Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני כמעט נעול על הרכב הנ"ל, מדובר במנוע 1.4 TSI עם 122 כ"ס

אבל אחד הדברים שאני חושש מהם זה שתכף אמור לצאת הדור החדש של הרכב הנ"ל ורציתי לדעת אם זה משהו שאמור להוריד את המחירון של הדור הקודם בירידה חדה או שזה לא משהו שאמור להשפיע כל כך?

כי לדעתי מצאתי דיל שהוא מאוד משתלם ורציתי את עזרתכם לפני קנייה אם אכן זו מציאה

אז כמו שציינתי מדובר בגולף שנת 2014 דגם טרנדליין, 12 חודשי עליה (עוד חצי שנה אחריות על הקלאץ)

הרכב עשה כ-60,000 ק"מ, 4 צמיגים חדשים של מישלן, שמורה והוא מתחייב בבדיקה לגיר מנוע ושילדה

יד ראשונה פרטי.

את האמת שלא כל כך דחוף לי רכב ובמידה ואמורה להיות ירידה חדה במחירון בעקבות הדגם החדש אז אני מוכן לחכות מספר חודשים

פורסם

מה שיפה בגולף זה שאין כמעט שינוי בין דגם לדגם. זה אותו רכב כבר 10 שנים. אולי הבדלים באבזור. (נו טוב. עכשיו נכנס מנוע 1.5).

אל תצפה לצניחת מחירון ביום ההשקה.

פורסם

הבנתי אתכם

כנראה שאלך על זה בכל זאת מעדיף רכב עם חצי שנה אחריות על הקלאץ מאשר בכלל לא

תודה רבה לכם על המענה המהיר :)

• תוכן חדש...