Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קיה סיד 2014 , טסט עד דצמבר, 117 אלף ק"מ. רכב נקי ללא שום תקלות, נרכש יד ראשונה מליסינג לפני שנה וקצת.

אני רוצה להשתדרג ומקביל לא לחוות יותר מדי ירידת ערך ולכן התחלתי לפזול לכיוון הג'יפונים ובמיוחד לסובארו xv שדי הרשימה אותי , להבנתי שנתון 2015 רלוונטי אלי כאשר אני רוצה להוסיף עד 40000 שקלים חדשים...

מה דעתכם ? אני מנסה לחשוב איך אני מתגלגל נכון במהלך השנים עם תחלופת רכבים וכן לרכוש רכב ששומר יחסית על הערך ואני לא אצטרף להוסיף סכומים כאלו כל פעם..

פורסם

אני לא כ"כ בטוח היכן השדרוג פה. בטח לא במחיר של 40,000 ש"ח ועלייה של שנה אחת בשנתון.

אם אתה מחפש איך להתגלגל נכון מבחינה כלכלית מבחינת החלפת רכבים. אל תתן לחברות הליסינג לשחוט אותך כל שנה ב40,000 ש"ח.

פורסם

אז מה אתם ממליצים?

הקיה שווה בערך 50000 בלוי יצחק.

מה אני עושה מפה?

בהנחה שהכיוון שלי ג'יפון , הכיוון שלי היה xv בגלל הביקורת הטובה על ביצועים, נפח מנוע רציני ויכולות שטח נחמדות. כלומר לא מחפש גיפון בתחפושת עם מנוע שלא מצליח להחזיק את המשקל של האוטו...

פורסם

א. קיה סיד עם בעלות ליסינג יד ראשונה לא שווה בשוק 50 אלף שקלים , אולי 40..

וזה עוד לפני שהטרייד יוריד במחיר כדי לא להפסיד מהעסקה הזאת ( ולא בעדינות - יורידו לך מכנסיים ).

ב. אני לא מבין, על אילו ביצועים אתה מדבר בסובארו XV?

ה 1.6 חלש מאוד, ה 2.0 סביר לא יותר מזה.

מרחב הפנים בסובארו מצומצם יותר.

היתרונות : נוחות נסיעה ויכולת שטח נחמדה לשבילים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הציעו לי בערך 44 כאשר אני מוסיף 40 על xv 2015 עם 67000 עסקת " 0 קילומטר"..

אני לא נעול...מחפש כצה מה לעשות מכאן...

פורסם

איזה מנוע בסובארו?

1.6 פרטית ( ללא כתם ליסינג כזה או אחר ) שווה בשוק כ 70 אלף שקלים.

2.0 פרטית שווה כ 80 אלף₪.

בכל מקרה, הטרייד שווה לכיס שלך משהו כמו 10 אלפים שקלים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמובן 2.0 ובגלל זה אני צריך להוסיף 40.

אני אשאר עם הסיד ומה הלאה? אני באמת פתוח להצעות, רוצה להתגלגל נכון.

פורסם

תישאר איתה עוד שנתיים שלוש, ואז תמכור ותחליף למשהו אחר.

בגדול, כדי שירידת הערך תהיה נמוכה, צריך שהרכב יהיה זול. הסיד בדיוק נמצאת שם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עשיתי את זה פעם אחרונה עם suzuki sx 2010 , קניתי ב 50000 ו 3 שנים החזקתי בסוף הייתה שווה בערך 25. משמע אם אני יעשה אותו דבר יהיה לי קשה מאוד להתקדם לגיפון כי התוספת תהיה רצינית..

בגלל זה אני מסתכל על הנקודה הזו כאופציה לעשות מפנה. רק השאלה כיצד ומה כדאי.

פורסם

התוספת של 40 אלף שקלים היתה שווה אולי אם הסובארו היתה פרטית.

על ליסינג 0 ק"מ יש הורדה. יוצא שהטרייד נותן לך מחיר נורמלי על סיד אבל מוכר לך את הסובארו ביוקר.

לא חבל לזרוק 10 אלפים לפח? לא נשמע לי שיש לך כספים מיותרים.

תמכור לבד ותמצא רכב פרטי, אם זאת הגישה שלך.

מי זה הטרייד הזה? ואיך אתה יודע שמדובר בליסינג 0 קילומטרים ולא ליסינג תפעולי?

פורסם

לקנות xv (או ספורטאג', או קשקאי, לא משנה) זה לא 'מפנה'. זה בסה"כ לקנות רכב גבוה יותר.

קח את ה-40,000₪ שאתה רוצה לשלם היום, ותסגור אותם בחיסכון. בשנתיים-שלוש הבאות שבהן תישאר עם הסיד תחסוך עוד קצת ואז לא תהיה לך שום בעיה להתקדם.

אם תקנה היום xv, היא תאבד יותר ערך מהסיד, ולכן עוד שנתיים שלוש תצטרך להוציא יותר (בסה"כ) כדי לחזור לאותה נקודה.

אני מסכים איתך

פורסם

הכל נכון, בתנאי שלא מחפשים לשלם את התוספת בתשלומים למשך 3 שנים....

פורסם

אז שישלם את התשלומים במשך 3 שנים לחיסכון, במקום לטרייד-אין.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...