Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם אני שמעתי שמועה אורבנית שההאצ'בק יותר זריזה וקלילה מהסדאן. אם זו אותה גרסת ניהול מנוע וגיר (תוכנה) . אותם 18 קג"מ. מה באמת ההבדלים חוץ מעיצוב?

ההבדל במשקל זניח ואף אחד לא נוסע איתה ב 210 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לדעתי ההאצ'בק נראית טוב יותר מהסדאן.

והמבנה הפנימי יותר נעים.

אחרי שנה ורבע עם הרכב(ו40 אלף ק"מ) אני יכול להגיד שהרכב אמין ויחסית חסכוני בדלק(נסיעה עירונית פקוקה 12 קמ"ל).

לטפל במורשה הונדה יעלה המון כסף.

תבדוק שאתה קונה שההגה לא מתקלף,זו תופעה שראיתי בהמון הונדות כשחיפשתי רכב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
במה בדיוק ההצבק טוב מהסדאן ? אותו מנוע אותו גיר רכב פחות סחיר ...
אותו שם, אותו מנוע אותו גיר.

חוץ מזה מדובר ברכב שונה לחלוטין.

אני לא מתיימר לדעת כי לא נהגתי בסדאן (אני בעלים של ההאצ׳בק) אבל בכל כתבה על הצמד מדגישים שההבדל הוא ממש לא רק בתצורה. גם מיוצרים במפעלים אחרים.

שלדה אחרת.

מנוע וגיר זה לא הכל.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אני בעלים של האצ'בק מודל 2016 גימור ספורט דיזיין

ובסיכום של עוד מעט 3 שנים

אחלה רכב אמין מאוד !

אבל ! נוחות מבחינתי על הפנים, הגעתי לרכב הזה מרנן מגאן ולא מתחבר למתלים בהונדה הנוכחית שלי.

צריכת דלק על הפנים , אני מודד בין תדלוקים (1:11) אולי זה גם בגלל שהורגלתי לנסוע על רנו מגאן דיזל ושם מי שמכיר יודע ...

אבל חוץ מזה באמת שהאוטו אמין ומרווח מתאים למשפחה .

באוקטובר הקרוב יהיה לרכב שלי 3 שנים ואני אמכור אותו למשהו יותר נוח וחסכוני

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

פורסם

ההצבק הרבה יותר נוקשה מהסדאן, מעבר לזה שתיהן נוסעות זהה לחלוטין, לא מרגישים 140 כח על הרכב, בדור הקודם - 2008 הרבה יותר כיף לנהוג לדעתי...

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

יותר מידי מידע שגוי יש פה, האצב'ק מרגישה כבדה הרבה יותר מהסדאן אבל הרבה יותר איכותית מבחינת איכות נסיעה ותא נוסעים, הסדאן אגרסיבית לדוושת הגז וזריזה הרבה יותר.

חסרונות לסדאן בהשוואה להאצ'בק: רעשי כביש ובידוד, איכות חומרים, מושבים, נוחות נסיעה (קופצנית).

ולהפך: האצב'ק עושה הכל יותר טוב אבל מה? מישהו שם בהונדה החליט לפגע בכיול של הגיר, מרגיש כמו גיר רציף של ניסאן, האוטו לא זז אם לא לוחצים אותו.

• תוכן חדש...