Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2019 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוקא הקוגה מתומיר יותר זול מ-CX5.

לאדג' ולאקספלורר אין מתחרים בצד של מאזדה.

לא הייתי משווה את הקוגה הפשוטה למאזדה cx5 מכל הבחינות.

האקספלורר אכן היחידה שמקבלת מקום של כבוד, אבל זו קטגוריה שמתאימה לאוכלוסיה מאוד מצומצמת, שרובה הגדול לא מחפש גיפ זללני אלא מיניוואן פשוט(כמו מאזדה 5).

האדג אולי רכב מעניין, אבל ברגע שראיתי את הפרש המחירים בין רמות האבזור, העדפתי להשאיר אותו במקומו.

כמו שאמרו, יבואן שלא מעוניין במותג, יצרנית שלא מעניין אותה השוק.

מגיע למאזדה את המקום והכבוד שלה, פורד יכולים רק לחלום על החזרת עטרה ליושנה.

פורסם

באופן אישי זה מאוד מבאס אותי שלא מביאים את הפוקוס החדשה. על פי סקירות שמגיעות בחול מדובר באחת המכוניות המשפחתיות היותר מעניינות שקיימות היום עם שילוב תכונות מצוין שקשה למצוא.

הייתי בטוח שהיא תהיה המחליפה של הפיאסטה הנוכחית.

פורסם
באופן אישי זה מאוד מבאס אותי שלא מביאים את הפוקוס החדשה. על פי סקירות שמגיעות בחול מדובר באחת המכוניות המשפחתיות היותר מעניינות שקיימות היום עם שילוב תכונות מצוין שקשה למצוא.

הייתי בטוח שהיא תהיה המחליפה של הפיאסטה הנוכחית.

אחרי 20 שנה של פוקוס, שתמיד קיבלה שבחים. תמיד שהשוויתי אותה לגולף, הגולף קנתה אותי יותר, תראה לדוגמא את האסטרה החדשה, גם היא קיבלה שבחים. אבל מי קנה?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
אחרי 20 שנה של פוקוס, שתמיד קיבלה שבחים. תמיד שהשוויתי אותה לגולף, הגולף קנתה אותי יותר, תראה לדוגמא את האסטרה החדשה, גם היא קיבלה שבחים. אבל מי קנה?

לטעמי גם האסטרה וגם הגולף הם שני רכבים שהם רכבים מצוינים לנהיגה אך לא למחיה איתם ואני אסביר:

1. האסטרה - יצא לי לראות ולנסוע (לא לנהוג) ב3 אסטרות שונות יחסית צעירות בשנים ובכולן ראיתי בלאי רציני כתוצאה מאקלים, בעיקר חלקים שמתקלפים, פיצוצי צבע וחלקים שהפכו לדביקים. מאנשי הפורום עולה תמונה שגם האמינות לא בטופ.

2. הגולף - הגיר הרובוטי והיחס של היבואן בארץ הם מספיקים כדי להשאיר אותי הרחק מהם. הקונצרן הזה מעניק לי איזשהי תחושה לא טובה של חוסר כנות וכסתוחים בלתי פוסקים.

אני לא חושב שהפוקוס שמסרבת להגיע היא הרכב הכי טוב לנהיגה, אבל אני חושב שבתור חבילה לצרכן שמחפש רכב חוויתי לטווח הארוך הפוקוס היא ממובילות הקטגוריה.

פורסם

גם רנו וגם פגו הם לא בדיוק מותג להיט בארץ ויחד עם זאת עדיין מייבאים דגמי סדאן שלהם.

לדעתי קיימת איזושהי בעיה פנימית של דלק מוטורס מול פורד , אני לא רואה סיבה עניינית למה לא לייבא פוקוס ופיאסטה לארץ , שני רכבים שזוכים ללא מעט פופלריות בשוק האירופי.

אם אפשר למכור פה גרנד קופה ו308 , אפשר גם למכור פוקוס.

פורסם

הפיאסטה זו הסופר מיני הכי נמכרת באנגליה כבר איזה 9 שנים ואחת מהנמכרות יותר באירופה,הדגם החדש מעולה התנסתי בו בחו"ל.

גם בזמן שהם הביאו את הפיאסטה ואת הפוקוס הם הביאו את הדגמים עם המנועים הכי חלשים,עם הפוקוס לאחר המתיחת פנים לא הייתה להם ברירה כי אין יותר מנועים אטמוספרים בפוקוס.

פורד כבר הציגה שלל גרסאות היברדיות גם לפוקוס גם לפיאסטה וגם לקוגה.

בפיאסטה כבר שנים יש מנועי טורבו ,אלו רכבים שנותנים פייט מעולה לכל רכבי VAG אבל היבואן פשוט לא מעוניין ככל הנראה להצליח.

אני לא רואה איך אני מחליף את הפיאסטה שלי למשהו אחר חוץ מהפיאסטה החדשה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
גם רנו וגם פגו הם לא בדיוק מותג להיט בארץ ויחד עם זאת עדיין מייבאים דגמי סדאן שלהם.

לדעתי קיימת איזושהי בעיה פנימית של דלק מוטורס מול פורד , אני לא רואה סיבה עניינית למה לא לייבא פוקוס ופיאסטה לארץ , שני רכבים שזוכים ללא מעט פופלריות בשוק האירופי.

אם אפשר למכור פה גרנד קופה ו308 , אפשר גם למכור פוקוס.

דווקא המגאן הנוכחית של רנו נמכרת מצויין, היא הרכב הנמכר ביותר שלהם בארץ וכבר אפשר לראות אותה בכל חור ממש אז מן הסתם זו היתה החלטה מצויינת לייבא אותה. לגבי ה 308 אני פחות בטוח מבחינת מכירות.

אני מסכים איתך שיבואן נורמלי היה מביא לפה את הפוקוס והפיאסטה האחרונות, אין שום סיבה שלא.

פורסם

מזכיר לי את שיטת הפעולה של קיה נגד סמלת לפני עשור, הם לא נתנו להם מחירים טובים על מכוניות לכן חלק מהמכוניות לא הגיעו כמו הסיד שהגיע רק אחרי שנתיים שהתחלף היבואן.

• תוכן חדש...