Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני מחפש לקנות רכב לתקופה של 3 4 שנים בתור סטודנט.

תקציב עד 27 אלף פחות או יותר עדיפות לשנתון מעל 2013

רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר בירושלים המקסימום זה פעם בשבוע עד שעה מחוץ לעיר לא מעבר..

נתקלתי ב שברולט ספארק ביד 2 מנוע 1.2 82 כח סוס גיר רגיל

וראיתי שיש אותן בשנים יחסית גבוהות וקילומטרז נמוך

לא הצלחתי להבין כל כך או למצוא מידע רלוונטי לגבי הרכב

מבחינת אמינות, תקלות צריכת דלק וכו פחות רלוונטי לי מראה של הרכב.

בקטגוריה של המחירים שלי ראיתי גם I10 מנוע 1.0 גיר רגיל וקיה פיקנטו על אותו סטוטוס

אבל מחירים טיפה יותר גבוהים.

אשמח לחוות דעת בעיקר על הספארק אבל כל דעה תתקבל בברכה!

פורסם

אם מדובר בספארק מהדגם הישן

אז מניסיון של נהיגה באחת שכורה, הרכב מרגיש כמו צעצוע ועלה נידף בכביש.

מנוע חלש, גיר ידני מעורפל.

בקיצור, חוויית נהיגה לא משהו.

לרכב אין שוק ולכן נמכר בזול.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

לא חושב שאפשר להגיד שהמנוע חלש, היה לי 3 שנים בליסינג מ 2013 עד 2016, הייתי משייט איתו רוב הזמן על 150 בינעירוני, ואני זוכר שהוא היה "בסדר". מה שכן אחרי 3 שנים זה הרגיש כמו רכב בן 12, אבל לדעתי זה בעיקר בגלל שקרעתי אותו. מה שכן הוא באמת עגלה כשמשווים אותו לספארק החדשה יותר (הדגם מ 2016) עם מנוע 1.4 וגיר רציף, זה עולם אחר מכל הבחינות.

לא הייתי אומר שזה רכב כזה גרוע, כנראה פחות טוב מהמתחרות בשנתונים האלו, ולכן המחיר בהתאם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הספארק הזריזה בין רכבי המיני, אבל המנוע לא גמיש ולכן בעיר המנוע לא ירגיש חזק כמו שירגיש בעליות.לעומת שאר רכבי מיני.

עוד אופציה היא הפיגו 108 בעלת מנוע 1.2, לדכתי הרכב מציע נוחות עדיפה בזכות מושבים עם תמיכת צד עדיפה בהרבה לצד איבזור לא רע.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...