Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש רכב בתקציב של עד 40K כשהשימוש העיקרי בו הוא נסיעות בסופי שבוע בעיקר, ובערב מדי פעם, מחוץ לתל אביב.

נסיעות עם עוד עד שני נוסעים, או לבד.

בגלל שעיקר הנסיות הן מחוץ לעיר אז חשבתי שלא אלך על חבורת פיקנטו \ i10 \ אלטו וכו'.

יהיה נחמד אם הוא יהיה חסכוני בתחזוקה ודלק.

יחד עם זאת באופן לא כ"כ רציונלי חשבתי על גולף באיזור שנתון 2011. הבנתי שעלות התחזוקה שלהם יקרה בגלל בעיות בגיר ובמצמד(ים) בשנים הללו, ולכן לא בטוח אם נכון ללכת לכיוון הזה.

אשמח לשמוע על איזה רכב הייתם ממליצים לצרכים אלו,

חג שמח!

פורסם

אוטומט בלבד או גיר ידני גם מתאים?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגיזרת רכבי המיני הייתי בודק את פיגו 108, היתרון שלה הוא במנוע הזריז לצד נוחות נסיעה די טובה, חי המושבים היו נוחים. החיסרון שמאחור צפוף גם ביחס לקטגורית המיני.

אם עולים לסופר מיני יש את אחותה הגדולה 208 אשר מרווחת יותר, נוחה יותר, איכות חומרים עדיפה.

חפש את רמת איבזור אקטיב.

פה החיסרון הוא ברצועת טיימינג שיש לה נטיה להתפוררות, זה משהו שצריך לקחת בחשבון. יש בפורום כללי שירשור גדול על זה מציע לקרוא.

עוד רכב היא הרנו קליאו עם מנוע 0.9 טורבו, האיבזור טוב לא ידוע על בעיות מיוחדות, יש תלונות לגבי מזגן לא חזק מספיק.

הקליאו קשיחה יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בגיזרת רכבי המיני הייתי בודק את פיגו 108, היתרון שלה הוא במנוע הזריז לצד נוחות נסיעה די טובה, חי המושבים היו נוחים. החיסרון שמאחור צפוף גם ביחס לקטגורית המיני.

אם עולים לסופר מיני יש את אחותה הגדולה 208 אשר מרווחת יותר, נוחה יותר, איכות חומרים עדיפה.

חפש את רמת איבזור אקטיב.

פה החיסרון הוא ברצועת טיימינג שיש לה נטיה להתפוררות, זה משהו שצריך לקחת בחשבון. יש בפורום כללי שירשור גדול על זה מציע לקרוא.

עוד רכב היא הרנו קליאו עם מנוע 0.9 טורבו, האיבזור טוב לא ידוע על בעיות מיוחדות, יש תלונות לגבי מזגן לא חזק מספיק.

הקליאו קשיחה יותר.

הבנתי, בגלל שאני מתכנן בעיקר נסיעות בין עירונית כאמור, אני חושב שאוותר על קטגורית המיני.

אבחן את האופציה של ה208, אם כי אני קצת חושש מהמשמעות של התקלה ברצועת הטיימינג, למרות שנראה שהיא אכן די נדירה.

מה דעתך על הגולף מהדור ה6, מבחינת אמינות, טיפולים וכו'?

פורסם

ההתפוררות זה לא משהו נדיר כול כך.

את הגולף איני מכיר.

• תוכן חדש...