?

נכון, קצת יותר אמין, אבל הרבה יותר משעמם.

לשיקולך.

יש קליאו טורבו אוטומטית ו 208 טורבו שהן גם לא משעממות ועם פלפל, אם הוא רוצה ספורטיביות אז הקליאו יותר מהנה ומתנהגת מהאיביזה וה 208 יותר נוחה, שתיהן גם זריזות.

הבעיה היא שגם שם הוא חשוף בפוטנציאל לבעיות כאלה ואחרות, אף אופציה לא אמינה כמו אסייתית משעממת עם גיר פלנטרי ללא טורבו אין אפס, בחירה שלו אם הוא בוחר בין אמינות נטו לרכב עם ״אופי״ שדורש אקסטרה תשומת לב.

אז בעיקרון בשורה התחתונה אתה צודק...

פורסם (נערך)
גם לצרפתיות לא חסר, מוח גיר בקליאו, רצועה ב 208.

רצועה?,אם צריך מחליפים קצת מוקדם יותר ממה שרשום ובודקים בטיפולים את מצבה,תקלה זה לא.

וגם לקליאו ,למעט הגיר,שיותר אמין בהרבה מה DSG,ודורש פחות החלפות של קלאצים,הוא רכב אמין,בוודאי שיותר מהאיביזה.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם
יש קליאו טורבו אוטומטית ו 208 טורבו שהן גם לא משעממות ועם פלפל, אם הוא רוצה ספורטיביות אז הקליאו יותר מהנה ומתנהגת מהאיביזה וה 208 יותר נוחה, שתיהן גם זריזות.

הבעיה היא שגם שם הוא חשוף בפוטנציאל לבעיות כאלה ואחרות, אף אופציה לא אמינה כמו אסייתית משעממת עם גיר פלנטרי ללא טורבו אין אפס, בחירה שלו אם הוא בוחר בין אמינות נטו לרכב עם ״אופי״ שדורש אקסטרה תשומת לב.

אז בעיקרון בשורה התחתונה אתה צודק...

ה208 מתנהגת ומהנה יותר משתיהן.

פורסם
רצועה?,אם צריך מחליפים קצת מוקדם יותר ממה שרשום ובודקים בטיפולים את מצבה,תקלה זה לא.

וגם לקליאו ,למעט הגיר,שיותר אמין בהרבה מה DSG,ודורש פחות החלפות של קלאצים,הוא רכב אמין,בוודאי שיותר מהאיביזה.

רצועה שמתפוררת ומדליקה נורת אזהרה זאת תקלה שלא אמורה להיות.

שבוע שעבר אחד מחברי הפורום פירסם שעקב התפוררות נדלקה נורה, הרכב היה במוסך לצורך החלפה.

כמה ימים לאחר מכן שוב נדלקה נורת תקלה עקב חיישן שהיה קשור לזה.

על סמך מה אתה חושב שהגיר בקליאו אמין יותר?

• תוכן חדש...