Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרגע הגעתי לגיל 18 ונגמר לי המלווה לילה, יש לי עוד משהו כמו 8 חודשים עד הגיוס והחליטו לקנות לי רכב.

רציתי להתייעץ לגבי רכבים מומלצים עד 45000 ש"ח, אוטומטיים בלבד.

הכיוון הכללי הוא נסיעות מחוץ לעיר מדי פעם אבל בעיקר בתוך העיר. חשבנו על מכוניות מיני כמו השברולט ספארק, קיה פיקנטו, ויונדי איי10,

שאלה אחת היא אם יש עדיפות לאחת מהשלושה, מה כדאי לקחת, ובנוסף אם יש הצעות אחרות לרכבים באיזור המחיר הזה, לא חשוב מיני או לא, שהייתם ממליצים כרכב ראשון.

פורסם

ספארק ברמת איבזור תהיה אופציה טובה.

מוזמן לקרןא את המבחן שביצעתי:

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2479/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-LTZ

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ספארק ברמת איבזור תהיה אופציה טובה.

מוזמן לקרןא את המבחן שביצעתי:

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2479/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-LTZ

כמה לדעתך כזו יכולה לעלות? איזה שנתון ואיזה יד?

פורסם

תסתכל ביד 2, מודל 2016 בערך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש lt+ או ltz עם עדיפות ל ltz.

כולן יספקו את הסחורה - הספארק חסכונית יותר וחזקה יותר מהשאר.

מנסיון של הפיקנטו - היוצאת. הספארק החדשה לטעמי מוצלחת יותר.

פורסם
חפש lt+ או ltz עם עדיפות ל ltz.

כולן יספקו את הסחורה - הספארק חסכונית יותר וחזקה יותר מהשאר.

מנסיון של הפיקנטו - היוצאת. הספארק החדשה לטעמי מוצלחת יותר.

חיפשתי ביד2, לא מצליח למצוא רמת אבזור כזו במחיר :/

כרגע ההתלבטות היא בעיקר בין היונדאי לשברולט, יש לך אולי מושג לגבי צריכת דלק? ביצועים? זה ישמש בעיקר לנסיעות עם חברים אז חשוב לי כמות הרעש ועמידות בפני כל מני בעיות בכביש

פורסם

יש דווקא מספר ספארקין ביד 2 ברמות איבזור הגבוהות.

שים לב שגם אנשים שמבקשים 48 או 50 זה עוד לפני משא ומתן.

הספארק לפי מבחני דרך יותר חיסכונית תודות לגיר הרציף.

היונדאי גם נוחה אך תהיה פחות חיסכונית עקב גיר 4 הילוכים.

פורסם

זה ממש לא ענייני אמנם,

אבל לקנות ולמכור רכב אחרי 8 חודשים בסכום כזה זה לא משתלם כלכלית.

יש סיכוי שתמכור באותו סכום שקנית יכול להיות שתפסיד המון.

אם תהיה חייל קרבי/תומך אתה תראה את הרכב פעמיים בחודש.

עדיף לחסוך את הסכום לאחרי צבא ועם המענק לקנות רכב חדש יותר.

עד כאן זה,

הפיקנטו רכב נחמד,גם I10.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
זה ממש לא ענייני אמנם,

אבל לקנות ולמכור רכב אחרי 8 חודשים בסכום כזה זה לא משתלם כלכלית.

יש סיכוי שתמכור באותו סכום שקנית יכול להיות שתפסיד המון.

אם תהיה חייל קרבי/תומך אתה תראה את הרכב פעמיים בחודש.

עדיף לחסוך את הסכום לאחרי צבא ועם המענק לקנות רכב חדש יותר.

עד כאן זה,

הפיקנטו רכב נחמד,גם I10.

אני אראה את הרכב הרבה, אשתמש בו גם כשאהיה בצהל. העניין הוא שאני רוצה להשתמש בו עכשיו באופן אינטנסיבי ו"לקרוע" את המדינה עד הגיוס.

מבחינתך גם הפיקנטו וגם היונדאי עדיפים על השברולט?

יש רכב לא מיני ששווה להשקיע בו את הסכום הזה?

פורסם
יש דווקא מספר ספארקין ביד 2 ברמות איבזור הגבוהות.

שים לב שגם אנשים שמבקשים 48 או 50 זה עוד לפני משא ומתן.

הספארק לפי מבחני דרך יותר חיסכונית תודות לגיר הרציף.

היונדאי גם נוחה אך תהיה פחות חיסכונית עקב גיר 4 הילוכים.

אני מדבר על שנתונים 2015-16 כזה, מה לדעתך הכי מרווח בפנים? שיהיה מקום לאדם נוסף מאחורה

פורסם
אני אראה את הרכב הרבה, אשתמש בו גם כשאהיה בצהל. העניין הוא שאני רוצה להשתמש בו עכשיו באופן אינטנסיבי ו"לקרוע" את המדינה עד הגיוס.

מבחינתך גם הפיקנטו וגם היונדאי עדיפים על השברולט?

יש רכב לא מיני ששווה להשקיע בו את הסכום הזה?

בשביל "לקרוע" צריך דלק,ודלק עולה לא מעט.

את הספארק החדשה אני לא מכיר אבל מנסיוני עם המותג,לא הייתי קונה לעצמי שברולט(יכול מאוד להיות שהרכב הזה הוא טוב ואני טועה).

ככל שאתה עולה בגודל הרכב,תצטרך לרדת בשנתון.

אבל בגלל שגם ככה אתה מוגבל ל2 אנשים בחצי שנה הקרובה אני מאמין שרכב מיני יספיק.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בשביל "לקרוע" צריך דלק,ודלק עולה לא מעט.

את הספארק החדשה אני לא מכיר אבל מנסיוני עם המותג,לא הייתי קונה לעצמי שברולט(יכול מאוד להיות שהרכב הזה הוא טוב ואני טועה).

ככל שאתה עולה בגודל הרכב,תצטרך לרדת בשנתון.

אבל בגלל שגם ככה אתה מוגבל ל2 אנשים בחצי שנה הקרובה אני מאמין שרכב מיני יספיק.

לגבי הדלק אני אסתדר, השאלה איזה מהרכבים נחשב יותר חסכוני כי בכל זאת כסף לא גדל על העצים.

אני ממש נוטה לכיוון השברולט כרגע אם להגיד את האמת, אשמח לעוד חוות דעת.

תודה רבה על התשובות!

פורסם

השברולט תהיה חיסכונית יותר וחזקה יותר.

פורסם (נערך)
חיפשתי ביד2, לא מצליח למצוא רמת אבזור כזו במחיר :/

כרגע ההתלבטות היא בעיקר בין היונדאי לשברולט, יש לך אולי מושג לגבי צריכת דלק? ביצועים? זה ישמש בעיקר לנסיעות עם חברים אז חשוב לי כמות הרעש ועמידות בפני כל מני בעיות בכביש

בנסיעה מעורבת, לרוב עם פקקים אני מקבל צריכת דלק משולבת של 1/14 ק"מ לליטר.

בתוך העיר זה מאד תלוי אם יש הרבה פקקים ורמזורים ומהו קצב הנסיעה. בעיר בעיקר בנסיעות קצרות היא לא מי יודע מה חסכונית.

בבין עירוני המצב טוב יותר. בשיוט ב- 100 קמ"ש אפשר להגיע כמעט ל1/20 ק"מ לליטר. ב- 110 קמ"ש 16.5 ק"מ ליטר. (לפי מחשב הדרך )

השברולט חסכונית יותר מהקיה. בנסיעה כמו שלי, לדעתי הקיה תוציא משהו כמו 1/11 ק"מ ליטר.

ביצועים - הגיר הרציף שלה מעט עצל, אבל לא חסר לה כח. היא לא מטוס ולא תהיה זריזה כמו איביזה טורבו אבל היא מתקדמת יפה.

לגבי חברים - מאחורה בספסל האחורי מעט צפוף ותא המטען יחסית קטן.

מבחינת רעשי דרך רוח המצב דיי טוב עד 100 קמ"ש. אין הרבה רעשי רוח אבל יש לא מעט רעשי דרך כתלות באיכות האספלט.

היא מכויילת על הצד הרך אז היא סופגת דיי טוב שיבושים. המינוס - אם יש הרבה בורות או שהכביש גלי ולא הכי איכותי אז היא קצת קופצנית ומרקדת.

עם היונדאי I10 אין לי נסיון אבל בהקשר לפיקנטו (הדור הקודם) אני יכול להגיד שלדעתי, השברולט טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
בנסיעה מעורבת, לרוב עם פקקים אני מקבל צריכת דלק משולבת של 1/14 ק"מ לליטר.

בתוך העיר זה מאד תלוי אם יש הרבה פקקים ורמזורים ומהו קצב הנסיעה. בעיר בעיקר בנסיעות קצרות היא לא מי יודע מה חסכונית.

בבין עירוני המצב טוב יותר. בשיוט ב- 100 קמ"ש אפשר להגיע כמעט ל1/20 ק"מ לליטר. ב- 110 קמ"ש 16.5 ק"מ ליטר. (לפי מחשב הדרך )

השברולט חסכונית יותר מהקיה. בנסיעה כמו שלי, לדעתי הקיה תוציא משהו כמו 1/11 ק"מ ליטר.

ביצועים - הגיר הרציף שלה מעט עצל, אבל לא חסר לה כח. היא לא מטוס ולא תהיה זריזה כמו איביזה טורבו אבל היא מתקדמת יפה.

לגבי חברים - מאחורה בספסל האחורי מעט צפוף ותא המטען יחסית קטן.

מבחינת רעשי דרך רוח המצב דיי טוב עד 100 קמ"ש. אין הרבה רעשי רוח אבל יש לא מעט רעשי דרך כתלות באיכות האספלט.

היא מכויילת על הצד הרך אז היא סופגת דיי טוב שיבושים. המינוס - אם יש הרבה בורות או שהכביש גלי ולא הכי איכותי אז היא קצת קופצנית ומרקדת.

עם היונדאי I10 אין לי נסיון אבל בהקשר לפיקנטו (הדור הקודם) אני יכול להגיד שלדעתי, השברולט טובה יותר.

מאמין שאם אני הולך על מיני אני הולך על השברולט 99%. בודק אפשרויות לשנתונים ישנים יותר אבל רכב גדול יותר- יש לך המלצות? משהו עם הוצאות יחסית זולות, בדקתי את הסיאט טולדו אבל הבנתי שהגיר שלה לא אמין, ומיצובישי לאנסר שלא מצאתי כל כך ביד2 בתקציב, או זולות או יקרות יותר.

• תוכן חדש...