Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר מעוניין לשדרג את רכבו בעסקת טרייד באחד ממגרשי הליסינג.

ידוע לנו שנצליח לקבל יותר במכירה פרטית וחסרונות הקנייה מחברות הליסינג ומוכנים לשלם את המחיר על הנוחות.

עברנו בכמה חברות כולן נתנו הצעות דומות שמגלמות הורדה של 8000 ש"ח מעסקת מחירון תמורת מחירון בכפוף לבדיקה . (מעוניינים לקנות פיקנטו שהיא מבוקשת מאוד ומוסרים רכב פחות סחיר).

חברה אחת(בלו סקיי) נתנה הצעה משמעותית יותר טובה: מחירון תמורת מחירון ללא בדיקת הרכב שלנו.

מעבר לבדיקה במכון מטעמנו, מה כדאי לבדוק?

פורסם

לבדוק את האותיות הקטנות.

(דברים שאולי לא אמרו לכם בע"פ וייתכן כי כתובים בחוזה / הסכם הכתוב).

כ"כ - להריץ את שם החברה ברשת ולראות אם יש "ממצאים" והמלצות כאילו ואחרות.

alfa 156 2.5.

פורסם

בנוסף למה שכתב חולגי - יש לבדוק לא רק מה המחיר שיינתן עבור הרכב שלך אלא גם מה המחיר שדורשים עבור הרכב שאתה קונה, או במילים אחרות - כמה כסף תשלם.

ב"מחירון מול מחירון" זה אומר שהם לא יורידו ממחיר המחירון של הרכב שתקנה. סביר להניח שהוא יקר בהרבה ממחיר המחירון של הרכב שאתה נותן. כמו כן ייתכן שהם לא מתכוונים להפחית מהמחירון אחוזים בגלל ליסינג, קילומטרז', תאונות ועוד.

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

דרך אגב גם בקנייה בלבד, ללא טרייד מדובר על כמעט מחירון, ללא הפחתות כיוון שהרכב מבוקש. ל-2 חברות גדולות בכלל לא היה פיקאנטו או i10 להציע למכירה. לא במגרש הספציפי, בכלל.

אני מתייחס לרכבים עם ק"מ סביר. ק"מ גבוה כבר נכנסות הפחתות מחיר (למשל 6 פחות ממחירון לרכב 2016 עם 110 אלף ק"מ)

פורסם

יקחו מחירון יבש שלך מול מחירון משוקלל שלהם ללא הפחתת ליסינג/השכרה ואז הפער גדול בהרבה מ 8K.

לרוב,אלא אם מדובר בנבלה אמיתית שעברה תאונת שילדה /מנוע או גיר גמורים משתלם למכור לבד ואז לגשת למגרש וללחוץ עליהם במחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מכיר את בלו סקאי.

חברת ליסינג והשכרה יחסית מוכרת. כמו כל חברה הרכבים לא תמיד עוברים חיים קלים. בייחוד הקטנות.

חלקם משמשים מוקדים/סיירים וכו'.

תבדוק את הפיקנטו שבלו סקאי מציעים לך.

אם היא טובה, לך על זה.

פורסם

תודה לעונים.

אז אם לסכם: ננסה לקבל היסטורית טיפולים ונעשה בדיקה במכון מטעמנו.

לגבי היסטוריית השימוש ברכב אם הרכב מליסינג הדבר היחיד שיכול לרמז שהוא היה בשימוש סביר זה ק"מ נמוך. מעבר לזה אין לדעת לאיזה מטרה שימש.

אחזור לעדכן פה בהתפתחות.

פורסם

מחירון מול מחירון.

בפער הכספי אתה יותר מפסיד ממרוויח.

בסופו של דבר זה כמה כסף יוצא לך מהכיס ולא איך חישבו(מחירון או הנחות וכו').

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אהלן

התגלתה הסיבה (לפחות חלקית) להפרש במחירים. הרכב מבלוסקאי הוא בנפח 1000 סמ"ק בעוד בשאר ההצעות מדובר על 1250. בנוסף הרכב עם 60 אלף ק"מ, כלומר כ20 אלף ק"מ בשנה.

זו עדיין עסקה לא רעה בכלל (10000 ש"ח פחות מכל הצעה אחרת)

לאחר התעקשות שלי הרכב ילקח למכון בדיקה ("אבל הוא הראה לי טופס בדיקה שנראה ממש טוב" הייתה טענת החבר)

נמשיך לעדכן

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך להתעקש לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך (כלומר - אני מבין את ההתעקשות שלך, אך לא את זה שבחברה לא הסכימו בהתחלה).

ברגע שהיו מתעקמים איתי בנושא זה - לוקח את הרגליים שלי ולא חוזר לשם.

נו, אז ראית שנפח המנוע הוא לא מה שחשבת (יש סיבה, לפחות חלקית להפרשים).

alfa 156 2.5.

• אחראי פורום
פורסם

להבנתי ההתעקשות היתה מול החבר שהחזיק בדיקה טובה מהמגרש. כולנו מבינים שזה לא מספיק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...