Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה שום בעיה אנשים לפעמים פרנואידים סתם.

תגיד לו לפני שאתה מגיע שאתה מכן להעביר בעלות רק עם בעל הרכב.

לגבי המזומן גם אני את כל רכבי מכרתי עד היום רק במזומן וחלקם היו במעל 40 אלף שח.

מהסיבה היחידה שאין נאמן מהמזומן. צק בנקאי יכול להיות מזויף , העברה אפשר לבטל ויש אינספור סיפורים כאלה.

אני תמיד מעביר בעלות באותו מקום, מבקש מהבחורה בדואר לספור לי את הכסף ( במידה וביא לא יכולה להפקיד כי הסכום גדול לה מידיי).

מעביר בעלות. ברגע שהיא סופרת במכונה אני יודע שהכסף לא מזויף. מעבירים בעלות נותן לו תמפתחות ומפקיד בבנק שלי.

ברור שגם על מזומן היו סיפורים אבל לא צריך לחפש צרות איפה שאין.

לי לא נשמע סיפור לא אמין

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הבדל בין המקרה של פ"הש למכירות שלך הם הבסיס לחשדנות שנוצרה אצל המגיבים. פ"הש בעיסקה מול "גיס" , כאשר מכירת הרכבים שלך בוצעה פיזית על ידך, בעל הרכב. לי זה מריח רע, אני לא הייתי חושב שנייה לנסוע כזה מרחק, אלא אם כן מדובר בהזדמנות נדירה. עיסקה בנתונים האלה כזו הייתי אולי חושב לבצע רק ובעיקר כאשר יש לי מספיק ידע לבדוק, מה שכבר אפשר לבדוק ברחוב, ברמת מכונאי/פחח

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

המכירות שלי היו פעם לי, פעם לחסרה שלי ( שהיום כבר אישתי) פעמיים להורים שלי.

מה זה משנה כל עוד בעל הרכב נוכח בהעברת בעלות

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

יש הבדל בין "אני מוכר את הרכב של חברה שלי" והחברה נמצאת איתך כשהבן אדם בא לראות את הרכב, או שהיא לא נמצאת אבל מי שמגיע אליך רואה שאתה בן אדם ישר, לבין שאתה מדבר בטלפון עם מישהו שנשמע חרטטן, מספר לך שהוא מוכר את הרכב עבור גיסו ומבקש תשלום רק במזומן, ואז אתה מגיע עד אליו והוא גם נראה חרטטן, זה כבר מספיק כדי לעשות פרסה מיד.

לא יודע איך אבל עוד לפני שהיה לי רכב משלי בכלל וחבר טוב שלי חיפש רכב, הוא נתן לי לעשות את הטלפונים ופשוט עוד בטלפון גיליתי את כל החרטטנים. המון מקרים היו של "רכב לא שלי" ו "מוכר עבור דוד שלי", כולם מתחילים להתפתל כשאתה מתחיל לשאול תכלס אם יש בעיות, שילדה מנוע וגיר וכו'.

גם עם הרכב שקניתי שנה שעברה לאשתי (שברולט סוניק RS), הייתה אחת שנראית מציאה (40K ק"מ 2015, נראית חדשה בתמונה) ובמחיר נמוך מאוד (39K כשהמחירון היה באזור ה 54 אז), מפורסמת כפרטית, אז התקשרתי וכבר בטלפון אפשר היה לשמוע שמדובר בחרטטן (לא יודע, לפי הטון, לפי הסגנון, אולי יש לי חוש ואלרגיה לחרטטנים), ואז כשהתחלתי לשאול שאלות תכלס, הוא כנראה הבין שעלי הוא לא יצליח לעבוד אז אמר לי "עזוב, הרכב הזה לא בשבילך".

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

החל מ־1 בינואר אסור לשלם במזומן יותר מ־11 אלף שקל.

המטרה: להקטין את ההון השחור ולמנוע העלמות מסים.

https://taxes.gov.il/incometax/documents/hozrim/hoz_17_2018_acc.pdf

ההגבלה עד 11K היא במסגרת עסק. שלא במסגרת עסק (רכישת רכב מפרטי, למשל) ההגבלה היא 50K.

איך והאם בכלל יש פיקוח או אכיפה? מסופקני.

להיטלטל עם 40K למקום לא ידוע לפגישה עם אדם לא ידוע שיודע שיש עליך הרבה מזומן... ראיתי יותר מדי סרטים?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

תודה רבה לכולם!

בסופו של יום, העצות שלכם, האינטואיציה, והשכל הישר - כל זה ביחד גרמו לי להחליט שאני לא קונה את הרכב.

מצאתי מציאה אחרת, קרוב לבית וקניתי את רכב חלומותיי.

תודה ענקית לכולם על האכפתיות והמענה.

פורסם
תודה רבה לכולם!

בסופו של יום, העצות שלכם, האינטואיציה, והשכל הישר - כל זה ביחד גרמו לי להחליט שאני לא קונה את הרכב.

בס"ד

שמח לשמוע, רוב נחת...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
תודה רבה לכולם!

שמח לשמוע .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רק עכשיו ראיתי את השרשור אז קודם כל תתחדש.

להבא לא הייתי פוסל אדם כזה אבל הייתי דורש ציום ת.ז. שלו וצילום ת.ז. של המוכר. לידו הייתי מוצאח את הטלפון של המוכר מ 144 ומוודא שהוא באמת בעל הרכב ושהוא מאשר למוכר למכור בעבורו את הרכב ואם הכל בסדר קונה גם במזומן כשכמובן שומר אצלי יחד עם זכרון הדברים את צילומי תעודות הזהות.

מניסיון, נוכלים לא נותנים צילום ת.ז. שיכול לזהות אותם גם אם התעודה מזוייפת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל סוחר שמכרתי / קניתי ממנו ביקש רק מזומן כי אישתו / גיסו / אחשלסבתא שלו היו חולים או תירוץ כלשהו אחר שהוא עושה הכל בשבילם. לדעתי רק צק בנקאי ואם זה סוחר תבדוק את הרכב שבעתיים

Opel Adam S 2017

פורסם

לא הייתי מוכן לנסוע לאף אחד עם כזה סכום במזומן עלי.

גם לא מתלהב מלקבל סכום כזה במזומן, למרות שמכרתי רכב, קבעתי עם קונה ביום שישי שחשבתי שירצה לבדוק את הרכב וכיו"ב, להפתעתי הקונה שם לי על השולחן 60,000 ש"ח במזומן, אני החלפתי צבעים.

למזלי היה לי סניף בנק שלי ליד הבית שפתוח ביום שישי והפקדתי את הכסף במידית.

בקיצור, לא מתלהב לא כקונה ולא כמוכר מלהעביר כזה סכום במזומן.

כקונה ועוד כזה שאמרו לו תביא מזומן, הייתי מפחד שישדדו אותי.

• תוכן חדש...