Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אני מחפש ייעוץ על רכב (אוטומט) שמתאים לדרישות שלי ממנו ואשמח לעזרה.

אז ככה:

אני לקראת תחילת לימודים כסטודנט ואני רוצה לקנות רכב רציני אחרי שנה וחצי עם דייהטסו סיריון 2003

אחד הדברים החשובים לי הם הכוח של הרכב, בעיקר בעוצמה שלו שלא יעלה מעל 11 שניות ל0-100 כמובן שכמה שפחות יותר טוב.

דבר נוסף זאת הצריכה של הדלק, אומנם אני עובד קרוב יחסית לבית וגם הולך ללמוד יחסית קרוב (בממוצע אסע 25 קילומטר ביום)

שהצריכה לא תרד מאיזור ה11 לליטר בממוצע.

הכיוון שלי הוא בעיקר סופר מיני כי יש בבית רכב עבודה נוסף שנועד לנסיעות מיוחדת ככה שרוב הזמן הרכב יחיל אדם אחד או גג 2 ולא אנשים מאחורה.

והדבר האחרון זה הירידת ערך, אומנם מן הסתם בלתי אפשרי לחזות אותה במדויק אבל עדיין אני לקראת תחילת לימודים וירידת ערך למתי שאמכור את הרכב נגיד בעוד חמש שנים זה דבר משמעותי ביותר.

מקווה שהייתי יחסית ברור ותודה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי Asher Lavi
פורסם

לדרישה כזאת של כוח צריך סופר מיני עם מנוע טורבו.

רנו קליאו- זריזה, מאובזרת, ניראית טוב, מאחור חא ממש מרווחת ובעיר מרגישה נוקשה.

היו תלונות לגבי מח גיר באזור ה 60 אלף ק"מ.

פיגו 208- נוחה יותר גם כן זריזה, כדאי לחפש ברמת איבזור אקטיב המאובזרת ולא אקסס.

פה הבעיה העיקרית היא אפשרות להתפוררות רצועת טיימינג, יש נושא נרחב בפורום.

סיאט איביזה- כניראה הזריזה ביותר, מושבים נוחים ותומכים לדעתי, החל מ סוף 2015 עברה מתיחת פנים וקיבלה תא נוסעים איכותי יותר.

גיר נקודת החולשה,מנגד פעולתו זריזה משל הרובוטי בקליאו.

כמו שאתה רואה לדרישה שלך אין משהו מושלם, הצרפתיות זולוץ עקב ירידת ערך, או האמינות לא ברמה של יאריס למשל אבל בתמורה אתה מקבל רכבים זריזים.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...