Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט משוכנע שהרכב לא הגיע ביבוא סדיר ולא כלכך מוכר בארץ ולמרות זאת אסתכן בשאלה.

אחרי תשע שנים על מאזדה 5 (סה"כ 3 רכבים שונים) אני מרגיש שמיציתי. המאזדה מצויינת, אמינה בצורה אבסולוטית, המזגן סבבה אבל אני מחפש משהו קצת יותר גדול וקצת יותר מפנק.

הציעו לי אודסי 2.4 עם גיר רציף. נסעתי ברכב שכזה (לא נהגתי) הרכב היה מרווח מאוד. מזגן מלא לשורה השניה (חשוב בארץ חמה). לא שמעתי זעקות או רעש חריג מתיבת ההילוכים. הנסיעה היתה מעט קופצנית מהמצופה. דלק לא מעניין אותי וגם לא מחפש רכב להתגרזן במיוחד שאני נוהג רגוע ורק בסביבה עירונית.

מה אומרים המומחים על הכלה?

יש אפשרויות אחרות עדיפות בסגנון? (חייב 7 מושבים ורצוי דלתות הזזה)

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נסעתי באחת בארהב לפני כמה שנים , מרווחת וענקית מבפנים.

ואלבר או ייבואן מקביל אחר מביאים כאלה ארצה.

האופציות האחרות הן טויוטה סיינה מייבוא מקביל או קיה קרניבל מייבוא ישיר.

פורסם (נערך)

האודיסי זכה השנה בתואר המפוקפק ב consumer report כאחד מעשרת הרכבים הכי בעייתיים. אמינות נמוכה כנראה בכל הקשור לבידורית, צמות חשמליות, בקרת יציבות, מנוע מצלצל וכן גם בעיות גיר. אכן מיובאת לארץ ביבוא מקביל.

קפוץ ל דקה 1:20

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני אחדד, לא גר בארץ (סינגפור)

נהגתי על סיינה שבוע בקנדה, לא אהבתי! גדולה מידי ולא מפנקת בגרוש.

לא בא לי אמינות גרועה... ממש לא

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...