Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

קיבלתי הצעה דיי זהה במחיר לליסינג פרטי עבור שני הרכבים הנ"ל

כרגע אני נוסע בפיגו 308 . מה חשוב לי הוא איכות הנסיעה כיסא תומך טוב וכמה שפחות רעשי רקע ברכב

נוסע כ- 1500 קמ בחודש

אודה לתשובתכם

פורסם

מליסינג ולבקשות שרשמת, אני חושב שקוגה מתאימה יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מזמן קיבלתי אקליפס בליסינג ברמת גימור Intense (בסיסי).

מהתרשמות אישית יכול לומר שלרכב יש זמינות כוח מעולה בכל סל"ד ורמת גימור פנים וחוץ גבוהה. הרכב מאוד מהנה לנהיגה ומרגיש ספורטיבי. בנוסף, קדמת הרכב "משוריינת" וכוללת מכסה מנוע מאסיבי וקורת חיזוק לפני חלון הנוסעים - מה שמעניק הגנה פאסיבית משמעותית.

בדגם הליסינג הבסיסי הנ"ל אין אלמנטים שאולי תמצא בקוגה, כגון מראות צד חשמליות, מוטות העברת הילוכים בהגה, מפתח חכם והנדברקס חשמלי.

חסרון נוסף הוא רעשי הרוח שנשמעים היטב במהירויות גבוהות, ככל הנראה כתוצאה ממראות הצד הגדולות.

בשורה התחתונה - מבסוט מהרכב.

פורסם

נוצר לי הרושם מהודעת הפתיחה שהעדפה לרכב סולידי יותר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני דווקא הייתי אומר שהקוגה יותר ספורטיבי וכיפי, הכיול מתלים באקליפס לא מוצלח בקטע הזה.

מבחינת פנים שניהם מרגישים מיושנים.

למרות יתרון האבזור באקליפס אני הייתי נוטה לכיוון הקוגה.

פורסם

תודה לעונים

אכן אני נוטה לכיוון הקוגה שבו לדעתי חווית הנהיגה טובה יותר מהמיצובישי אקליפס.וגם נושא רעשי הרוח בנסיעה מהירה דיי מפריעים לי.

היום הצליחו לבלבל אותי בחברת הליסינג והציעו לי את השברולט אקווינוקס LT במחיר זול יותר

אכן דילמה.

ושוב תודה לכל מי שענה .

פורסם

האמת, אקווינוקס רכב מאוד שקט ובכללי מפתיע לטובה.

כדאי להזמין שתי נסיעות מבחן ( על פורד ושברולט ).

פורסם

לאווינוקס יש יתרון ענק בכל הקשור למרווח פנים ותא מטען.

הוא גם לא רע מבחינת בידוד רעשים ואיבזור, צריך להשוות מפרטים כדי לקבל תמונה מלאה.

אם אתם נוסעים בהרכב של 4-5 נוסעים לעיתים קרובות, שווה לשקול את השברולט, אחרת הקוגה עדיין מנצחת לדעתי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...