Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo S60 T5 R-Design 2015 VS Golf GTI 2015

Emanuel5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתלבט בין 2 הרכבים האלו.

נסעתי בשתיהן וכל אחת בעלת יתרונות וחסרונות:

חיצונית: שתיהן בסדר, אין לי ממש העדפה.

פנימית: הוולוו פשוט וואוו !! צריך לשבת במושבים האלו בשביל לבין כמה הם נוחים ונעימים, הגולף מאוד מאכזבת.

מזגן: לטעמי הפיצ'ר החשוב ביותר ברכב, בגולף הרגיש לי מעולה, בוולוו הרגיש לי מעט חלש יותר, האם מישהו שם לב לזה ?

מחיר: הגולף כנראה תעלה כ 40 אלף יותר מהוולוו, וזה מעל התקציב שהגדרתי לעצמי (100 אלף ש''ח), מצד שני אם נשקלל את העובדה שהגולף שומרת על ערכה בצורה מעוררת השתאות, יחד עם העובדה שמחיר הוולוו מתרסק בצורה לא הגיונית, מתקבלת אצלי הרגשה שהגולף תהיה בחירה כלכלית יותר הגיונית - מה דעתכם ?

טיפולים: אני מניח שהוולוו תהיה יקרה יותר לאחזקה, אולם כנראה שלא בפער ניכר - האם אני צודק ?

ביצועים: הוולוו מאיצה בצורה נחושה, לנארית ודיי משעממת, אולי זה קשור לבידוד המעולה שלה שמשאיר את הסביבה בחוץ אבל זאת ההרגשה שקיבלתי, הגולף לעומת זאת, ואווו !!! לא ירד לי החיוך מהפנים ! ומדובר ברכב סטנטרטי לחלוטין, מאוד התרשמתי !

התנהגות: לא מתכוון לתקוף פניות בנס הרים עם אף אחת, לכן לא ממש מעניין וגם לא בדקתי.

לאור כל אלו אני בהתלבטות קשה, הנטיה שלי ללכת על ה S60, אבל ממש אבל ממש לא סגור על עצמי.

בבקשה לא לשאול מה הצרכים שלי מהרכב, מהבחינה הזאת גם פיקנטו תעשה את העבודה.

אישתי + הבן הגדול מוציאים אוטוטו רישיון וזה זמן מעולה להעביר להם את הטויוטה הישנה ולהתחדש ברכב "שעושה לי את זה" - ולצערי אין לי הגדרה אמפירית לזה ...

תודה.

פורסם

כמה עולה הגולף וכמה הוולוו? 40000 שקל זה כמעט 50 אחוז יותר, לא מעט. אמרת בעצמך, וולוו רכב מנהלים חזק ומבודד, הגולף רכב ספורטיבי מרגש. עכשיו תעשה את החשבון.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אז עשיתי את החשבון, ונרכשה S60.

אבל יש מצב שעשיתי טעות ויריתי לעצמי ברגל - אישתי כבר הודיע לי שהטויוטה נשארת אצלי והוולוו הולכת אליהה :-D , עם ה GTI זה כנראה לא היה קורה ...

פורסם

אני הייתי גם בודק את הסדרה 3 ופוזל ל328 ועושה סיבוב עליה, היא גם חזקה מבצעת, נוחה, מפוארת והנעה אחורית. שקטה בנסיעה

עירונית ומעבר לעירונית, מגהצת מהמורות מרשימה לטעמי.

בעלת תיבת הילוכים אוטו מהטובות שבשוק.

פורסם
אני הייתי גם בודק את הסדרה 3 ופוזל ל328 ועושה סיבוב עליה, היא גם חזקה מבצעת, נוחה, מפוארת והנעה אחורית. שקטה בנסיעה

עירונית ומעבר לעירונית, מגהצת מהמורות מרשימה לטעמי.

בעלת תיבת הילוכים אוטו מהטובות שבשוק.

תאמין לי שחיפשתי 328.

בתקציב שלי הייתי צריך לרדת לפחות 3 שנים בשנתון, וגם אז לא הצלחתי למצוא רכבים ללא עבר מפוקפק.

דרישות ברזל שהיו לי הם:

1. יד ראשונה, כלומר 00 בעלים קודמים בלבד. לא 01 ולא עבר יד במשפחה או קניתי מחבר או כל סיפור אחר.

2. היסטוריה מלאה ומתועדת במוסך מורשה ללא פשרות.

3. ללא תאונות בכלל, אבל בכלל, צבע מקורי בכל הרכב, כל מי שדיברתי איתו בלי יוצא דופן טען לתיקונים עקב שריטות שפשופים וכמובן כשביקשתי לראות הוכחות לכך, כלומר תמונות שלפני, לאף אחד לא היה.

פורסם

תתחדש על הרכב!

מבחינת הקריטריונים שלך לחיפוש רכב, אני יכול לגמרי להבין את קריטריון 1 + 2 אבל לא הבנתי למה אתה מעניש אנשים שצבעו שריטות ושפשופים. יש כאלו שחיים באזור המרכז ושם אתה לא יכול להעביר יותר מחודשיים שלוש בלי שריטה חדשה על הרכב, רוב האנשים לא מתייחסים ומשאירים את הרכב ככה אבל יש כאלו פדנטים שהולכים ומסדרים את זה ולרוב הם לא באמת מתעדים כל שריטה עכשיו, הם פשוט צוברים כמה והולכים לסדר הכל.

דווקא מאנשים כאלו שמגלים אכפתיות כלפי הרכב יותר כדאי לרכוש מאשר כאלו שפשוט הביאו לך רכב עם שריטות ושפשופי חניות.

אם אתה חושש שהם מכסים על משהו אחר אז בשביל זה עושים בדיקה ואם הם אומרים אמת אז יופיע בבדיקה סעיף של ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני צבע.

פורסם (נערך)
תתחדש על הרכב!

מבחינת הקריטריונים שלך לחיפוש רכב, אני יכול לגמרי להבין את קריטריון 1 + 2 אבל לא הבנתי למה אתה מעניש אנשים שצבעו שריטות ושפשופים. יש כאלו שחיים באזור המרכז ושם אתה לא יכול להעביר יותר מחודשיים שלוש בלי שריטה חדשה על הרכב, רוב האנשים לא מתייחסים ומשאירים את הרכב ככה אבל יש כאלו פדנטים שהולכים ומסדרים את זה ולרוב הם לא באמת מתעדים כל שריטה עכשיו, הם פשוט צוברים כמה והולכים לסדר הכל.

דווקא מאנשים כאלו שמגלים אכפתיות כלפי הרכב יותר כדאי לרכוש מאשר כאלו שפשוט הביאו לך רכב עם שריטות ושפשופי חניות.

אם אתה חושש שהם מכסים על משהו אחר אז בשביל זה עושים בדיקה ואם הם אומרים אמת אז יופיע בבדיקה סעיף של ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני צבע.

בוא נסכים שלא להסכים :wink:

בנוסף לכך רכבים כמו שאתה מתאר שחנו באיזורים צפופים עם בעיות חניה, אלו גם רכבים שלרוב עמדו הרבה שעות בפקקים, ברור שזה שהרכב חנה בחניון פרטי מקורה לא אומר כלום על אופי הנסיעה והשימוש אבל זאת נקודת התחלה טובה יותר.

ספציפית בוולוו ישנן כל מיני מערכות בטיחות, שאולי קשורות לחלקי המרכב השונים, ואני לא סומך על בעלי המקצוע בארץ שלא ניתקו או עשו כל מיני קומבינות תוך כדי תיקון, אולי אני מדמיין דברים, אבל עדיין מעדיף רכב שלא פתחו והרכיבו כלום מחדש.

עריכה:

עכשיו נזכרתי שבשני רכבים שונים שראיתי, שבהם "רק נצבע" הטמבון האחורי "עקב שפשופים" - זה מה שנאמר ע''י המוכרים, בשניהם לא עבדו חיישיני הרוורס, תסיק מזה את המסקנות ...

עריכה אחרונה על ידי Emanuel5
פורסם

זכותך כמובן וההנחה שלך לגבי הפקקים כנראה נכונה אבל מצד שני כל רכב שכנראה תרכוש מאזור המרכז סובל מהמחלה הזו של הפקקים.

בעניין של מה פירקו וכו׳, אם מדובר רק בשריטות ושפשופים אז לא פירקו כלום כי זו רק צביעה חיצונית, אם באמת פירקו חלק שלם והרכיבו מחדש אז זה כבר ברמה של תאונה קלה ואני רוצה להאמין שזה היה מופיע בדו״ח הבדיקה (אולי תחת פגיעה במשמעות נמוכה: הוחלף טמבון אחורי וכאלה)

בכל אופן מה שחשוב זה שמצאת תחת הקריטריונים שלך רכב מצויין ושאתה מרוצה ממנו. תהנה!

פורסם

תתחדש !

אני מסכים איתך שהחבילה שהוולבו מספקות ביחס למחיר המגוחך שלהן מאוד מאוד מפתה ,

עם זאת לדעתי GTI צריך להיות מושווית ל V40 T5 ,שהן מתחרות באותה קטגוריה .

S60 זה רכב מקטגוריה שונה. יותר מתאים להשוואה מול פאסאט/A4.

אני מסכים איתך לחלוטין בנושא צביעה . גם אני לא מוכן לגעת ברכב שעבר צביעה מכל סוג שהוא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...