Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו היתה המלצה של מוסך שמתמחה, להחליף ב 80 אלף, לא חייב... אפשרי לחכות עד שהנורה תדלק גם ב100 אלף ואז

להחליף לא רק טיימינג. המלצה בלבד לא חייב.

לפותח שרשור, אחלה רכב בעולם, אחלה ביצועים וחיסכון, אני כמובן הייתי הולך על הקקטוס, אבל אתה מה שנוח לך תעשה.

בשניהם תערוך נסיעה ,הם שונים מאוד אחד מהשני ובדוק גם את שוק ה0 קמ וכמובן איזה אחריות אתה מקבל ולכמה שנים.

החלפת טיימינג לא מפחידה אותי עקרונית, גם לא בחצי הנסועה המומלצת על ידי היצרן - אז אם זה אומר להגיע לסביבות 80K ולהחליף, אין בעיה. מדובר על 3-4 שנים מרגע הקנייה בהנחה שיירכש רכב עם עד כ-30K ק"מ.

קקטוס קצת גדול מידי לאופי השימוש והצורך של מי שינהגו. נסעתי ב-C3, נהניתי מכל רגע. לא ראיתי C3 SHINE PACK ב-0 ק"מ, לדעתי רק גרסת הכניסה נמכרת בערוץ הזה.

The older you get, the better you used to be

פורסם (נערך)

אין מספיק נתונים לגבי הרצועה (לובינסקי לא משחררים). אבל יש דיווחים החליפו רצועות מתפוררות בטווח של בין 40000-110000 או כרגיל. כלומר זה יכול לקרות גם מוקדם וגם אף פעם. אין פה סיבה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

40K? נשמע רע לתפארת ועל גבול הלא סביר, חומר לריקול. אם זה נכון, קריסת טיימינג ברבע מהנסועה הצפוייה היא די וואו - מה גם שאין התראה מוקדמת. למרות שאני מעריך שב-40K הרכב יהיה עדיין תחת אחריות אבל עדיין, מי רוצה כזה כאב ראש.

פורסם

קצת לא ברור הסיפור הזה של הטיימינג, מצד אחד אני קורא כאן ולא מעט על רצועות מתפוררות, לרבות אישוש של מוסכים ייעודיים של המותג לקיום בעיה, כלומר לא מדובר באגדה עירונית. מצד שני לא רואה כמעט עקבות ברשת לתופעה הזו ומסתובבים מיליוני מנועים כאלו בעולם המאכלסים כמעט את כל הדגמים שמוציא היצרן הזה, לרבות דגמים חדשים לחלוטין שטרם עלו על הכביש, אבל המנוע הזה יככב בהם. כל זה מבלי ציוץ אחד פורמלי של היצרן לגבי הענין שכידוע אינו דורש תכנון מחדש או החלפת חלקים מרכזיים במנוע שכרוכים בהוצאות מסיביות, כאלו שהיצרן מעדיף להמנע מהן, כולו החלפת החגורה לכזו שתהיה עמידה בפני התופעה, החלפה שממילא מתחייבת בכל רכב עם רצועת טיימינג מגומי ובקילומטראז' שאינו רחוק מאלו המצוינים כאן. בקיצור לא מתיישב עם ההיגיון, לפחות זה שלי, אולי יש כאן מישהו שיודע להבין טוב ממני מהו היגיון צרפתי, אשמח אם יואיל לחלוק אתי תובנה..

פורסם (נערך)

דווקא יש נורית התראה מוקדמת ויש סימנים מוקדמים , הרבה לפני שהולך מנוע. קרא את השרשור הייעודי. עוד לא שמעתי על מנוע שהוחלף בגלל זה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אמת, רק 15 ס"מ ארוכה מה-C3 שארוכה ב-40 ס"מ מהסיריון. הגענו ל-55 ס"מ. במקומות שהבנים שלי אמורים לחנות - חניוני אוניברסיטאות ורחובות תל אביב - זה משמעותי כי רוב מקומות החנייה שמתאפשרים כעת לא יהיו רלבנטיים עוד מעט אפילו עם רק 4 המטר של C3.

פורסם

שקלת גם מיני לאור הדרישות מהרכב?

" אין צורך בתא מטען גדול וחלק גדול מהשימוש הוא עירוני. "

ספארק או פיקנטו שכוללות בלימה אוטונומית.

נוחות לתמרון עירוני וישתחלו בקלות לחניות צפופות.

פורסם

כמו שיואב הציע אפשר לבדוק את הקיה ריו

מקיץ שנה שעברה היא מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות כך שניתן לחפש ביד 2 ואולי למצוא אחת מתאימה עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי.

לרכב יש 7 שנות אחריות במידה ונקנה על ידי אדם פרטי מסוכנות (3 שנים מלאות + 4 שנים על מנוע גיר וציריות).

אבל אם העניין של רצועת הטיימינג לא מפריע לך הC3 אז אני חושב שכדאי לבחור בו, רכב נוח, נחמד ו5 שנים אחריות מלאה.

פורסם
שקלת גם מיני לאור הדרישות מהרכב?

" אין צורך בתא מטען גדול וחלק גדול מהשימוש הוא עירוני. "

ספארק או פיקנטו שכוללות בלימה אוטונומית.

נוחות לתמרון עירוני וישתחלו בקלות לחניות צפופות.

נוחות לתמרון עירוני כן, נוחות מבחינת COMFORT ממש לא בפיקנטו, ואת הספארק לא ממש אהבתי בנסיעת מבחן.

מיני זה ב.מ.וו לטוב ולרע (עלויות ביטוח, אחזקה ובכלל) - נראה לי אוברקיל. לא נסעתי אז לא יכול לומר לגבי נוחות ושאר ירקות.

פורסם (נערך)
כמו שיואב הציע אפשר לבדוק את הקיה ריו

מקיץ שנה שעברה היא מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות כך שניתן לחפש ביד 2 ואולי למצוא אחת מתאימה עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי.

לרכב יש 7 שנות אחריות במידה ונקנה על ידי אדם פרטי מסוכנות (3 שנים מלאות + 4 שנים על מנוע גיר וציריות).

אבל אם העניין של רצועת הטיימינג לא מפריע לך הC3 אז אני חושב שכדאי לבחור בו, רכב נוח, נחמד ו5 שנים אחריות מלאה.

דגמי 2018 (רק מכאן והלאה יש מערך בטיחות) חורגים ממסגרת התקציב במעט ולמיטב ידיעתי הריו אינה מילה נרדפת לנוחות גם בגרסתה הנוכחית. למרות זאת אולי שווה בדיקה.

נראה לי כי C3 בכל זאת בחירה סבירה+, עם שימת לב להחלפת טיימינג מוקדמת.

עריכה אחרונה על ידי X9500

פורסם (נערך)

אחרי 3 ימים עם הריו כשאחד מהם עם דגש בינעירוני אני יכול להעיד שהיא נוחה. אמנם הכסאות לא טובים כמו אלה בC3 וגם פה חסרה תמיכה, ועדיין מדובר ברכב נוח.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

יש הבדל גדול לעומת i20?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...